- 23 Şubat 2024
- 187
- 160
- Konu Sahibi palm angels
- #17.261
Yarın gitsem mi gitmesem mi bilemedim bayram sonu gitmeyi düşünüyordum normalde ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın gitsem mi gitmesem mi bilemedim bayram sonu gitmeyi düşünüyordum normalde benBana da 24.haftada yapılıyor diye söylendi.
Canım normalde 24-28 hafta arası yapılıyor ama bebeğin kg ileri çıktığı durumlarda öncesinde şeker yüklemesi yapıldığını okumuştum , sen yine git istersenbugün kontrolüm vardı 19+3 üm ultrasonda 20 haftalıkmışız yarın gel şeker yüklemesi yapalım dedi , bu haftalarda mı yapılıyor
Ya evet bi arkadaş da bebeğin önde olduğu için istemiştir dedi , bebeğimin kilosunu soracaktım unuttum ben 19 haftalığım şu zamana kadar yalznıca 2 kilo almışımCanım normalde 24-28 hafta arası yapılıyor ama bebeğin kg ileri çıktığı durumlarda öncesinde şeker yüklemesi yapıldığını okumuştum , sen yine git istersen
Valla benim de 1 hafta önde kilo olarak ama doktorum hiç iyle birsey demedi 25 te yapılacak oda aç tok şeker tahlilinine bakıp ondan sonra bence erkenYa evet bi arkadaş da bebeğin önde olduğu için istemiştir dedi , bebeğimin kilosunu soracaktım unuttum ben 19 haftalığım şu zamana kadar yalznıca 2 kilo almışım
Amin canım inşallah hepsi sağlıkla gelsinBizde yarım kiloyu geçtik canım boyunu tam hatırlamıyorum şuan 28 cm falan olabilir sağlıkla gelsinler inşallah
ne güzel azıcık kg almışın canım , zaten kg alımının gelişiminin bizim kg alımımızla ilgisi yok hastanede bir kadın 100 kg ile hamile kaldığını 80 kg ile doğurduğunu 4 kg bebiş olduğunu söyledi bakılsın yine şekerin için rahat eder , çıkarsa da ona göre şeker kontrolü yaparsın, zaten endişe edilecek bir şey değil çok gebede çıkıyorYa evet bi arkadaş da bebeğin önde olduğu için istemiştir dedi , bebeğimin kilosunu soracaktım unuttum ben 19 haftalığım şu zamana kadar yalznıca 2 kilo almışım
Benim ilk gebelikte oldu emzirme döneminde geçti ama şuan olmadıKızlar sizde göbeğinizde siyah çizgi belirdi mi ? Dün böyle bir gözlerimi kıstım sağa sola çevirdim göbeğimi var galiba. Çok beyaz tenli olduğumdan belli olmuyor ama var sanırım .
Ben giyeli iki ay olacakbugün detayli ultrasonum var akşam çok heyecanliyim umarim hersey yolundadirDua edin bana
Bende tartildim simdi sanirim 3-4 kilo almisim 19.haftamdayim ,artik karnim buyumeye basladi ,taytla idare ediyodum bikac hafta onceye kadar,simdi hamilelik pantalonuna gectim.sanirim bu haftalardan buyuyor hizla karnimiz
Ay gideyim yarın :) ama ya hafta erken diye bende şeker çıkmazsa ama aşkında varsaaaa kafamda deli sorular neyse yarın gidelim bakalımne güzel azıcık kg almışın canım , zaten kg alımının gelişiminin bizim kg alımımızla ilgisi yok hastanede bir kadın 100 kg ile hamile kaldığını 80 kg ile doğurduğunu 4 kg bebiş olduğunu söyledi bakılsın yine şekerin için rahat eder , çıkarsa da ona göre şeker kontrolü yaparsın, zaten endişe edilecek bir şey değil çok gebede çıkıyor
Bence az kg aldığın için şeker çıkmaz ama yine de kontrol edilsin erkenden, önden giden bebekler son haftalarda kendilerini dengeliyormuş birde böyle de çok okudum . Şimdi yapılan yükleme muhakkak sinyal verir canım , sınırda çıkar sınırın az altında filan çıkar seninde erkenden için rahat ederAy gideyim yarın :) ama ya hafta erken diye bende şeker çıkmazsa ama aşkında varsaaaa kafamda deli sorular neyse yarın gidelim bakalım
Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinnnBence az kg aldığın için şeker çıkmaz ama yine de kontrol edilsin erkenden, önden giden bebekler son haftalarda kendilerini dengeliyormuş birde böyle de çok okudum . Şimdi yapılan yükleme muhakkak sinyal verir canım , sınırda çıkar sınırın az altında filan çıkar seninde erkenden için rahat eder
Canım anca okuyorum nasıl oldun ? Geçti mk biraz ?Ya ben kilolu da değilim muhtemelen psikolojik benimki napcam bilemedim bebeğe zararı olmaz inşallah
Bende oluyor canim baya korktum ben de geçen hafta oldu daha doktora gidecektim hatta ama ertesi gün hiçbir şey kalmamıştı çok şükür o yüzden gitmedim. Doktor da olabilir dedi bAranızda hala kasık ağrısı, bıçak saplanması yaşayan var mı dün akşamdan beri durup durup bıçak saplanıyor kasığıma canımı sıktı iyice. Her hafta başka bir durumu takıyorum kafama delircem artık
Uyuşma bende de oluyordu magnezyum iyi geldi sanırım bir suredir olmuyor.Geceleri de kramp ve uyuşma çok yaşıyorum maalesef.
Valla benim de 1 hafta önde kilo olarak ama doktorum hiç iyle birsey demedi 25 te yapılacak oda aç tok şeker tahlilinine bakıp ondan sonra bence erken
Canım benim de kontrol tam 23 olduğumuzda oluyor bana sa o zaman yaparız fark etmez hır haftadan demişti. Ben de cuma gideceğim ama bayramdan sonra yaptırmak istiyorum çok kararsız kaldım ben de. Sen yarın doktora sorarsan yazar mısın neden erken istemiş ya da erken olmasi fark eder mi ? kitten11Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinnn
Benim 19.haftada 2 3 gün sürmüştü 21.hafta doktor muayenesinde sorduğumda normal dedi bebek büyüyor ondan dedi. Şimdi 22.haftadayim yine aynı şekilde oldu 2 3 gün.Aranızda hala kasık ağrısı, bıçak saplanması yaşayan var mı dün akşamdan beri durup durup bıçak saplanıyor kasığıma canımı sıktı iyice. Her hafta başka bir durumu takıyorum kafama delircem artık