- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.761
Amin canim hepimizi bulsun güzellikler inşallahHayırlısı olsun hakkında inşallah en güzeli en kolay şekilde seni bulur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim hepimizi bulsun güzellikler inşallahHayırlısı olsun hakkında inşallah en güzeli en kolay şekilde seni bulur![]()
Selam canım embriyo başına ücret alınıyor, bu senenin başında ben tanesi 300 dolardan 4 embriyoya yaptırdım 1200 dolar tuttuPgt ücretleri hakkında bilginiz varmi mesela 2 embriyo veya 7 embriyoya bakıldığında ayni parami yoksa adet olarakmi
Ya hemsirem ile konuştum da az önce kan testi için günümüzü bekleyelim değer az çıkıp da moralimiz bozulmasın dedii
Canimm çok çok duamdasin. İnşallah pozitif haberlerle geleceksin..Yüregini ferah tutAmin canim hepimizi bulsun güzellikler inşallah![]()
Ablacığım geride embriyo yoktu. Bir daha sıfırdan başlayacağım öyle olursa Rabbim isteyenlerin herkesin yüzünü güldürsün elbette vakti bir zamanı var hayırlısı olsun inşallah. Bir de bugün biraz lekelenme oldu acaba adet mi olacağım transferin dokuzuncu günündeYimAmin inşallahEvet canım adet olunca onlarda öyle atılacak biraz kanaman yoğun olur korkma sakın kaçıncı denemendi canım arkanda embriyon var mı Allahım yüzüne baksın hayırlı sağlıklı zamanda kucağını doldursun inşallah Amin
![]()
Tabi ki artacak canım benim Allahın izniyle burada bir arkadaşımızın 6.gün testi silik çıktı kan verdiğinde 3.78 çıkmadımı, 2 gün sonra 38 idi, zaten 5.8 negatif değil gri alanKizlar ben geldim. Serum çok şükür alerji yapmadi ama yine süresini ayarlayamadiklari icin 8 de gittim gece 12 bucukta döndük. Kan sonucum dediğim gibi 5.8 çıktı bana göre çok düşük c.tesi kesin sonuç ama zaten ortalama ne kadar yükselir bilmiyorum son güne kadar umut etmek istiyorum. Çünkü az çok tanıdınız beni ben hep pozitif biriyim herşeyin iyisini düşünürüm ki iyisi olsun derim hepRabbim kismet ettiyse yiyecek ekmeği var der dua ederim. Kısmet etmediyse bunda da Rabbimin bildiği birşey, bir hayır var derim sabir etmeye çalışırım.
haa üzülür müyüm evet. Çünkü maddi manevi çok yıprandık, birde hayati riskim vardı sırf çocuğum yalnız büyümesin, dert ortağı olsun, kardeşi olsun istedim. Ama kendimi parçalarsam da hem evladimin hem kalan embriyolarimin hakkina girmiş olurum. Uzun lafin kısası değerimin artması için dua etmekten ve sizden dua beklemekten başka çarem yok.. Bu arada ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum iyi ki kesişti yollarimiz
![]()
Embriyo başına ücret veriliyor fakat merkezden merkeze de fiyat değişiyor, burada değişik fiyatlar okudum.Pgt ücretleri hakkında bilginiz varmi mesela 2 embriyo veya 7 embriyoya bakıldığında ayni parami yoksa adet olarakmi
Bize embriyo başına 400 dolar dedilerPgt ücretleri hakkında bilginiz varmi mesela 2 embriyo veya 7 embriyoya bakıldığında ayni parami yoksa adet olarakmi
Canım benim gönlünü ferah tutSon ana kadar kesmiyorum yavrum çok şükürRabbimin bi bildiği vardir elbet tamamen ona teslimim
![]()
çok teşekkürler bende pişman oldum yaptığıma zaten bakalım pazartesi belli olucak inşallah güzel haberler alırız.Çubuk testler benim için inanılmaz travmadır. Zamanında çok gördüm negatifi o yüzden asla yapmam. Oğlumda 6. günde test verdim pozitifi gördüm kalp atışını dimledim ondan sonra çubuk yaptım hatıra kalsın diye sakladım.. Öyle korkarım yani. Bu transferim de yine yapmayı düşünmüyorum. Sizde üzülmeyin bekleyin biraz kan verin daha net sonuç en azından moralinizi yüksek tutun.
Kizlar ben geldim. Serum çok şükür alerji yapmadi ama yine süresini ayarlayamadiklari icin 8 de gittim gece 12 bucukta döndük. Kan sonucum dediğim gibi 5.8 çıktı bana göre çok düşük c.tesi kesin sonuç ama zaten ortalama ne kadar yükselir bilmiyorum son güne kadar umut etmek istiyorum. Çünkü az çok tanıdınız beni ben hep pozitif biriyim herşeyin iyisini düşünürüm ki iyisi olsun derim hepRabbim kismet ettiyse yiyecek ekmeği var der dua ederim. Kısmet etmediyse bunda da Rabbimin bildiği birşey, bir hayır var derim sabir etmeye çalışırım.
haa üzülür müyüm evet. Çünkü maddi manevi çok yıprandık, birde hayati riskim vardı sırf çocuğum yalnız büyümesin, dert ortağı olsun, kardeşi olsun istedim. Ama kendimi parçalarsam da hem evladimin hem kalan embriyolarimin hakkina girmiş olurum. Uzun lafin kısası değerimin artması için dua etmekten ve sizden dua beklemekten başka çarem yok.. Bu arada ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum iyi ki kesişti yollarimiz
![]()
Kızlar günaydın. Az önce embriyologla görüştük. 9 embriyodan 2'si iyi kalitedeymiş birini 3. gün (bugün) dondurduk. Diğerini 5. gün donduracağız bir aksilik olmazsa. Muhtemelen pgt yapıp donduracağız.
Diğer 7 tanesi için olumsuz konuşmadı ama işte hücre boyutları farklılık gösteren varmış, fragmantasyonu fazla olan varmış gibi gibi. Bu durumda kalitesi düşük mü oluyor yoksa kullanılamaz mı oluyor?
Biraz canım sıkıldı açıkçası sayı az gibi geldi. Süreci de bilmiyorum siz ne diyorsunuz?
M Maralim2019sepide
mayala katar P Pinky34 ve diğer kızlar
Amin kuzum peki embriyo kalitesi bu mu oluyor? 5. güne giderseler mesela orta kaliteli ya da düşük kaliteli falan mı olacaklar?Günaydın canımın içi sakın umutsuzluğa kapılma inşallah onlarda 5. Güne gider Allah’ın izniyle sen duaet gerisini Rabbimin takdirine bırak en azından o 7 taneden 5 tanesi inşallah kesin gider 5. Güne sen gönlünü ferah tut canım benim 4 embriyodan 3 tanesi 5. Gün oldu 3. De 6. Günde blast oldu bugün donduruldu Elhamdüllilah ben bu kadar bile beklemiyordum çok şükür darısı senin embriyolara olsun inşallah sen stres yapma cumartesi gününe inşallah çoğu blast olur Allah’ın izniyle
![]()
Kızlar ataşehirle ilgili haberi gördünüz mükorkunç
![]()
Sana hemen şöyle açıklayıcı şekilde bırakıyorum aşkımKızlar günaydın. Az önce embriyologla görüştük. 9 embriyodan 2'si iyi kalitedeymiş birini 3. gün (bugün) dondurduk. Diğerini 5. gün donduracağız bir aksilik olmazsa. Muhtemelen pgt yapıp donduracağız.
Diğer 7 tanesi için olumsuz konuşmadı ama işte hücre boyutları farklılık gösteren varmış, fragmantasyonu fazla olan varmış gibi gibi. Bu durumda kalitesi düşük mü oluyor yoksa kullanılamaz mı oluyor?
Biraz canım sıkıldı açıkçası sayı az gibi geldi. Süreci de bilmiyorum siz ne diyorsunuz?
M Maralim2019sepide
İyi yapıyorsun canım en doğru şey, eşimde beni vazgeçirmeye çalışıyor ama ben yapamıyorum okumadan, okusan ne fayda stresle kaldığın olacak falan diyorBugün mü olmuş ben hiç haber izlemiyorum gün geçmiyordu ki yeni birşey olmasın![]()
Ayy çok teşekkür ederim kuzum. Bu arada diğer kaliteli 5. güne gönderdiğimiz embriyoya pgt yaptırmaya karar verdim.Sana hemen şöyle açıklayıcı şekilde bırakıyorum aşkım
Bebeğim sağlıklı evlatlar olsunlar sana ins.Kızlar günaydın. Az önce embriyologla görüştük. 9 embriyodan 2'si iyi kalitedeymiş birini 3. gün (bugün) dondurduk. Diğerini 5. gün donduracağız bir aksilik olmazsa. Muhtemelen pgt yapıp donduracağız.
M Maralim2019sepide