Kızlar hazır arkadaşım böyle güzel fotoğraf atmışken söyleyeyim, şöyle ki hepimiz zor süreçlerden geçtik doğal olarak birçok şeye de özeniyoruz, bu kutlamalar bana da hoş gelse de böyle bir kutlama yapmayı düşünmüyordum yani zaten zar zor bulmuşum bebemi böyle bir şey yapmak şımarıklık gibi geliyordu, hakkım değilmiş gibi bir de dünyada, ülkede o kadar kötü haberler alırken benim böyle bir lüksümün olması bana doğru gelmemişti neyse o yüzden cinsiyet kutlama partisi kayınvalidemler istediğinde kabul etmedim lakin liseden beri çok yakın olduğum arkadaşlarımdan biri hafta sonu bana ve diğer arkadaşlara sürpriz yaparak kendi çapında içi pembiş dolu bir pasta ve bir sürü hazırlık yapmış, kendi evini güzelcene süslemiş 7 aylık bebişiyle zor duran bir bebek olmasına rağmen hazırlamış sağolsun
Yani o kadar mahçup oldum ki istemem yan cebime koy gibilerinden oldu şimdi kayınvalidemlere de bir şey demiyorum, durumu anlatmıyorum yanlış anlarlar diye
Paylaşım da yapmadım. Biraz kendimi suçlu da hissettim, bir de nazar denilen bir şey var zaten paylaşmasam daha iyi dedim. Milletin her şeyi var ama gene nazarı değen değiyor velhasıl kelam eleştirdiğim şeyin içinde oldum istemem yan cebime koy hesabı
Lakin insanı da mutlu ediyormuş şimdi yalan da söylemeyeyim
Harbi mutlu oldum ama yine söylüyorum lüks gibi geliyor bana