2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşlar göbeği bir anda büyüyen oldu mu?18+3 üm göbeğim dünden beri daha şişti.Gaz mı acaba yoksa bu aralarda büyüyor mu böyle?
Benim 13. Haftadan beri büyük , cidden iç tarafta hiç yer yok galiba sürekli karnım büyüyor. Böyle bazen birden hop diye aniden büyüyor..

Canım ben masaya şakk diye aldığım 10 kiloyu vurayım da herkes haline şükretsin 64 65 gidip geliyordum hamile kaldığımda

19. Hafta 4 kilo aldım 71 ile başladım 75 oldum son iki haftada aldım iki kilosunu
Ben de aynı şekilde , son iki haftada çok aldım , hmmmm normal mi acaba . Perşembe günü endokrinolojiye gideceğim gebelik şekeri için o zaman sorayım bu haftalarda normal mi diye .. korkmaya başladım çünkü bu hızla gidersem yuvarlanarak doğum masasına gideceğim

Abow ama sen en başında mide bulantısı yaşamadın sanki doğru mu hatırlıyorum . Ben 13. Haftadan sonra kilo almaya başladım son haftalarda da çok hızlandı palm angels bu sana alıntıyı unuttum

Ben de dün tartılınca korktum biraz eşim de sinirlendi. Maksimum 10 kiloyla tamamlamak istiyorum önümüzde daha 4 buçuk ay var

Ben de dün tartılınca korktum biraz eşim de sinirlendi. Maksimum 10 kiloyla tamamlamak istiyorum önümüzde daha 4 buçuk ay var
Aynen ben de kendime 80 görmeyeceğim diye hedef koydum , eşim daha görmedi son güncellemeyi ben de korktum sabah tartıyı görünce sürekli artıyor önemli olan bebişler sağlıklı olsun tabi ama umarım boş kilolar değildir bunlar..

Sağlıklı olan 9-12 kilo arası imiş fazlası olunca bebiş daha iyi olmuyor ki. Aksine hiç istemiyor benim doktorum fazla kiloyu. Bayram tatilinde bol bol yürümeyi düşünüyorum ☺

Arkadaşlar göbeği bir anda büyüyen oldu mu?18+3 üm göbeğim dünden beri daha şişti.Gaz mı acaba yoksa bu aralarda büyüyor mu böyle?
Ben de yarın 19 olucam.Haftasonu bi anda pıt diye büyüdü göbeğim
Ben de 5 kilo vermiştim 3ünü geri aldım ama iştahım çok açık.Şimdi bişey yememek için uyucam60lı kilolarda olsam çok da dert etmezdim

Ben de 69 la başladım suan 75-76 gidip geliyorum 22. Haftadayım. Ama 4 kiloyu 16-20. Hafta arası aldım ya çok garipti gerçekten şimdi yine dengeli gidiyor. Ben de çok fazla almak istemiyorum max 12 de tamamlarim umarım.

Maalesef benim de aynı şekilde en son 10 dü inşallah geçmemiştir dikkat etmeye çalışıyorum ama aşırı üzüldüm tartıda o rakamı görünce bu kadar beklemiyordum
Başlangıçtaki kilo da önemli ama , zaten zayıfsanız daha çok kilo almanız normal. Ben mesela hayatımdaki en max. Kiloda hamile kaldım ve o sebeple almamak istiyorum , yeterli yağ rezervim var zaten

Sağlıklı olan 9-12 kilo arası imiş fazlası olunca bebiş daha iyi olmuyor ki. Aksine hiç istemiyor benim doktorum fazla kiloyu. Bayram tatilinde bol bol yürümeyi düşünüyorum ☺
Beni de sıkı takipteler şeker yüzünden , gönül rahatlığıyla hamileyim yiyeyim diyemedim , şimdi de her gece eşimle beraber yarım saat -45 dak köpüşü gezdirmeye başladık yürüyüş olsun diye ,neyse böylesi daha iyi.
Size şimdiden iyi gezmeler yeni yerler yeni tatlar :)

Merhabalar Tedirgin olmadan mutlaka doktorunuza bildirin rahme giden damarları kontrol edecektir ve bebeğin gelişimini takipte kalın erken dönem kasılmalar stres kaynaklı da olabiliyor ancak devam edip etmediğini kontrol edin

Tamamdır teşekkür ederim

Bugün 18+6
Başlangıç:51.3 şu an 54,3
Alınan kilo: 3
İlk zamanlar mide bulantısı yaşadım ama kusma olmadı hiç, bir önceki hamileliğim de böyle geçmişti o zaman toplam 12 kilo aldım 35+4 te doğum oldu. Şimdi ki hedef 9 kilo inşallah bir de ilk zamanlar iştahım inanılmaz açıktı ne bulursam tabak tabak yiyordum bir kaç haftadır normale döndü iştah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…