2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
12 çıktı canim gribim ama ondan sanırım. Sen nasıl oldun ? Çoktın değil mi hastaneden ?
12 yüksek değil kuzum öyle korkulacak kadar değil belki ondan gerildi adam. Ben evdeyim evet sadece tuvalet ve banyo dışında kalkmıyorum artık.

Biz de ayrıntılıdan geliyoruz 21+0 Elhamdülillah hersey yolunda göbek 10 gün önde gidiyormuş Çok ağlattılar bugüne kadar beni organ yetmezligi uzuv eksikliği ihtimali fazla dediler kullandığım ilaçlardan dolayı bebeği almak istediler aldırmadım Bugün elini kolunu tam görünce çok duygulandım
Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrulara inşallah

Aminnnn hep böyle güzel haberler alalim

Maalesef benim de aynı şekilde en son 10 dü inşallah geçmemiştir dikkat etmeye çalışıyorum ama aşırı üzüldüm tartıda o rakamı görünce bu kadar beklemiyordum
Valla her gittiğimde 2 kg oynuyor aşırı şiştim zaten normalde de ne yesem yarar üstüne bi de bulantım olmadı herkesin yiyemediği dönemde ben daha çok yedim napalım ya veririrz boşver olan oldu

12 yüksek değil kuzum öyle korkulacak kadar değil belki ondan gerildi adam. Ben evdeyim evet sadece tuvalet ve banyo dışında kalkmıyorum artık.
Kalkma canim dinlen iyi olsun da bebis önemli olan o. Ben de işte her ihtimale karşı tehlikeli dönemdeyiz diye baktırmak istedim benim hoca da çok rahat ben de korkuyorum işte anlayisli olsa keşke azcik.

Kızlar selam 18+5te bugün kendi doktorum detaylı ultrasonumu yaptı. Herşeye normal dedi fakat kalpte parlak alan gördüğünü v bunun down sendromunu işaret edebileceğini söyledi. 2li taramada risk düşük olduğu için nipt testi yaptırmamıştık. Bi an önce yaptır kafamız rahat olsun dedi. Kan verdim bugün eurofins firmasına. Bir de özelde iyi bi perinatolog duymuştum onu aradım. Bu haftanın bebeğin kalbiyle ilgili bi kanıya varmak için erken olduğunu, 22. Haftada ancak detaylı kalbin inceleneceğini söyledi. Bu parlaklıkların da genelde kendiliğinden geçtiğini söyledi. 1 ay sonra perinatologa da gidicem. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Parlaklık görülüp sorun çıkmayan sonradan kendiliğinden geçen?

Kalkma canim dinlen iyi olsun da bebis önemli olan o. Ben de işte her ihtimale karşı tehlikeli dönemdeyiz diye baktırmak istedim benim hoca da çok rahat ben de korkuyorum işte anlayisli olsa keşke azcik.
Aynen öyle onların iyi olması her şeyden önemli zaten her ne olursa olsun anlayışlı olmaları lazım ama işte bazı insanlar maalesef mesleklerini severek yapmıyor

Magnezyum eksikliğinden de oluyormuş ben de ara sıra oluyor hatta ayağa kalktıpımda çığlık atıyorum resmen.. Birde ağır iş yaptığım zaman da oluyor

Canım şekerli bişiler ye sol yana yat bebekler stresi hissediyor. Bişi olduğunu sanmıyorum stres yapma. Bizde eşimle kavgalıyız.

Hanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?

Aynen öyle onların iyi olması her şeyden önemli zaten her ne olursa olsun anlayışlı olmaları lazım ama işte bazı insanlar maalesef mesleklerini severek yapmıyor
Bence bıkıyorlar ya benim gibi bir kaç hastası varsa hele bıkmıştır kesin

İlk gebeliğimde 30 haftalıkken uçak yolculuğu yapmıştım sorun olmuyor canım

Ben bayramın ilk günü Almanya'ya gidicem canım 3 buçuk saatlik uçak yolculuğu doktorum izin verdi. Şehirler arası gidiceksen uzun bi yolculuk olmaz zaten

19 haftalık göbeğimle elbiselerimin arkası kapanmıyor artık bayramda güzel ciciler almak lazımmm siz aldınız mı bayramlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…