-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.121
Di mi yaaAy deniyim ya o kıpırtıları çok özledim valla
Bende 18+4Kızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Alınan kilo : 4
Başlangıç 69, şimdi 73
Son haftalarda çok almaya başladım normal mi acaba ya ?
İyi çok şükür bu ağrılarla doğuma kadar uğraşağız gibiGeçti çok şükür su içmesem tekrar Ağrıcak gibi hissediyorum ama
Canım kuru dut kürü var ,ufak çocuklara içiriliyor ama iyice araştır hamilelikte de yapılır mı diye.kandaki enfeksiyonu düşürüyor ama dediğim gibi araştırıp yap.Dün aile hekimine gittiğimde rapor almak için crp baktırayım dedim grip olunca tabi doğal olarak yüksek çıkmış 12 doktoruma yazdım azari yedim vallaben senden crp baktırmani istemedim ki tabi ki yüksek çıkar benim için anlamı yok dedi :/ valla adam beni bırakacak bu gidişle ya kendi kafama göre iş yapıyorum diye ama ne yapayom evhamlandim çok yüksek olursa sorun olur dedim ne bileyim benim doktorum da perinatolog olmasına rağmen bana göre fazla rahat çok darliyorum adamı :/ neyse bu crp en kolay nasıl düşer bilen var mı acaba ?
Yarın gideceğim yanına randevum var bakayım ne diyorCanım kendini çok yorma Yinede doktoruna yaz bi istersen
Ben yarın vurulacağım 20+ 3Kızlar tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız malum aile hekimimden beni arayıp soran yok ilk gebeliğimde kaçıncı haftada oldum hatırlamıyorum
teşekkür ederim bende bu hafta vurulayımBen yarın vurulacağım 20+ 3
Evet onu duydum ama gebelikte yapılır mı acaba bir araştırayım cesaret edemiyorum pek öyle şeylere ıspanak düşürüyormuş çok severim ama o kadar zor ki yıkaması ayıklaması üşeniyorum Migros’a baktım yıkanmış vardır belki diye o da yoktu. Kaldi öyle.Canım kuru dut kürü var ,ufak çocuklara içiriliyor ama iyice araştır hamilelikte de yapılır mı diye.kandaki enfeksiyonu düşürüyor ama dediğim gibi araştırıp yap.
Kuru dutun kaynatılıp içilmesi diye biliyorum ben crp ye iyi geliyor. Ama doktorunu dnlemen daha iyi olacaktır tabiDün aile hekimine gittiğimde rapor almak için crp baktırayım dedim grip olunca tabi doğal olarak yüksek çıkmış 12 doktoruma yazdım azari yedim vallaben senden crp baktırmani istemedim ki tabi ki yüksek çıkar benim için anlamı yok dedi :/ valla adam beni bırakacak bu gidişle ya kendi kafama göre iş yapıyorum diye ama ne yapayom evhamlandim çok yüksek olursa sorun olur dedim ne bileyim benim doktorum da perinatolog olmasına rağmen bana göre fazla rahat çok darliyorum adamı :/ neyse bu crp en kolay nasıl düşer bilen var mı acaba ?
21.haftamda arandim geçen hafta yarın gideceğim asi için bendeKızlar tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız malum aile hekimimden beni arayıp soran yok ilk gebeliğimde kaçıncı haftada oldum hatırlamıyorum
Hem de nasıl daha yaz başlamadan yanıyorum resmen ben .hamılelıgın baslarında ateşlenme olur benim 19. haftama gırdım bugun elim ayağım nasıl yanıyo anlatamam havalar ısınıyor acaba ondan mı dersınız yasayan varmı arkadaslar
Ben bu hafta olmak istiyordum 19+3 üm ama doktoruma sordum 20-21 de yaptır dedi haftaya olacağımKızlar tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız malum aile hekimimden beni arayıp soran yok ilk gebeliğimde kaçıncı haftada oldum hatırlamıyorum
Canım kaç çıktı crp?Dün aile hekimine gittiğimde rapor almak için crp baktırayım dedim grip olunca tabi doğal olarak yüksek çıkmış 12 doktoruma yazdım azari yedim vallaben senden crp baktırmani istemedim ki tabi ki yüksek çıkar benim için anlamı yok dedi :/ valla adam beni bırakacak bu gidişle ya kendi kafama göre iş yapıyorum diye ama ne yapayom evhamlandim çok yüksek olursa sorun olur dedim ne bileyim benim doktorum da perinatolog olmasına rağmen bana göre fazla rahat çok darliyorum adamı :/ neyse bu crp en kolay nasıl düşer bilen var mı acaba ?
Benimde genel kan verdiğimde crp değerim 10 çıktı. Doktoruma gönderdiğimde bebek israr kesesine bası yaptığı için bile yüksek çıkar dikkate alma dedi. Belki seninde öyle birşeydir.Dün aile hekimine gittiğimde rapor almak için crp baktırayım dedim grip olunca tabi doğal olarak yüksek çıkmış 12 doktoruma yazdım azari yedim vallaben senden crp baktırmani istemedim ki tabi ki yüksek çıkar benim için anlamı yok dedi :/ valla adam beni bırakacak bu gidişle ya kendi kafama göre iş yapıyorum diye ama ne yapayom evhamlandim çok yüksek olursa sorun olur dedim ne bileyim benim doktorum da perinatolog olmasına rağmen bana göre fazla rahat çok darliyorum adamı :/ neyse bu crp en kolay nasıl düşer bilen var mı acaba ?
İnşallah uğraşmayızİyi çok şükür bu ağrılarla doğuma kadar uğraşağız gibi
Benimki enfeksiyondan daha yeni grip oldum henüz geçmedi bile bogazim da hala aciyor. O kadar dikkat ettim yine de yakalandım ya. Ama aklımda olsun teşekkür ederimBenimde genel kan verdiğimde crp değerim 10 çıktı. Doktoruma gönderdiğimde bebek israr kesesine bası yaptığı için bile yüksek çıkar dikkate alma dedi. Belki seninde öyle birşeydir.