2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben 2023 te 2 defa gebelikte vuruldum. Bu defa 20. Haftada tek doz dedi hemşire. Dr uma sorunca yaptırmayı planlıyorum

Arkadaşlar, el ve ayaklarında ödem oluşan var mı bugün ilk defa ödem tuttum ne yapmalıyım fikri olan var mı?

Aynen öyle arkadaşım teslimiyet halindeyiz herşey Allahtan Rabbim hepimize güç kuvvet versin

Gebeliği nasıl sonlandıracaklar bilgi verebilir misin canım bana 20. Haftamdayım şu an karar verilene kadar 22 falan olursam normal doğum mu yaptıracaklar senin sürecin nasıl geçti
Agiz yoluyla suni sanci ilaci verileck. Herkesin degisio benm 7 saate yakin surdu ilk saatlerdeki sanci adet sancisinin az yogunu sonra zaten bebek gelince anliyorsun sonra da anestezi ile kurtaja aliyorlar. Mumkun mertebe sezaryene izin verme canm. Rabbim hakkinda hayrlisi neyse onu nasip etsin

İstanbul Avrupa yakasında doğum fiyatı alan var mı kızlar , kafam çookk karışık devlet mi özel mi diye , bütçemiz var elbet ama ortalama ne kadar özellerde bilgisi olan var mı? Evlenmeden önce yaşadığım şehir normal sakinlikte bir şehirdi ve orda seve seve devlette doğum yapardım yani hastaneleri genel olarak iyi ama İstanbul’u hiç bilmşylrum

Tamam canım bilgi için Allah razı olsun

Günaydın herkese , iyi pazarlar. İdrarım temiz çıktı , bebiş de hareketli ama ben cidden hala hissetmiyorum. Çok takmamaya çalışıyorum ama bir ben kaldım sanırım hissetmeyen :/ 18+5’den selamlar sevgiler

Bebiş çok ufak canım panikleme vallahi bak bazen hissediyorum diyenlerdw yanlış hissediyor çok takılma

Bencede 20.haftadan önce hissetmemek normal kabul ediliyor bebek saglikliysa çok dusunmemeye çalış beklemediğin an da kendini hissettirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…