2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Herkese günaydınn 20+6yız bugün 59la başladım 63 oldum ben de çok aşırı olmasa da tatlısız günüm pek geçmiyor ona üzülüyorum bir de 70i geçmemek istiyorum bugün detaylı ultrason randevumuz var güzel şeyler duyarız umarım

23+3 ve 54 kilo ile hamile kaldım şuan 56-57 arası geziyor

günaydın kızlar.
en can sıkıcı konu dökülmüş ortaya:)
ben de bugün 21+1im.
49 ile hamile kaldım, şimdi 56 civarı geliyorum.
7 kilo almışım nerdeyse:) ilk 3 ay inanılmaz bulantım vardı ve o dönem simit ekmek yemekten 3 kilo almıştım:)
diğer gebeliklerimde de genelde 11-13 kilo arası bitirdim, bunda da o şekilde hedefliyordum ama daha fazla olacak sanki.
merak etmeyin doğumdan sonra gidiyor kilolar.
sağlıklı gebeliklerimiz olsun, sağlıklı bebişlerimiz olsun:)

Bende 20+4 hafta başlangıç 63 şimdi 67 olmuşum geçen hafta 2kilo vermiştim ağrılarım yüzünden şimdi geri iştahım açıldı

Kaçıncı haftadasın ve nasıl alsın kiloyu ?
19+3 canım düzenli demir omega vs alıyorum d vit. Sabah öğlen akşam üç öğün yiyorum süt meyve kuruyemiş vs yiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkaramıyorum maalesef aşırı ödem var yüzüklerimi takamıyorum. Tuzlu yemem ekstra kullanmam . Normal yemekte ne kadar tuz varsa o yetiyor bana ama peynir zeytin sabah tuzlu da olsa yerim benim en çok ödem sıkıntı

19+1den hellooo 69 kiloydum hamile kaldigimda suan 76 77 bandinda geziyorum gectigimiz 29unda doktor kontrolum vardi 2 kilo fazlan var dedi gideli yaklasik 2 hafta oldu almadim suan ama benim istahimda masallah azalmadi bulantim tiksinmem falanda olmadigi icin hic vermeden aldim 90 la falan dogururum herhalde

Ben 54'le başladım 20. hafta ve hâlâ 57 olamadim tribe giriyorum küçük mü kaldı diye
Bende senin gibiydim acaba küçük mü kaldı diyordum ama ayrıntılı ultrasonda doktor normalden daha kilolu dedi ben şok ama kilo almadım diye düşündüm o an doktora soramadım tabi şoktan

19+5 im 65 kilo ile hamile kaldım 74 kiloyum.9 kilo aldım Serklajlı oldugum için yatarak geçiyor süreç.O yüzden de cok kilo alıyorum galiba Boyum 1.68 olduğu için çok belli olmuyor şimdilik ama asıl bu haftalardan sonra alınıyor diyorlar.Nasil olacak hiç bilmiyorum.Ekmek de yemiyorum pek ama yine de durumlar böyle

Valla ben 23+4 9 kilo aldım ama hiçte belli değil kilom anlamış değilim ilk 3 Ay hiç almadım kilo 71 buçukta kaldım hamile şuan 80 kiloyum başta kilo almayanlar son aylarda hızlı kilo alıyormuş galiba

Cuma günü kontrolüm var o zaman hepsini soracağım benimki günü gününe değişiyor bazen çıkmıyorum hiç bir sıkıntım yok bazen de işte anlattığım gibi asagida oluyor kaşık ağrım oluyor vs bir dengesi yok o yüzden şaşırıyorum ben de ne yapacağımı :)

bende bugun 18+3
baslangic kg: 53
bugun tartıldım: 57.5
bakalim finish cizgisini kacla goruruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…