2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bencede 20.haftadan önce hissetmemek normal kabul ediliyor bebek saglikliysa çok dusunmemeye çalış beklemediğin an da kendini hissettirecek😊
Doğru haklısın ben de onu düşünüyorum , panik olmamaya çalışıyorum, geçen hafta sonu hissettiğimden çok eminim ama bir daha olmadı , yanlış alarmdı sanırım 😀

Günaydın herkese , iyi pazarlar. İdrarım temiz çıktı , bebiş de hareketli ama ben cidden hala hissetmiyorum. Çok takmamaya çalışıyorum ama bir ben kaldım sanırım hissetmeyen :/ 18+5’den selamlar sevgiler 🙃
Benim ikinci hamileligim ben de 17 18 de falan hissettim.yani 2 haftadır falan hissediyorum ama o kadar az ve hafif ki.Hatta bazen acaba gaz mı diye çok dikkatli bir şekilde kendimi dinliyorum😄 Ilk baslarda ayırmak zor oluyor çünkü.Minik pıt pıt şeklinde tekmeler de oluyor çok nadiren.Mesela dün hiç hissetmedim tüm gün boyunca.Daha erken olabilir endişelenmeyin 😇

Ben hala hastanedeyim şimdilik yolunda bakalım ama hep bir korku içindeyim
Canım o korku hep oluyor malesef.Benim 2 aya yaklaştı ama bazen ansızın içime bir kurt düşüyor ve aşırı panikliyorum.O yüzden düşünmemeye çalışıyorum.Evine çıkınca ilk bir iki gün yine endişe falan olabilir ama sonra biraz daha rahatlıyor insan zamanla.Muayene oldun mu hiç dikisten sonra rahim boyunca bir değişiklik var mı

Kızlar benim grip de hala devam ediyor ya maalesef :/ Allahtan ateşim çıkmadı ama halsizlik baş ağrısı var işte bir zararı olmaz değil mi ya çok korkuyorum :/ bi de bu hafta tetanoz aşısı olacaktım 22. Haftaya girdim bayramdan sonraya mı bıraksam sizce zaten basgisiklik düşük o da etkiler mi acaba.

Kızlar benim grip de hala devam ediyor ya maalesef :/ Allahtan ateşim çıkmadı ama halsizlik baş ağrısı var işte bir zararı olmaz değil mi ya çok korkuyorum :/ bi de bu hafta tetanoz aşısı olacaktım 22. Haftaya girdim bayramdan sonraya mı bıraksam sizce zaten basgisiklik düşük o da etkiler mi acaba.
Grip devam ederken aşıyı yapmazlar. Riske atmazlar :)

Canım benim de gribim tamamen geçmedi. Antibiyotik kullanıyorum, 5 gün oldu. Zamanla azalarak iyileşecez inşallah. Tamamen iyileşmeden tetanoz aşısını vurulma lütfen. Ben de iyileşmeyi bekliyorum vurulmak için

Geçmiş olsun bende gribim geçen hafta tetenoz için gittim yapmadılar bu hafta yaptıracağım

Grip devam ederken aşıyı yapmazlar. Riske atmazlar :)

Canım benim de gribim tamamen geçmedi. Antibiyotik kullanıyorum, 5 gün oldu. Zamanla azalarak iyileşecez inşallah. Tamamen iyileşmeden tetanoz aşısını vurulma lütfen. Ben de iyileşmeyi bekliyorum vurulmak için

Geçmiş olsun bende gribim geçen hafta tetenoz için gittim yapmadılar bu hafta yaptıracağım
Cok teşekkürler cevaplar için o zaman bu hafta yaptırmam dönüşte de 24. Hafta oluyor ama yaparlar sanırım. Neyse iyileşeyim de bebis de iyi olsun valla hasta olmak da kötüymüş hamileyken Allah beterinden saklasın 🙏🏻

Selam kızlar benim iki çocuk sırayla yatağa düştü ateş kusma çok fazla hemde. Üç gündür uyku yok bende sinirlerim bozuk artık ben bir aydır böyleyim :KK43: şimdi bebek de olsa nasıl yaparım diyorum eşim evde yok genelde çalışıyor. Daha şimdi yemek yedirdim Dr gittik hemen orda yine çıkardı . Geceleri ateşi yükselirse göremezsem diye uyku uyuyamıyorum ya .. benim minik kız beni tekmeliyor artık daha fazla yapıyor .. ilaçlarımı aksatıyorum ilk kez kafam yerinde değil bir bakmışım denetimi almadan ağzıma bisey atıvermişim keşke iyileşseler de artık dinlenebilsem

Kızlar benim arasa bebis sanki bir tarafa toplanıyor gibi oluyor sizde de oluyor mu tecrübeli anneler de yazarsa sevinirim. Yok kasılma vs bir sürü şey yazıyor da biraz evhamlandim. Yani ağrı sızı olmuyor bebek bir tarafa toplanıyor bildiğin anlamadım bu işi.

Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim bebeğim durumu gayet iyiymiş gebelikle ilgili bir sorun gözükmüyor idrar tahlili ver dedi eğer ağrın devam ederse diğer acile gidersin dedi yolladı böbrek ağrısına benzettim bende sağ tarafımdan belime yayılan bir ağrı var sağ ayağımı kullanamadım , apandisit ameliyatlıyım 4 sene oldu o yüzden ona yormadım

Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim bebeğim durumu gayet iyiymiş gebelikle ilgili bir sorun gözükmüyor idrar tahlili ver dedi eğer ağrın devam ederse diğer acile gidersin dedi yolladı böbrek ağrısına benzettim bende sağ tarafımdan belime yayılan bir ağrı var sağ ayağımı kullanamadım , apandisit ameliyatlıyım 4 sene oldu o yüzden ona yormadım
Aynı ağrıyı çektim sağ kasık bel ve sağ bacak ağrıyordu 4gün hastanelik oldum inşallah seninki ondan değildir benim miyom dejenere olmuş çok kötü bir ağrıyddı asla unutumam

Kızlar benim arasa bebis sanki bir tarafa toplanıyor gibi oluyor sizde de oluyor mu tecrübeli anneler de yazarsa sevinirim. Yok kasılma vs bir sürü şey yazıyor da biraz evhamlandim. Yani ağrı sızı olmuyor bebek bir tarafa toplanıyor bildiğin anlamadım bu işi.
Bendede oluyor canim normal bence hatta bazen asagi iniyor orda baskı oluyor sonra geri çıkıyor filan bu arada alanları çok geniş turluyolardir içeride 😂
ben net hissediyorum 2 haftadır buarada ikinci gebelik olduğu için sanırım ama disardanda 3 4 kere gördüm tekmesini hissetmeynler ilk gebelikseniz normal benimki baya netleşti artik durmuyor hiç 😂

Kızlar benim bacak arasındaki vajinanin üst bölgesindeki kemiklerim acayip sızlıyor gece dönerken cız cız ediyor ilk gebeligimdede olmustu ama 6 7 aydan sonra olmustu Bi sknti yoktur dimi ya yaşayan varmi böyle bisey doktora daha önce dediğimde riskim vardı o dönem ondandır demişti ama şimdi riskim bitmis kanama alanım tamamen yok olmuş normal hayatına dön artık Bi sorunun yok demişti ama bu sizlama niye oluyo hala 🙄

X