2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de arada hareketler hissediyorum dalgalanma gibi degisik bir sey ama sanirim gaz ve kas hareketleri 🥰🤭 sürekli korku içindeyim kalbi mi durdu bir sorun mu oldu diye panik yapiyorum. Kasık sancim agrim oldugu zaman bebege bir sey mi oldu acaba diye korkuyorum hep
14 haftalık olmussun canım kritik dönem bitmiş hiç stres yapma anın tadını çıkart çünkü o kadar hızlı geciyor ki günler strese hiç gerek yok miniği de strese sokma huzurlu huzurlu büyüsün 🧿

İyi geçecek merak etme dualarımız seninle. Benim de Cuma kontrolüm var şu bağırsaktaki parlama azalır diye su iç dedi doktor tuvaletten çıkamıyorum :)
Fetal DNA yaptirmistin değil mi canım? Ben doktoruma fetal sonucum var problem çıkmadı dediğimde kalpte gördüğü parlaklığı hiç onemsemedi o kendiliğinden kapanır fetal temiz çıktıysa sorun yoktur diyip üzerinde durmadı 🤔

Kızlar benim arasa bebis sanki bir tarafa toplanıyor gibi oluyor sizde de oluyor mu tecrübeli anneler de yazarsa sevinirim. Yok kasılma vs bir sürü şey yazıyor da biraz evhamlandim. Yani ağrı sızı olmuyor bebek bir tarafa toplanıyor bildiğin anlamadım bu işi.
Oluyo canım. Resmen sertleşiyor bi taraf top gibi. Hatta karnım yamuluyor 😂

Bendede oluyor canim normal bence hatta bazen asagi iniyor orda baskı oluyor sonra geri çıkıyor filan bu arada alanları çok geniş turluyolardir içeride 😂
ben net hissediyorum 2 haftadır buarada ikinci gebelik olduğu için sanırım ama disardanda 3 4 kere gördüm tekmesini hissetmeynler ilk gebelikseniz normal benimki baya netleşti artik durmuyor hiç 😂
Ben de çok net hissediyorum artık bazen görüyoruz dışardan vurduğu yeri falan neyse iyi olsunlar sa internette bor sürü şey yazıyor araştırınca bakmamak lazım ya akışına bırakmalı.

Gelmezsem daha fena oluyor benim ya sonrası :KK70: bayram tatilini iple çekiyorum bayramdan sonra 1 hafta da tatile gideceğim dişimi sıkıyorum şu an hahah :)
Ya ben de kararsızım bayrama Mersin’e gitmek istiyorum Ankaradan aslında kısa mesafe ama herkes tutturmuş boşverin gelmeyin gitmeyin diye hep kafamı karıştırdılar.

Ya ben de kararsızım bayrama Mersin’e gitmek istiyorum Ankaradan aslında kısa mesafe ama herkes tutturmuş boşverin gelmeyin gitmeyin diye hep kafamı karıştırdılar.
Ben daha yeni geldim adanadan çok şükür bi sıkıntı olmadı. Ama doktorunuza danışın gidilebilir bence

Ben dışarı çıkıp geldim sıcaklıktan dolayı çok etkilendim Başım dönmeye başladı midem bulandı zorlukla hemen eve geldim. Daha sıcaklar başlamadı. Öğlen vakti dışarı çıkmamak lazım kızlar

Ben dışarı çıkıp geldim sıcaklıktan dolayı çok etkilendim Başım dönmeye başladı midem bulandı zorlukla hemen eve geldim. Daha sıcaklar başlamadı. Öğlen vakti dışarı çıkmamak lazım kızlar
Vücudunu susuz bırakma canım bol su iç. Daha şimdiden zorlanmalarimiz başladı yazın ne yapicaz merak ediyorum bende üstelik bu sene çok sıcak olacak diyorlar. Bende dün oy kullanmaya gittiğimde zorlandım titreme tuttu ayakta duramadim eve geldim sürekli su içtim kendime geldim

Vücudunu susuz bırakma canım bol su iç. Daha şimdiden zorlanmalarimiz başladı yazın ne yapicaz merak ediyorum bende üstelik bu sene çok sıcak olacak diyorlar. Bende dün oy kullanmaya gittiğimde zorlandım titreme tuttu ayakta duramadim eve geldim sürekli su içtim kendime geldim
Haklisin daha da arttirmaliyiz su icmemizi . Yazin cok dikkat edelim kendimize

X