- 11 Nisan 2022
- 3.039
- 2.688
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.201
Magnezyum günde 1 tane içiyorum. Benim de dizim iyileşmedi 3 haftadır ağrıyor, bükemiyorum. Cok zorlarsa ortopedi görecek dedi biraz daha bekleyeceğim.Kızlar 20+0 bugün tetanoz ilk dozumu oldum inşallah ağrım olmaz.
Dün gece bacak ağrısından uyuyamadım resmen. Doktor magnezyum yazmıştı ama henüz kullanmamıştım galiba başlıcam. Ne sıklıkla içiyosunuz?
Canım bu uyku apnesi tıkanarak uykudan uyanmamı oluyor? Benim eşim iki gün önce nefes alamayarak hıı hıı sesleriyle uyandı korkuttu beniBende ayni sorunu yaşıyorum ama ben kilolu bir gebeyim nefes ve uyku sorunumu ona bağlıyorum uyku apnesi gecirdim 2 defa baya korktuk ama yapilacak bisey yokmus yastığın yüksek yatış pozisyonun uygun olmasi lazım bu gibi durumlarda sakin kalmaya calis
30 kere yolculuk yapmışımdır eşim şehir dışında çünkü korkmayın :) dr bir şey demiyorsaHanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
Benim dün vardı canım, 21+5 teyim , tabi öncesinde yine korkular ve heyecan.. bende azıcık kg aldım hamilelik başından beri bebek gayet iyi durumdaymış .. karnımda çok azıcık büyüdü belli bile olmuyor . Heves etmiştim ama yüzünü göstermedi seninki inş gösterirkizlar bugün detayli ultrasonum var akşam çok heyecanliyim umarim hersey yolundadirDua edin bana
Bende tartildim simdi sanirim 3-4 kilo almisim 19.haftamdayim ,artik karnim buyumeye basladi ,taytla idare ediyodum bikac hafta onceye kadar,simdi hamilelik pantalonuna gectim.sanirim bu haftalardan buyuyor hizla karnimiz
Başlayayım bari bende artıkBen 16. Haftadan beri günde 1 tane şeklinde kullanıyorum. Hala da arada kramplar oluyor, yürüyüş de yapıyorum şimdi onun da faydası oldu bazen deliksiz uyuyabiliyorum nadir de olsa.
Ettiriyorum ettiriyorum önümüz bayram malum evin işide hiç bitmiyoCanım kolunu hareket ettir daha az ağrısı olur
Geçmiş olsun inşallah bi an evvel iyileşirMagnezyum günde 1 tane içiyorum. Benim de dizim iyileşmedi 3 haftadır ağrıyor, bükemiyorum. Cok zorlarsa ortopedi görecek dedi biraz daha bekleyeceğim.
ben de öyleyim bazen o kadar kötü rüyalar görüyorum ki anksiyetem tetikleniyor zor sakinleştiriyorum kendimiKızlar geceleri çok karmaşık rüyalar görüyorum aklımda hiç olmayan kişileri değişik fantastik olaylar vsbu şekilde sürekli rüya gören var mı ?
benimki başlangıçta mide bulantısı yaşıyordu canı bişr şey yemek istemiyordu şimdi de hunharca yemek yiyorKızlar hep kendimizi konuşuyoruz eşlerinizin hamileliği nasıl gidiyorbenimkinde başta iştah artışı vardı şimdi azalma ve uyku hali var . Bulduğu yerde kıvrılıp uyuyor ben zombi gibi ramazan yemek telaşında uykusuz esneğe esneğe geçiyor tüm günüm arada tripleniyor ve bel ağrıları yaşıyoruz Doğumu ve lohusalığı hiç çekilmez diye düşünüyorum şimdiden sizde durumlar nasıl
Evet bi anda irkilelerek nefessiz bi şekilde uyanıyorsun daha sonra toparlaniyorsun rabbim kimseye yasatmasin cok zor bi durumCanım bu uyku apnesi tıkanarak uykudan uyanmamı oluyor? Benim eşim iki gün önce nefes alamayarak hıı hıı sesleriyle uyandı korkuttu beni
Surekli bir atak gecirmedikce bebege bir sıkıntısı olmaz rahat ol bebis keyfindedirYa ben kilolu da değilim muhtemelen psikolojik benimki napcam bilemedim bebeğe zararı olmaz inşallah
Sürekli atak nasıl oluyor canım ben ilk kez yaşıyorum bu olayı sürekli devam etmese de gün içinde sık sık yaşıyorum, bu sürekli demek mi oluyor?Surekli bir atak gecirmedikce bebege bir sıkıntısı olmaz rahat ol bebis keyfindedir
Magnezyumun bazı formları (glisinat ve sitrat sanırım) anksiyeteye ve uyku kalitesine de iyi geliyo. Kullanmiyosan doktoruna onu da bi sorabilirsin.Ya ben kilolu da değilim muhtemelen psikolojik benimki napcam bilemedim bebeğe zararı olmaz inşallah
Pazartesi randevum var bi sorayım benimki çok ilaç yanlısı değil ama kötüyüm dicemMagnezyumun bazı formları (glisinat ve sitrat sanırım) anksiyeteye ve uyku kalitesine de iyi geliyo. Kullanmiyosan doktoruna onu da bi sorabilirsin.
Ay ben daha 3 kilo aldım eşim 4 kilo almış bide spor yapıyo nasıl oldu anlamadıkKızlar hep kendimizi konuşuyoruz eşlerinizin hamileliği nasıl gidiyorbenimkinde başta iştah artışı vardı şimdi azalma ve uyku hali var . Bulduğu yerde kıvrılıp uyuyor ben zombi gibi ramazan yemek telaşında uykusuz esneğe esneğe geçiyor tüm günüm arada tripleniyor ve bel ağrıları yaşıyoruz Doğumu ve lohusalığı hiç çekilmez diye düşünüyorum şimdiden sizde durumlar nasıl
Benimki ağır grip oldu antibiyotik başladı doktor, ondan da bana geçti onun kadar kötü değilim ama faranjitim azdı hemenKızlar hep kendimizi konuşuyoruz eşlerinizin hamileliği nasıl gidiyorbenimkinde başta iştah artışı vardı şimdi azalma ve uyku hali var . Bulduğu yerde kıvrılıp uyuyor ben zombi gibi ramazan yemek telaşında uykusuz esneğe esneğe geçiyor tüm günüm arada tripleniyor ve bel ağrıları yaşıyoruz Doğumu ve lohusalığı hiç çekilmez diye düşünüyorum şimdiden sizde durumlar nasıl