-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.021
Evet siz benden ileride oldugunuz icin ilk ne zaman hissettiniz tecrubelerinizden faydalanmak istedimAma siz zaten Eylül sonu doğum yapacakmışsınız 14. hafta yazıyor biz sizden ilerde olduğumuz için belli olmaz ki. 18den sonra net hissediliyor doktorlar 20 diyor hatta
14 haftalık olmussun canım kritik dönem bitmiş hiç stres yapma anın tadını çıkart çünkü o kadar hızlı geciyor ki günler strese hiç gerek yok miniği de strese sokma huzurlu huzurlu büyüsünBen de arada hareketler hissediyorum dalgalanma gibi degisik bir sey ama sanirim gaz ve kas hareketlerisürekli korku içindeyim kalbi mi durdu bir sorun mu oldu diye panik yapiyorum. Kasık sancim agrim oldugu zaman bebege bir sey mi oldu acaba diye korkuyorum hep
Olumlu düşün canımKızlar 1.30 perinatoloji ye randevum var dua edin bişey çıkmasın korkar oldum artık her doktora gitmeye
İyi geçecek merak etme dualarımız seninle. Benim de Cuma kontrolüm var şu bağırsaktaki parlama azalır diye su iç dedi doktor tuvaletten çıkamıyorum :)Kızlar 1.30 perinatoloji ye randevum var dua edin bişey çıkmasın korkar oldum artık her doktora gitmeye
Fetal DNA yaptirmistin değil mi canım? Ben doktoruma fetal sonucum var problem çıkmadı dediğimde kalpte gördüğü parlaklığı hiç onemsemedi o kendiliğinden kapanır fetal temiz çıktıysa sorun yoktur diyip üzerinde durmadıİyi geçecek merak etme dualarımız seninle. Benim de Cuma kontrolüm var şu bağırsaktaki parlama azalır diye su iç dedi doktor tuvaletten çıkamıyorum :)
Valla bugün istanbul sıcağında bende şiştim resmen ellerim ayaklarımArkadaşlar, el ve ayaklarında ödem oluşan var mı bugün ilk defa ödem tuttum ne yapmalıyım fikri olan var mı?
Allah yardımcın olsun.Kızlar 1.30 perinatoloji ye randevum var dua edin bişey çıkmasın korkar oldum artık her doktora gitmeye
Oluyo canım. Resmen sertleşiyor bi taraf top gibi. Hatta karnım yamuluyorKızlar benim arasa bebis sanki bir tarafa toplanıyor gibi oluyor sizde de oluyor mu tecrübeli anneler de yazarsa sevinirim. Yok kasılma vs bir sürü şey yazıyor da biraz evhamlandim. Yani ağrı sızı olmuyor bebek bir tarafa toplanıyor bildiğin anlamadım bu işi.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için14 haftalık olmussun canım kritik dönem bitmiş hiç stres yapma anın tadını çıkart çünkü o kadar hızlı geciyor ki günler strese hiç gerek yok miniği de strese sokma huzurlu huzurlu büyüsün
Ben de çok net hissediyorum artık bazen görüyoruz dışardan vurduğu yeri falan neyse iyi olsunlar sa internette bor sürü şey yazıyor araştırınca bakmamak lazım ya akışına bırakmalı.Bendede oluyor canim normal bence hatta bazen asagi iniyor orda baskı oluyor sonra geri çıkıyor filan bu arada alanları çok geniş turluyolardir içeride
ben net hissediyorum 2 haftadır buarada ikinci gebelik olduğu için sanırım ama disardanda 3 4 kere gördüm tekmesini hissetmeynler ilk gebelikseniz normal benimki baya netleşti artik durmuyor hiç
Ya ben de kararsızım bayrama Mersin’e gitmek istiyorum Ankaradan aslında kısa mesafe ama herkes tutturmuş boşverin gelmeyin gitmeyin diye hep kafamı karıştırdılar.Gelmezsem daha fena oluyor benim ya sonrasıbayram tatilini iple çekiyorum bayramdan sonra 1 hafta da tatile gideceğim dişimi sıkıyorum şu an hahah :)
Ben daha yeni geldim adanadan çok şükür bi sıkıntı olmadı. Ama doktorunuza danışın gidilebilir benceYa ben de kararsızım bayrama Mersin’e gitmek istiyorum Ankaradan aslında kısa mesafe ama herkes tutturmuş boşverin gelmeyin gitmeyin diye hep kafamı karıştırdılar.
İki gün kol ağrısı oldu sadece onun dışında ateş de olabilir demişlerdi ama bende olmadıKızlar tetenoz aşısı olanlar da yan etkiler oldu mu
hergun farki hissediyorum bu haftalar daha saymak icin cok erken canım, duzenli olmuyor hissetmemiz.Kızlar bebeğin hareketlerini dün az hissettim panik oldum bugün dikkat edecek sizin bebeğiniz hergun aynı mı ya endişeleniyorum da
Vücudunu susuz bırakma canım bol su iç. Daha şimdiden zorlanmalarimiz başladı yazın ne yapicaz merak ediyorum bende üstelik bu sene çok sıcak olacak diyorlar. Bende dün oy kullanmaya gittiğimde zorlandım titreme tuttu ayakta duramadim eve geldim sürekli su içtim kendime geldimBen dışarı çıkıp geldim sıcaklıktan dolayı çok etkilendim Başım dönmeye başladı midem bulandı zorlukla hemen eve geldim. Daha sıcaklar başlamadı. Öğlen vakti dışarı çıkmamak lazım kızlar
Haklisin daha da arttirmaliyiz su icmemizi . Yazin cok dikkat edelim kendimizeVücudunu susuz bırakma canım bol su iç. Daha şimdiden zorlanmalarimiz başladı yazın ne yapicaz merak ediyorum bende üstelik bu sene çok sıcak olacak diyorlar. Bende dün oy kullanmaya gittiğimde zorlandım titreme tuttu ayakta duramadim eve geldim sürekli su içtim kendime geldim
Çok teşekkür ederim bilgi içinOrta sınıf hastahaneler (Medicana memorial acıbadem medicalpark dışında kalan tıp merkezi gibi olan yerlerde) 15-25 arası değişiyor.