2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım normalde 24-28 hafta arası yapılıyor ama bebeğin kg ileri çıktığı durumlarda öncesinde şeker yüklemesi yapıldığını okumuştum , sen yine git istersen
Ya evet bi arkadaş da bebeğin önde olduğu için istemiştir dedi , bebeğimin kilosunu soracaktım unuttum ben 19 haftalığım şu zamana kadar yalznıca 2 kilo almışım

Arkadaşlar bi de şey sorcam yeşil alanın süresi var mı , ben şuan 19 haftalığım perinatoloğum 22. Haftada gel detaylıya dedi bugün kadın doğum doktorum da yeşil alan açtık perinatolojiden randevu al dedi

Ya evet bi arkadaş da bebeğin önde olduğu için istemiştir dedi , bebeğimin kilosunu soracaktım unuttum ben 19 haftalığım şu zamana kadar yalznıca 2 kilo almışım
Valla benim de 1 hafta önde kilo olarak ama doktorum hiç iyle birsey demedi 25 te yapılacak oda aç tok şeker tahlilinine bakıp ondan sonra bence erken

Kızlar son 3-4 gündür kendimi kötü hissediyorum, kan değerlerim düşmüş biraz ilaç başladı doktorum ama geceleri kramplar ağrılar giriyor bacaklarıma. Bugün iş yerinde günü zor bitirdim, baş dönmeleri başladı ufaktan. Sizde var mı böyle belirtiler, acaba değerler düştü diye mi böyle oldum

ne güzel azıcık kg almışın canım , zaten kg alımının gelişiminin bizim kg alımımızla ilgisi yok hastanede bir kadın 100 kg ile hamile kaldığını 80 kg ile doğurduğunu 4 kg bebiş olduğunu söyledi bakılsın yine şekerin için rahat eder , çıkarsa da ona göre şeker kontrolü yaparsın, zaten endişe edilecek bir şey değil çok gebede çıkıyor

Ben giyeli iki ay olacak

Ay gideyim yarın :) ama ya hafta erken diye bende şeker çıkmazsa ama aşkında varsaaaa kafamda deli sorular neyse yarın gidelim bakalım

Ay gideyim yarın :) ama ya hafta erken diye bende şeker çıkmazsa ama aşkında varsaaaa kafamda deli sorular neyse yarın gidelim bakalım
Bence az kg aldığın için şeker çıkmaz ama yine de kontrol edilsin erkenden, önden giden bebekler son haftalarda kendilerini dengeliyormuş birde böyle de çok okudum . Şimdi yapılan yükleme muhakkak sinyal verir canım , sınırda çıkar sınırın az altında filan çıkar seninde erkenden için rahat eder

Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinnn

Aranızda hala kasık ağrısı, bıçak saplanması yaşayan var mı dün akşamdan beri durup durup bıçak saplanıyor kasığıma canımı sıktı iyice. Her hafta başka bir durumu takıyorum kafama delircem artık

Bende oluyor canim baya korktum ben de geçen hafta oldu daha doktora gidecektim hatta ama ertesi gün hiçbir şey kalmamıştı çok şükür o yüzden gitmedim. Doktor da olabilir dedi b

Valla benim de 1 hafta önde kilo olarak ama doktorum hiç iyle birsey demedi 25 te yapılacak oda aç tok şeker tahlilinine bakıp ondan sonra bence erken
Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinnn
Canım benim de kontrol tam 23 olduğumuzda oluyor bana sa o zaman yaparız fark etmez hır haftadan demişti. Ben de cuma gideceğim ama bayramdan sonra yaptırmak istiyorum çok kararsız kaldım ben de. Sen yarın doktora sorarsan yazar mısın neden erken istemiş ya da erken olmasi fark eder mi ? kitten11

Benim 19.haftada 2 3 gün sürmüştü 21.hafta doktor muayenesinde sorduğumda normal dedi bebek büyüyor ondan dedi. Şimdi 22.haftadayim yine aynı şekilde oldu 2 3 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…