2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oh çok şükür güzel haber bu

kızlar bebisi net hissedenler bu his karinda segirme gibi bi hismiydi 19. haftaya yakin zamanda 18+5 iz suan boyle icerde sanki bisey segirerek geziyo gibi hizli hizli degil ama bi yavas kipirti gibi bi gezme
İlk hissettiğinde bişey patlıyormuş gibi oluyor ama sonrasında içerde balık yüzüyor gibi Ben ilk hissettiğimde günde 1 2 defa olduğu için gaz sanmıştım ama şimdi gaz olmayacak kadar belli birisi dokunup kaçıyormuş gibi

Orta sınıf hastahaneler (Medicana memorial acıbadem medicalpark dışında kalan tıp merkezi gibi olan yerlerde) 15-25 arası değişiyor.

Günaydın kızlar. Ankara da hangi doktor ve hastaneyi oneriyorsunuz. Şehir dışında olduğumuz için doğum paketi almamıştım. Şuan medikalpark yetkin bey 45 bin doğum paketi. Devir ekonomi devri daha uyguna takipte olduğunuz önerdiğiniz fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?

Günaydın sevgili anneler. Ilk gebeliginizde bebisin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye basladiniz. Ben suan 14 haftaligim ve surekli acaba bebege bir sey oldu da anlamadim mi gibi korkular var. Hareketlerini hissetsem iyi oldugunu bilsem cok daha rahatlicam

Aynı ağrıyı çektim sağ kasık bel ve sağ bacak ağrıyordu 4gün hastanelik oldum inşallah seninki ondan değildir benim miyom dejenere olmuş çok kötü bir ağrıyddı asla unutumam
Sahurda tekrarladı geçecek gibide durmuyor kist yoktu bende ama bol su içince ve idrarıma çıkınca ağrım hafifliyor idrar testi verdim dün akşam hala çıkmamış

16+0 da çikolata yerken bir baskı hissettim sonra 3 hafta boyunca hiç hissetmedim 19+5 te aslında gaz sandığım hareketlerin kızım olduğunu anladım çünkü baya baya tepiniyordu ilk aylarda çok normal canım ama stres yapma bebişin içeride mutlu huzurlu hep olumluya odaklan

Kızlar sizde de hamilelik başından beri sinir ağlama durumu var mı
offff diyorummm bu hamılelıgım asırı streslı aglamalı gercı 6 ay olmustu annemı kaybedelı bebegım 2 aylık olunca babamı kaybettım ben streslı olmayayımda kım olsun allah sag salım kucagıma almayı nasıp etsın onun ıcın ayaktayım suan neler yasadıgımı hıssedemıyorum bıle mutlu olmak sanıyelık aklımdan hıc cıkmıyo aılem ne bılım streslı gecıyo

Evet iki gündür sağ üst karnım ağrıyor ve orası sertleşti muhtemelen orada toplandı :)

Merhaba ben Memorialda takipteyim doğum paketini ocaktan önce almıştım 25 bin artı hastane ücreti ama o henüz belli değildi 20 bin olur diye tahmin ediyorum. Bir sorun isterseniz. Hocam Ertuğrul Karahanoğlu perinatolog.

Dudağımda uçuk çıktı ve sürekli omuzlarım tutuluyor. İşyerindeki stresten çok etkilendim her şey üst üste geldi bir an önce doğum iznine ayrılmak istiyorum sonra kim ne yaparsa yapsın cidden
Sağlık ocağından 5 gün rapor al, rahatla :) uzaklaşmak iyi gelir. Yılda 20 gün sağlık ocağından rapor hakkın var

Ben de arada hareketler hissediyorum dalgalanma gibi degisik bir sey ama sanirim gaz ve kas hareketleri sürekli korku içindeyim kalbi mi durdu bir sorun mu oldu diye panik yapiyorum. Kasık sancim agrim oldugu zaman bebege bir sey mi oldu acaba diye korkuyorum hep

Ama siz zaten Eylül sonu doğum yapacakmışsınız 14. hafta yazıyor biz sizden ilerde olduğumuz için belli olmaz ki. 18den sonra net hissediliyor doktorlar 20 diyor hatta

Canım şuan çok erken endişelenme bende 19.haftada hissettim

Sahurda tekrarladı geçecek gibide durmuyor kist yoktu bende ama bol su içince ve idrarıma çıkınca ağrım hafifliyor idrar testi verdim dün akşam hala çıkmamış
Bilmiyorum belki olmayabilir benimki de birden çıktı daha önce kimse söylememişti eğer oysa hafiflemez ağrı gittikçe artıyor belki idrar enfeksiyonudur seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…