2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
14 haftalık olmussun canım kritik dönem bitmiş hiç stres yapma anın tadını çıkart çünkü o kadar hızlı geciyor ki günler strese hiç gerek yok miniği de strese sokma huzurlu huzurlu büyüsün

Kızlar 1.30 perinatoloji ye randevum var dua edin bişey çıkmasın korkar oldum artık her doktora gitmeye
İyi geçecek merak etme dualarımız seninle. Benim de Cuma kontrolüm var şu bağırsaktaki parlama azalır diye su iç dedi doktor tuvaletten çıkamıyorum :)

İyi geçecek merak etme dualarımız seninle. Benim de Cuma kontrolüm var şu bağırsaktaki parlama azalır diye su iç dedi doktor tuvaletten çıkamıyorum :)
Fetal DNA yaptirmistin değil mi canım? Ben doktoruma fetal sonucum var problem çıkmadı dediğimde kalpte gördüğü parlaklığı hiç onemsemedi o kendiliğinden kapanır fetal temiz çıktıysa sorun yoktur diyip üzerinde durmadı

Oluyo canım. Resmen sertleşiyor bi taraf top gibi. Hatta karnım yamuluyor

Ben de çok net hissediyorum artık bazen görüyoruz dışardan vurduğu yeri falan neyse iyi olsunlar sa internette bor sürü şey yazıyor araştırınca bakmamak lazım ya akışına bırakmalı.

Gelmezsem daha fena oluyor benim ya sonrası bayram tatilini iple çekiyorum bayramdan sonra 1 hafta da tatile gideceğim dişimi sıkıyorum şu an hahah :)
Ya ben de kararsızım bayrama Mersin’e gitmek istiyorum Ankaradan aslında kısa mesafe ama herkes tutturmuş boşverin gelmeyin gitmeyin diye hep kafamı karıştırdılar.

Ya ben de kararsızım bayrama Mersin’e gitmek istiyorum Ankaradan aslında kısa mesafe ama herkes tutturmuş boşverin gelmeyin gitmeyin diye hep kafamı karıştırdılar.
Ben daha yeni geldim adanadan çok şükür bi sıkıntı olmadı. Ama doktorunuza danışın gidilebilir bence

Ben dışarı çıkıp geldim sıcaklıktan dolayı çok etkilendim Başım dönmeye başladı midem bulandı zorlukla hemen eve geldim. Daha sıcaklar başlamadı. Öğlen vakti dışarı çıkmamak lazım kızlar

Vücudunu susuz bırakma canım bol su iç. Daha şimdiden zorlanmalarimiz başladı yazın ne yapicaz merak ediyorum bende üstelik bu sene çok sıcak olacak diyorlar. Bende dün oy kullanmaya gittiğimde zorlandım titreme tuttu ayakta duramadim eve geldim sürekli su içtim kendime geldim

Haklisin daha da arttirmaliyiz su icmemizi . Yazin cok dikkat edelim kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…