- Konu Sahibi palm angels
- #17.141
12 çıktı canim gribim ama ondan sanırım. Sen nasıl oldun ? Çoktın değil mi hastaneden ?Canım kaç çıktı crp?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 çıktı canim gribim ama ondan sanırım. Sen nasıl oldun ? Çoktın değil mi hastaneden ?Canım kaç çıktı crp?
12 yüksek değil kuzum öyle korkulacak kadar değil belki ondan gerildi adam. Ben evdeyim evet sadece tuvalet ve banyo dışında kalkmıyorum artık.12 çıktı canim gribim ama ondan sanırım. Sen nasıl oldun ? Çoktın değil mi hastaneden ?
Aminnnn hep böyle güzel haberler alalimBiz de ayrıntılıdan geliyoruz 21+0 Elhamdülillah hersey yolunda göbek 10 gün önde gidiyormuş Çok ağlattılar bugüne kadar beni organ yetmezligi uzuv eksikliği ihtimali fazla dediler kullandığım ilaçlardan dolayı bebeği almak istediler aldırmadım Bugün elini kolunu tam görünce çok duygulandım
Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrulara inşallah
Benim bulantım çok çok az oldu 3-4 hafta hep ekmek makarna yedim o yüzden sonra da normak full yedimAbow ama sen en başında mide bulantısı yaşamadın sanki doğru mu hatırlıyorum . Ben 13. Haftadan sonra kilo almaya başladım son haftalarda da çok hızlandı palm angels bu sana alıntıyı unuttum
Valla her gittiğimde 2 kg oynuyor aşırı şiştim zaten normalde de ne yesem yarar üstüne bi de bulantım olmadı herkesin yiyemediği dönemde ben daha çok yedim napalım ya veririrz boşver olan olduMaalesef benim de aynı şekilde en son 10 dü inşallah geçmemiştir dikkat etmeye çalışıyorum ama aşırı üzüldüm tartıda o rakamı görünce bu kadar beklemiyordum
Kalkma canim dinlen iyi olsun da bebis önemli olan o. Ben de işte her ihtimale karşı tehlikeli dönemdeyiz diye baktırmak istedim benim hoca da çok rahat ben de korkuyorum işte anlayisli olsa keşke azcik.12 yüksek değil kuzum öyle korkulacak kadar değil belki ondan gerildi adam. Ben evdeyim evet sadece tuvalet ve banyo dışında kalkmıyorum artık.
Aynen öyle onların iyi olması her şeyden önemli zaten her ne olursa olsun anlayışlı olmaları lazım ama işte bazı insanlar maalesef mesleklerini severek yapmıyorKalkma canim dinlen iyi olsun da bebis önemli olan o. Ben de işte her ihtimale karşı tehlikeli dönemdeyiz diye baktırmak istedim benim hoca da çok rahat ben de korkuyorum işte anlayisli olsa keşke azcik.
Magnezyum eksikliğinden de oluyormuş ben de ara sıra oluyor hatta ayağa kalktıpımda çığlık atıyorum resmen.. Birde ağır iş yaptığım zaman da oluyorKızlar benim bacak arasındaki vajinanin üst bölgesindeki kemiklerim acayip sızlıyor gece dönerken cız cız ediyor ilk gebeligimdede olmustu ama 6 7 aydan sonra olmustu Bi sknti yoktur dimi ya yaşayan varmi böyle bisey doktora daha önce dediğimde riskim vardı o dönem ondandır demişti ama şimdi riskim bitmis kanama alanım tamamen yok olmuş normal hayatına dön artık Bi sorunun yok demişti ama bu sizlama niye oluyo hala
Canım şekerli bişiler ye sol yana yat bebekler stresi hissediyor. Bişi olduğunu sanmıyorum stres yapma. Bizde eşimle kavgalıyız.Kızlar benim bebeğim 18 19. haftalarda hareket etmeye başladı ama dün ve önceki gün eşimle kavga ettik iki gündür hiç oynadığını hissetmiyorum şu anda 20 + 5 günlük hamileyim sizce normal mi üç Nisan’da detaylı ultrason var onun için doktora gitmedim daha üç Nisan’da göreceğim zaten diye
18 haftadan sonra ve 20 haftadan sonra bebek artık çabuk kilo alıp büyüyor. Göbekte büyüyor normal olarakArkadaşlar göbeği bir anda büyüyen oldu mu?18+3 üm göbeğim dünden beri daha şişti.Gaz mı acaba yoksa bu aralarda büyüyor mu böyle?
Ben de 2 kilo aldımKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Alınan kilo : 4
Başlangıç 69, şimdi 73
Son haftalarda çok almaya başladım normal mi acaba ya ?
Bence bıkıyorlar ya benim gibi bir kaç hastası varsa hele bıkmıştır kesinAynen öyle onların iyi olması her şeyden önemli zaten her ne olursa olsun anlayışlı olmaları lazım ama işte bazı insanlar maalesef mesleklerini severek yapmıyor
İlk gebeliğimde 30 haftalıkken uçak yolculuğu yapmıştım sorun olmuyor canımHanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
Ben bayramın ilk günü Almanya'ya gidicem canım 3 buçuk saatlik uçak yolculuğu doktorum izin verdi. Şehirler arası gidiceksen uzun bi yolculuk olmaz zatenHanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
teşekkür ederim canım cuma günü yaptırcam bendeBen bu hafta olmak istiyordum 19+3 üm ama doktoruma sordum 20-21 de yaptır dedi haftaya olacağım
ben aranmadım hala cuma gidicem bakalım21.haftamda arandim geçen hafta yarın gideceğim asi için bende