2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar aranızda hala kasık ağrısı yaşayan var mı ben 17.haftadayım yeni başladı dünden beri sol tarafta gerginlik hissi var sürekli

Yaaa ben de oyleyim ama bir daha ne zaman bunlari yasayacagiz diyip biraz koyvermeye calisiyorum nolur sen de oyle yap icinden geldigi gibi yasa ama sosyal medyada paylasmaya bir sey diyemiyorum cunku ben de hala nazardan korkumdan paylasmadim hagshshsh

Kızlar hazır arkadaşım böyle güzel fotoğraf atmışken söyleyeyim, şöyle ki hepimiz zor süreçlerden geçtik doğal olarak birçok şeye de özeniyoruz, bu kutlamalar bana da hoş gelse de böyle bir kutlama yapmayı düşünmüyordum yani zaten zar zor bulmuşum bebemi böyle bir şey yapmak şımarıklık gibi geliyordu, hakkım değilmiş gibi bir de dünyada, ülkede o kadar kötü haberler alırken benim böyle bir lüksümün olması bana doğru gelmemişti neyse o yüzden cinsiyet kutlama partisi kayınvalidemler istediğinde kabul etmedim lakin liseden beri çok yakın olduğum arkadaşlarımdan biri hafta sonu bana ve diğer arkadaşlara sürpriz yaparak kendi çapında içi pembiş dolu bir pasta ve bir sürü hazırlık yapmış, kendi evini güzelcene süslemiş 7 aylık bebişiyle zor duran bir bebek olmasına rağmen hazırlamış sağolsun🥹Yani o kadar mahçup oldum ki istemem yan cebime koy gibilerinden oldu şimdi kayınvalidemlere de bir şey demiyorum, durumu anlatmıyorum yanlış anlarlar diye 😅🤷🏻‍♀️Paylaşım da yapmadım. Biraz kendimi suçlu da hissettim, bir de nazar denilen bir şey var zaten paylaşmasam daha iyi dedim. Milletin her şeyi var ama gene nazarı değen değiyor velhasıl kelam eleştirdiğim şeyin içinde oldum istemem yan cebime koy hesabı🤭Lakin insanı da mutlu ediyormuş şimdi yalan da söylemeyeyim😅Harbi mutlu oldum ama yine söylüyorum lüks gibi geliyor bana😅
Kızlar günaydın 🤗 bende aynı düşüncedeyim benim de kız arkadaşlarım çok istiyordu eşim kendi aramızda öğrenelim demişti bizde eşimle öğrendiğimiz gün birer pasta aldık içine cinsiyet renklerine göre draje koydular bebeklerimize video çekerek hem onlara konuşma yaptık hemde pastaların kestik böyle öğrendik cinsiyetlerini video kaydı onlara hatıra kalsın diye kendi aramızda öğrendik 🥰 arkadaşlarımla da dışarıda tatlı yemeye çıktık minik bir kutlama olmuş oldu 🥰 ve hiç birimiz hiçbir sosyal mecrada paylaşmamış olduk sen paylaşılmasını istemiyorsan arkadaşlarına da paylaştırma sende paylaşma bunu onlara söyleyebilirsin yanlış anlayacaklarını düşünmüyorum. ne kadar güzel bir hatıra kalmış, ya hiç umurunda olmayan insanlar olsaydı etrafında ne kadar güzel seni düşünmüş böyle bir sürpriz hazırlamışlar 🥰 kutlamak güzel bir şey bence sevdiklerinle ve sevdiklerin sana değer veriyor çok güzel 🥰 paylaşma konusunda bende çok taraftar değilim açıkçası 🙈

Kızlar günaydın 🤗 bende aynı düşüncedeyim benim de kız arkadaşlarım çok istiyordu eşim kendi aramızda öğrenelim demişti bizde eşimle öğrendiğimiz gün birer pasta aldık içine cinsiyet renklerine göre draje koydular bebeklerimize video çekerek hem onlara konuşma yaptık hemde pastaların kestik böyle öğrendik cinsiyetlerini video kaydı onlara hatıra kalsın diye kendi aramızda öğrendik 🥰 arkadaşlarımla da dışarıda tatlı yemeye çıktık minik bir kutlama olmuş oldu 🥰 ve hiç birimiz hiçbir sosyal mecrada paylaşmamış olduk sen paylaşılmasını istemiyorsan arkadaşlarına da paylaştırma sende paylaşma bunu onlara söyleyebilirsin yanlış anlayacaklarını düşünmüyorum. ne kadar güzel bir hatıra kalmış, ya hiç umurunda olmayan insanlar olsaydı etrafında ne kadar güzel seni düşünmüş böyle bir sürpriz hazırlamışlar 🥰 kutlamak güzel bir şey bence sevdiklerinle ve sevdiklerin sana değer veriyor çok güzel 🥰 paylaşma konusunda bende çok taraftar değilim açıkçası 🙈
Bence de paylaşmayın benim kardeşim paylaştı partiyi gecesine ağrım başladı bir haftalık ara tatilim doktorla geçti 😤😤

X