2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Magnezyum günde 1 tane içiyorum. Benim de dizim iyileşmedi 3 haftadır ağrıyor, bükemiyorum. Cok zorlarsa ortopedi görecek dedi biraz daha bekleyeceğim.

kizlar bugün detayli ultrasonum var akşam çok heyecanliyim umarim hersey yolundadirDua edin bana
Bende tartildim simdi sanirim 3-4 kilo almisim 19.haftamdayim ,artik karnim buyumeye basladi ,taytla idare ediyodum bikac hafta onceye kadar,simdi hamilelik pantalonuna gectim.sanirim bu haftalardan buyuyor hizla karnimiz

Canım bu uyku apnesi tıkanarak uykudan uyanmamı oluyor? Benim eşim iki gün önce nefes alamayarak hıı hıı sesleriyle uyandı korkuttu beni

Kızlar hep kendimizi konuşuyoruz eşlerinizin hamileliği nasıl gidiyor benimkinde başta iştah artışı vardı şimdi azalma ve uyku hali var . Bulduğu yerde kıvrılıp uyuyor ben zombi gibi ramazan yemek telaşında uykusuz esneğe esneğe geçiyor tüm günüm arada tripleniyor ve bel ağrıları yaşıyoruz Doğumu ve lohusalığı hiç çekilmez diye düşünüyorum şimdiden sizde durumlar nasıl

30 kere yolculuk yapmışımdır eşim şehir dışında çünkü korkmayın :) dr bir şey demiyorsa

Benim dün vardı canım, 21+5 teyim , tabi öncesinde yine korkular ve heyecan.. bende azıcık kg aldım hamilelik başından beri bebek gayet iyi durumdaymış .. karnımda çok azıcık büyüdü belli bile olmuyor . Heves etmiştim ama yüzünü göstermedi seninki inş gösterir

benimki başlangıçta mide bulantısı yaşıyordu canı bişr şey yemek istemiyordu şimdi de hunharca yemek yiyor beraber ykusuzluk ve baş ağrısı yaşıyoruz bir de

Kizlar herkes iyi mi, benim su 15 gun cok hareketli gececek evi komple boyatiyoruz birde birkac kucuk tadilat isleri vardi onlar da olacak bakalim nasil gececek

Ay ben daha 3 kilo aldım eşim 4 kilo almış bide spor yapıyo nasıl oldu anlamadık ara ara midesi bulanıyo lohusalıkta yarışcaz gibi

Benimki ağır grip oldu antibiyotik başladı doktor, ondan da bana geçti onun kadar kötü değilim ama faranjitim azdı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…