- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
-
- Konu Sahibi palm angels
- #16.961
İlk canım evet Allah razı olsunCanım benim 3 oğlan var. 4. Um kız çıktı
Onlara nazaran kiyasladigimda senin ki erkek bence. Çünkü kız bebek de bomboş oluyor. Senin ki çıkıntı duruyo sivri şekilde. Senin ilk çocuk muydu. Rabbim size bagislasin.
Ben 2023 te 2 defa gebelikte vuruldum. Bu defa 20. Haftada tek doz dedi hemşire. Dr uma sorunca yaptırmayı planlıyorumKızlar en son 2021 de tetanoz olmuşum aile sağlığı doktorum tetanoz aşısı 5 yıl koruyo başka doza gerek yok dedi, internette 10 yıl korur diyor. Bugün de paslı bir raptiyeye dokundum elime batar gibi oldu ama batmadı ben de evham yaptım haliyle. Denildiği gibi 2021deki aşı beni koruyor mudur size bu konuda doktorlarınız ne dedi, ve bi sorum daha var 19+3 te tetanoz aşısı olabilir miyim tam kaçıncı haftada olmak gerekiyor?
Dr a danışmakta fayda var. 19+4 benim de. Haftaya soracağımYani 20.haftanın içinde olduğum için benim de yaptırmamda bi sıkıntı yok o zaman, içime dert oldu şimdi riske atmak istemiyorum olayım en iyisi
Tuzlu çok mu yedin? Tuzlu yiyince ödem olurdu ablamda.Arkadaşlar, el ve ayaklarında ödem oluşan var mı bugün ilk defa ödem tuttum ne yapmalıyım fikri olan var mı?
Bol su ve yürüyüşArkadaşlar, el ve ayaklarında ödem oluşan var mı bugün ilk defa ödem tuttum ne yapmalıyım fikri olan var mı?
Aynen öyle arkadaşım teslimiyet halindeyiz herşey Allahtan Rabbim hepimize güç kuvvet versinÇok zor bir süreç Allah'ım sana ve eşine sabır versin hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun kendini çok yıpratma çok zor anlıyorum ama elinden geleni yaptın takdir Allah'ın verende o alanda o çok zor süreç geçiriyoruz grupça yiyecek ekmekleri varsa zaten ne yapsakta boş
Çok ayran içtim bugün ondan mı oldu acabaTuzlu çok mu yedin? Tuzlu yiyince ödem olurdu ablamda.
Agiz yoluyla suni sanci ilaci verileck. Herkesin degisio benm 7 saate yakin surdu ilk saatlerdeki sanci adet sancisinin az yogunu sonra zaten bebek gelince anliyorsun sonra da anestezi ile kurtaja aliyorlar. Mumkun mertebe sezaryene izin verme canm. Rabbim hakkinda hayrlisi neyse onu nasip etsinGebeliği nasıl sonlandıracaklar bilgi verebilir misin canım bana 20. Haftamdayım şu an karar verilene kadar 22 falan olursam normal doğum mu yaptıracaklar senin sürecin nasıl geçti
Tuzlu içtiysen olabilir. Tansiyon normalse ödem geçici bir şey. Bol su ve yürüyüş iyi gelecektir :)Çok ayran içtim bugün ondan mı oldu acaba
Evet öyle yapayım en iyisi sağolunDr a danışmakta fayda var. 19+4 benim de. Haftaya soracağım
Teşekkür ederimTuzlu içtiysen olabilir. Tansiyon normalse ödem geçici bir şey. Bol su ve yürüyüş iyi gelecektir :)
Tamam canım bilgi için Allah razı olsunAgiz yoluyla suni sanci ilaci verileck. Herkesin degisio benm 7 saate yakin surdu ilk saatlerdeki sanci adet sancisinin az yogunu sonra zaten bebek gelince anliyorsun sonra da anestezi ile kurtaja aliyorlar. Mumkun mertebe sezaryene izin verme canm. Rabbim hakkinda hayrlisi neyse onu nasip etsin
Bebiş çok ufak canım panikleme vallahi bak bazen hissediyorum diyenlerdw yanlış hissediyor çok takılmaGünaydın herkese , iyi pazarlar. İdrarım temiz çıktı , bebiş de hareketli ama ben cidden hala hissetmiyorum. Çok takmamaya çalışıyorum ama bir ben kaldım sanırım hissetmeyen :/ 18+5’den selamlar sevgiler
Teşekkür ederim evet paniklemeye çalışıyorum. . Sen nasılsın , nasıl oldun? Her şey yolundadır umarımBebiş çok ufak canım panikleme vallahi bak bazen hissediyorum diyenlerdw yanlış hissediyor çok takılma
Ben hala hastanedeyim şimdilik yolunda bakalım ama hep bir korku içindeyimTeşekkür ederim evet paniklemeye çalışıyorum. . Sen nasılsın , nasıl oldun? Her şey yolundadır umarım
Bencede 20.haftadan önce hissetmemek normal kabul ediliyor bebek saglikliysa çok dusunmemeye çalış beklemediğin an da kendini hissettirecekGünaydın herkese , iyi pazarlar. İdrarım temiz çıktı , bebiş de hareketli ama ben cidden hala hissetmiyorum. Çok takmamaya çalışıyorum ama bir ben kaldım sanırım hissetmeyen :/ 18+5’den selamlar sevgiler
Çok geçmiş olsun yine, umarım bir an önce hastaneden çıkarsın ve açılma kapanır .Ben hala hastanedeyim şimdilik yolunda bakalım ama hep bir korku içindeyim