2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Basınız sag olsun, Allah sabır versin cok.

Perinatolog ücretleri çok pahalı ya. Bugün aradılar cumartesi günü randevum için 3800 tl. Medicalpark göztepe için. Anadolu yakası önerilere açığım
Medistate Kavacık, Ahmet Semih Tuğrul perinatolog bir sorun isterdeniz sgkda geçiyor

Bugün 21+5 olduk
Başlangıç 73, şimdi 71

Kızlar magnezyum öneriniz var mı?
Ben 3 günde bir magosit, gün aşırı osteocare alıyorum canım.
Arkadaşlar göbeği bir anda büyüyen oldu mu?18+3 üm göbeğim dünden beri daha şişti.Gaz mı acaba yoksa bu aralarda büyüyor mu böyle?
Evet benim de öyle 1 hafta önce buraya yazmışımdır da hiç karnım büyümedi diye ama 20.haftaya başladığım günden beri karnım acayip büyüdü çok şaşkınım
68le hamile kaldım ilk 4 ay mide bulantısı ve iştahsızlıktan toplam 3 kilo almıştım ama son iki hafta 2 kilo birden aldım iştahım açıldı yani 5 kilo almışım 73üm şu anda yürüyüşe başlamam lazım ve ekmeği kısmam lazım acıktığım anda ekmek arası peynir domatese dadandım bu ara

Kızlar mide yanmaları başlayan oldu mu acaba ben 19+3 üm 2 gündür midem yanıyor ama yediklerimle alakalı bi durum değil
Ben yaşıyorum canım şu an 20+4 teyim . Günde 3-4 kere yanıyor rennie içiyorum alıştım artık . Bazen eğilince bile yanmaya başlıyor yediklerimle ilgili değil . Gece yattığında yanıyor ise soluna yatınca hafifliyor

Ben de gaviscon içiyorum hep biraz rahatlıyorum.
Bende de başladı yatarken bayağı rahatsız ediyor ama ben acı ve baharatlı yiyorum kendimi bu konuda pek tutamıyorum
Ben rahatsız etcek diye soğan baharat acı turşu sarımsak bunları hiç yemiyorum ona rağmen iki gündür değişik bir yanma başladı, hep duyuyordum hamilelerden mide yanması diye cayır cayır yanıyo filan diyenler oluyodu erken mi başladı acaba diye tereddüt ettim

Kızlar herkese merhaba çoktandır giremiyorum gruba Bursa'ya gidicem bu hafta hem temizlik hem düğün alışverişi yapıyorum çok yoruluyorum yardım edecek kimsede yok evde birlik geken giden de çok o yüzden çok yoruluyorum bugün lavobaya gitim kahverengi akıntı gördüm yine sancım falan yok 20 +3 gelmesi normalm i bebek tekmeledi şimdi içim rahat ama başka bir şey yoktur dimi

hamılelıgın baslarında ateşlenme olur benim 19. haftama gırdım bugun elim ayağım nasıl yanıyo anlatamam havalar ısınıyor acaba ondan mı dersınız yasayan varmı arkadaslar

Ben soğuk süt içiyorum , cidden midemi çok yatıştırıyor .. tavsiye derim

19+2 yim geçen hafta her gün sabahları da akşamları da bebeğimi hissediyordum , hissetmeye geçen hafta başladım zaten ama cumartesiden beri yani bugün 4. Gün hissedemiyorum ve korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye , anormal bir durum mu bu

Canım kendini çok yorma Yinede doktoruna yaz bi istersen

Aynı durumdayız ben de 3 gün baya bi hareket hissettim iki gündür coook az o da anlamıyorum bile bebek mi başka bi şey mi. Redditte şöyle bi şey gördüm: soğuk su iç, uzan, elini karnına koy. Ben yaptım direkt pıtır pıtır hareketler oldu biraz rahatladım. Eğer bisi gelmezse muz+soğuk su (şekerli soğuk içecek de olur sakıncası yoksa) deneyebilirsin. Bi de hep 24. haftadan önce (hatta bazen daha geç) her gün ve düzenli hareket beklemeyin demişler.

Kızlar mide yanmaları başlayan oldu mu acaba ben 19+3 üm 2 gündür midem yanıyor ama yediklerimle alakalı bi durum değil
Ben canim, doktor gece yatmadan gaviscon içebilirsin dedi. Ama şimdilik içmedim sur içiyorum bır kaç yudum elma da geçiriyor bazen salatalık yiyorum geçiyor.

Ay deniyim ya o kıpırtıları çok özledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…