- 7 Aralık 2009
- 560
- 834
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.061
Benim 13. Haftadan beri büyük , cidden iç tarafta hiç yer yok galiba sürekli karnım büyüyor. Böyle bazen birden hop diye aniden büyüyor..Arkadaşlar göbeği bir anda büyüyen oldu mu?18+3 üm göbeğim dünden beri daha şişti.Gaz mı acaba yoksa bu aralarda büyüyor mu böyle?
64-65 arasıydım şuan 72 gibi 7 kilo aldım maalesefKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Alınan kilo : 4
Başlangıç 69, şimdi 73
Son haftalarda çok almaya başladım normal mi acaba ya ?
19. Hafta 4 kilo aldım 71 ile başladım 75 oldum son iki haftada aldım iki kilosunuKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Başlangıç 69, şimdi 73
Canım ben masaya şakk diye aldığım 10 kiloyu vurayım da herkes haline şükretsinKızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Başlangıç 69, şimdi 73
Ben de aynı şekilde , son iki haftada çok aldım , hmmmm normal mi acaba . Perşembe günü endokrinolojiye gideceğim gebelik şekeri için o zaman sorayım bu haftalarda normal mi diye .. korkmaya başladım çünkü bu hızla gidersem yuvarlanarak doğum masasına gideceğim19. Hafta 4 kilo aldım 71 ile başladım 75 oldum son iki haftada aldım iki kilosunu
Kaçıncı haftadasın ve nasıl alsın kiloyu ?64-65 arasıydım şuan 72 gibi 7 kilo aldım maalesef
Ben de dün tartılınca korktum biraz eşim de sinirlendi. Maksimum 10 kiloyla tamamlamak istiyorum önümüzde daha 4 buçuk ay varBen de aynı şekilde , son iki haftada çok aldım , hmmmm normal mi acaba . Perşembe günü endokrinolojiye gideceğim gebelik şekeri için o zaman sorayım bu haftalarda normal mi diye .. korkmaya başladım çünkü bu hızla gidersem yuvarlanarak doğum masasına gideceğim
Aynen ben de kendime 80 görmeyeceğim diye hedef koydum , eşim daha görmedi son güncellemeyiBen de dün tartılınca korktum biraz eşim de sinirlendi. Maksimum 10 kiloyla tamamlamak istiyorum önümüzde daha 4 buçuk ay var
Sağlıklı olan 9-12 kilo arası imiş fazlası olunca bebiş daha iyi olmuyor ki. Aksine hiç istemiyor benim doktorum fazla kiloyu. Bayram tatilinde bol bol yürümeyi düşünüyorum ☺Aynen ben de kendime 80 görmeyeceğim diye hedef koydum , eşim daha görmedi son güncellemeyiben de korktum sabah tartıyı görünce sürekli artıyor önemli olan bebişler sağlıklı olsun tabi ama umarım boş kilolar değildir bunlar..
Maalesef benim de aynı şekilde en son 10 dü inşallah geçmemiştirCanım ben masaya şakk diye aldığım 10 kiloyu vurayım da herkes haline şükretsin64 65 gidip geliyordum hamile kaldığımda
Ben de yarın 19 olucam.Haftasonu bi anda pıt diye büyüdü göbeğimArkadaşlar göbeği bir anda büyüyen oldu mu?18+3 üm göbeğim dünden beri daha şişti.Gaz mı acaba yoksa bu aralarda büyüyor mu böyle?
İdrarımı kaybetti sanırım bunlar hala sonuç çıkmadı çünküKum yada taş olursa idrarda çıkıyormuş bir değerde çıktı mı idrar tahlili ağrı için sadece parol kullanıyoruz maalesef
Başlangıçtaki kilo da önemli ama , zaten zayıfsanız daha çok kilo almanız normal. Ben mesela hayatımdaki en max. Kiloda hamile kaldım ve o sebeple almamak istiyorum , yeterli yağ rezervim var zatenMaalesef benim de aynı şekilde en son 10 dü inşallah geçmemiştirdikkat etmeye çalışıyorum ama aşırı üzüldüm tartıda o rakamı görünce bu kadar beklemiyordum
Beni de sıkı takipteler şeker yüzünden , gönül rahatlığıyla hamileyim yiyeyim diyemedim , şimdi de her gece eşimle beraber yarım saat -45 dak köpüşü gezdirmeye başladık yürüyüş olsun diye ,neyse böylesi daha iyi.Sağlıklı olan 9-12 kilo arası imiş fazlası olunca bebiş daha iyi olmuyor ki. Aksine hiç istemiyor benim doktorum fazla kiloyu. Bayram tatilinde bol bol yürümeyi düşünüyorum ☺
MerhabalarKızlar benim arasa bebis sanki bir tarafa toplanıyor gibi oluyor sizde de oluyor mu tecrübeli anneler de yazarsa sevinirim. Yok kasılma vs bir sürü şey yazıyor da biraz evhamlandim. Yani ağrı sızı olmuyor bebek bir tarafa toplanıyor bildiğin anlamadım bu işi.
Tamamdır teşekkür ederimBana ossavit tavsiye etti doktorum.Icinde başka vitaminler de var netten bakabilirsin.Sağ bacağımın arkası gece uyutmayacak kadar çok ağrıyordu kalçamın altından ayağıma kadar.O yüzden vermişti doktorum.bana iyi geldi kullanmaya başlayınca geçti ağrılarım.Magnezyum rahim kasılmalarına da iyi geliyormuş
Bugün 18+6Kızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız
Ben bugün 19 hafta
Başlangıç 69, şimdi 73