2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar herkes iyi mi, benim su 15 gun cok hareketli gececek evi komple boyatiyoruz birde birkac kucuk tadilat isleri vardi onlar da olacak bakalim nasil gececek
Ayyy Allah kolaylık versin şuan benim evde de boyacı var. Yeni bi kaç mobilya aldık onlar gelecek vs. Ben de hep ne yapacağım diye düşünüyorum 🫠🫠

kizlar bugün detayli ultrasonum var akşam çok heyecanliyim umarim hersey yolundadir😍Dua edin bana
Bende tartildim simdi sanirim 3-4 kilo almisim 19.haftamdayim ,artik karnim buyumeye basladi ,taytla idare ediyodum bikac hafta onceye kadar,simdi hamilelik pantalonuna gectim.sanirim bu haftalardan buyuyor hizla karnimiz
Bol şans! Her şey güzel geçecektir , umarım hepimiz ayrıntılı ultrasonları sorunsuz sıkıntısız atlatırız 🥰

Merhaba kızlar. 20 haftalık hamileyim bugün tetanos aşısı oldum bir ay sonra ikinci doz olunacak dedi hemşire sizlerden kaç doz olan var doktoru yorum yapan var mı ?ikinciyi olmamak sorun yaratır mı?

Kızlar hep kendimizi konuşuyoruz eşlerinizin hamileliği nasıl gidiyor 😊 benimkinde başta iştah artışı vardı şimdi azalma ve uyku hali var . Bulduğu yerde kıvrılıp uyuyor ben zombi gibi ramazan yemek telaşında uykusuz esneğe esneğe geçiyor tüm günüm 🧌 arada tripleniyor ve bel ağrıları yaşıyoruz 😁 Doğumu ve lohusalığı hiç çekilmez diye düşünüyorum şimdiden 😁 sizde durumlar nasıl
Bizimki spora vurdu kendini , beni de arada yanında sürüklüyor neyse ki , iştahı hep açıktı hala açık , accuk da göbüşü çıktı ama benimkiyle kıyaslanamaz

Kızlar sizde göbeğinizde siyah çizgi belirdi mi ? Dün böyle bir gözlerimi kıstım sağa sola çevirdim göbeğimi var galiba. Çok beyaz tenli olduğumdan belli olmuyor ama var sanırım .

Kizlar 20 .haftam doldu bebek eşyasını kaçıncı ayda aldınız ben alayım diodum ama erkenmi sizce bebek arabası beşik v.s

İstanbul Avrupa yakasında doğum fiyatı alan var mı kızlar , kafam çookk karışık devlet mi özel mi diye , bütçemiz var elbet ama ortalama ne kadar özellerde bilgisi olan var mı? Evlenmeden önce yaşadığım şehir normal sakinlikte bir şehirdi ve orda seve seve devlette doğum yapardım yani hastaneleri genel olarak iyi ama İstanbul’u hiç bilmşylrum
Ben şuan avrupada doktora gidiyorum. Eski çalıştığım yer. Fiyatları çok uygun özel hastane ama devletten hallice diyebiliyorum. Özel rumeli hastanesi isterseniz araştırın. Ben kontrollerime hala oraya gidiyorum. Evlenip anadolu yakasına taşındım bende bu tarafta uygun hastane iyi bi doktor arıyorum ama henüz bulamadım.🥺

Kızlar sizde göbeğinizde siyah çizgi belirdi mi ? Dün böyle bir gözlerimi kıstım sağa sola çevirdim göbeğimi var galiba. Çok beyaz tenli olduğumdan belli olmuyor ama var sanırım .
Göbek deliğimden aşağı doğru benimkisi aşırı belli değil benim hatta çok erken çıktı hamileliğimin ilk haftalarında falan normalde daha geç çıkarmış kimisinde hiç çıkmazmış

Göbek deliğimden aşağı doğru benimkisi aşırı belli değil benim hatta çok erken çıktı hamileliğimin ilk haftalarında falan normalde daha geç çıkarmış kimisinde hiç çıkmazmış
O çizgi bende de erken çıktı. Hatta isim bile taktık 😂😂😂 göbeğimi ortadan ikiye kadar tam ortan böldüğü için adına “ekvator” koyduk😂😂😂

X