2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bilmiyorum belki olmayabilir benimki de birden çıktı daha önce kimse söylememişti eğer oysa hafiflemez ağrı gittikçe artıyor belki idrar enfeksiyonudur seninki
Hafif koku var ama oda geçti ağrı devam ediyor ben kum döktüğümü düşüyorum arkadaşımda aynı şeyleri yaşamış çünkü yarın doktoruma çıkıcam acilde hiçbir şey yapmadılar ilaçda vermiyorlar

Kızlar benim bebeğim 18 19. haftalarda hareket etmeye başladı ama dün ve önceki gün eşimle kavga ettik iki gündür hiç oynadığını hissetmiyorum şu anda 20 + 5 günlük hamileyim sizce normal mi üç Nisan’da detaylı ultrason var onun için doktora gitmedim daha üç Nisan’da göreceğim zaten diye

Hiç stres yapma canım daha doktorların bile düzenli hareket beklemediği zamanlar bu zamanlar. Sen hiç sıkma canını

Ben de 3 gün boyunca hissetmedim dün aksam uzandigimda vurmaya başladı beklediğim zamanlar asla vurmadi

Kızlar detaylıdan çıktım bebeğimin herşeyine baktı çok şükür hiçbir şey çıkmadı Allah'a binlerce şükür bundan da çok korkuyordum bişey çıkacak diye sadece bu miyom tekrardan böyle bir ağrı yapar dedi onuda serumla ağrı kesiciyle inşallah yaşadığımız kötü günler geride kalır herkes artık güzel haberler verir

Kum yada taş olursa idrarda çıkıyormuş bir değerde çıktı mı idrar tahlili ağrı için sadece parol kullanıyoruz maalesef

Dudağımda uçuk çıktı ve sürekli omuzlarım tutuluyor. İşyerindeki stresten çok etkilendim her şey üst üste geldi bir an önce doğum iznine ayrılmak istiyorum sonra kim ne yaparsa yapsın cidden
Ahhaaa aynı ben , hatta diyorum öldüm bittim diye acile gitsem bana rapor verirler mi 40 yaşındayım riskli gebelikten girsem mi demiyor değilim , bıktım vallahi , iş yerinde stres hat safhada , geçen cuma acile gittiğimde denedim aslında çok ağrılarım oluyor uyuyamıyorum diye ama egzersiz yap dediler gönderdiler

Kızlar alt karnında yanma olan var mı. Yani ağrı desem değil yanıyor sanki. Hareketlerimi kısıtlamıyor ama sanki sağdan bir soldan biri çekiyor yanıyor. Doktor randevum da bayramdan sonra. Bilemedim napsam

Kızlar magnezyum öneriniz var mı?
Bana ossavit tavsiye etti doktorum.Icinde başka vitaminler de var netten bakabilirsin.Sağ bacağımın arkası gece uyutmayacak kadar çok ağrıyordu kalçamın altından ayağıma kadar.O yüzden vermişti doktorum.bana iyi geldi kullanmaya başlayınca geçti ağrılarım.Magnezyum rahim kasılmalarına da iyi geliyormuş

Hastaneye gittik görüştüm. Gebelik paketi 38 bin doğum içinde 35 ile 50 bin arası doğuma yakın netleşir dediler. Baya uçuk rakamlar. Siz ne kadara anlaşmıştıniz

Hastaneye gittik görüştüm. Gebelik paketi 38 bin doğum içinde 35 ile 50 bin arası doğuma yakın netleşir dediler. Baya uçuk rakamlar. Siz ne kadara anlaşmıştıniz
Ben 25 bin arti dogum ücreti %15 indirimli olarak anlasmistim bir daha da sormadım açıkçası ne derlerse o olacak biraz.

Bende bugün söyle bir şey oldu sanki bebek tam ortadaydı basınç hissettim agrim vs yok hasta olduğum için de sürekli yattim
Bugün bi is de yapmadım valla korktum yattık hemen tekrar. Normal mi ya bunlar.

Bende bugün söyle bir şey oldu sanki bebek tam ortadaydı basınç hissettim agrim vs yok hasta olduğum için de sürekli yattim
Bugün bi is de yapmadım valla korktum yattık hemen tekrar. Normal mi ya bunlar.
Benimde 2 gündür göbeğim de ağırlık var gibi ve ağrıyor ara ara da büyümeye başladığı için mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…