-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.081
23+3 ve 54 kilo ile hamile kaldım şuan 56-57 arası geziyorKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Alınan kilo : 4
Başlangıç 69, şimdi 73
Son haftalarda çok almaya başladım normal mi acaba ya ?
Merhaba ben tombis bir anneyimKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Başlangıç 69, şimdi 73
Canım e nabız da boş gözüküyor değerler pdf olarak birine at orda gözüküyor bende öyle sanmıştımİdrarımı kaybetti sanırım bunlar hala sonuç çıkmadı çünkü
Bende 20+4 hafta başlangıç 63 şimdi 67 olmuşum geçen hafta 2kilo vermiştim ağrılarım yüzünden şimdi geri iştahım açıldıKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Başlangıç 69, şimdi 73
19+3 canım düzenli demir omega vs alıyorum d vit. Sabah öğlen akşam üç öğün yiyorum süt meyve kuruyemiş vs yiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkaramıyorum maalesef aşırı ödem var yüzüklerimi takamıyorum. Tuzlu yemem ekstra kullanmam . Normal yemekte ne kadar tuz varsa o yetiyor bana ama peynir zeytin sabah tuzlu da olsa yerim benim en çok ödem sıkıntıKaçıncı haftadasın ve nasıl alsın kiloyu ?
Ben 54'le başladım 20. hafta ve hâlâ 57 olamadim tribe giriyorum küçük mü kaldı diyeKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Başlangıç 69, şimdi 73
Sen şeker ölçüyo muydun? Bize o mu az aldırıyo acaba23+3 ve 54 kilo ile hamile kaldım şuan 56-57 arası geziyor
Evet olcuyorumSen şeker ölçüyo muydun? Bize o mu az aldırıyo acabaBen şeker ölçmesem karbonhidrata düşerdim gibi geliyo.
Bende senin gibiydim acaba küçük mü kaldı diyordum ama ayrıntılı ultrasonda doktor normalden daha kilolu dediBen 54'le başladım 20. hafta ve hâlâ 57 olamadim tribe giriyorum küçük mü kaldı diye
Çıkmış canım temiz idrar tahlilim deCanım e nabız da boş gözüküyor değerler pdf olarak birine at orda gözüküyor bende öyle sanmıştım
Halen ağrın varmıÇıkmış canım temiz idrar tahlilim de
Selamlar 20. Haftadayım 58 Le başladım şimdi 63 kiloyum 5 kilo almışım maalesefKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Başlangıç 69, şimdi 73
MerhabalarTedirgin olmadan mutlaka doktorunuza bildirin rahme giden damarları kontrol edecektir ve bebeğin gelişimini takipte kalın erken dönem kasılmalar stres kaynaklı da olabiliyor ancak devam edip etmediğini kontrol edinca
bende bugun 18+3Kızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Başlangıç 69, şimdi 73