Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin inşallah 🤲 Evet canım adet olunca onlarda öyle atılacak biraz kanaman yoğun olur korkma sakın kaçıncı denemendi canım arkanda embriyon var mı Allahım yüzüne baksın hayırlı sağlıklı zamanda kucağını doldursun inşallah Amin 🤲❤️
Ablacığım geride embriyo yoktu. Bir daha sıfırdan başlayacağım öyle olursa Rabbim isteyenlerin herkesin yüzünü güldürsün elbette vakti bir zamanı var hayırlısı olsun inşallah. Bir de bugün biraz lekelenme oldu acaba adet mi olacağım transferin dokuzuncu günündeYim

Kizlar ben geldim. Serum çok şükür alerji yapmadi ama yine süresini ayarlayamadiklari icin 8 de gittim gece 12 bucukta döndük. Kan sonucum dediğim gibi 5.8 çıktı bana göre çok düşük c.tesi kesin sonuç ama zaten ortalama ne kadar yükselir bilmiyorum son güne kadar umut etmek istiyorum. Çünkü az çok tanıdınız beni ben hep pozitif biriyim herşeyin iyisini düşünürüm ki iyisi olsun derim hep 🥰🥰 Rabbim kismet ettiyse yiyecek ekmeği var der dua ederim. Kısmet etmediyse bunda da Rabbimin bildiği birşey, bir hayır var derim sabir etmeye çalışırım. 🤲🤲 haa üzülür müyüm evet. Çünkü maddi manevi çok yıprandık, birde hayati riskim vardı sırf çocuğum yalnız büyümesin, dert ortağı olsun, kardeşi olsun istedim. Ama kendimi parçalarsam da hem evladimin hem kalan embriyolarimin hakkina girmiş olurum. Uzun lafin kısası değerimin artması için dua etmekten ve sizden dua beklemekten başka çarem yok.. Bu arada ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum iyi ki kesişti yollarimiz 🥰🥰🥰
Tabi ki artacak canım benim Allahın izniyle burada bir arkadaşımızın 6.gün testi silik çıktı kan verdiğinde 3.78 çıkmadımı, 2 gün sonra 38 idi, zaten 5.8 negatif değil gri alan

Son ana kadar kesmiyorum yavrum çok şükür 🤲🤲 Rabbimin bi bildiği vardir elbet tamamen ona teslimim 🤲🤲🤲
Canım benim gönlünü ferah tut 🙏 ins. Değerin çok iyi yükselir♥️ ama şu teslimiyet varya o bize hayatta çok güzel şeyler getirecek ben inanıyorum🙏 ben çok hassasdim çok yipratirdim kendimi ama çok Şükür bunu öğrendim artik RAbbime bırakmayı ve mükâfatını da alıcam belki de hayatta bunu öğrenmem gerekiyordu diye düşünüyorum ☺️ seni takdir ediyorum 🥰 herşey gönlünün istediğinden çok çok daha güzel olsun ins 🙏 🌸 🩵

Çubuk testler benim için inanılmaz travmadır. Zamanında çok gördüm negatifi o yüzden asla yapmam. Oğlumda 6. günde test verdim pozitifi gördüm kalp atışını dimledim ondan sonra çubuk yaptım hatıra kalsın diye sakladım.. Öyle korkarım yani. Bu transferim de yine yapmayı düşünmüyorum. Sizde üzülmeyin bekleyin biraz kan verin daha net sonuç en azından moralinizi yüksek tutun.
çok teşekkürler bende pişman oldum yaptığıma zaten bakalım pazartesi belli olucak inşallah güzel haberler alırız.

Kızlar günaydın. Az önce embriyologla görüştük. 9 embriyodan 2'si iyi kalitedeymiş birini 3. gün (bugün) dondurduk. Diğerini 5. gün donduracağız bir aksilik olmazsa. Muhtemelen pgt yapıp donduracağız.

Diğer 7 tanesi için olumsuz konuşmadı ama işte hücre boyutları farklılık gösteren varmış, fragmantasyonu fazla olan varmış gibi gibi. Bu durumda kalitesi düşük mü oluyor yoksa kullanılamaz mı oluyor?

Biraz canım sıkıldı açıkçası sayı az gibi geldi. Süreci de bilmiyorum siz ne diyorsunuz?

M Maralim2019 sepide sepide mayala katar mayala katar P Pinky34 ve diğer kızlar

Kizlar ben geldim. Serum çok şükür alerji yapmadi ama yine süresini ayarlayamadiklari icin 8 de gittim gece 12 bucukta döndük. Kan sonucum dediğim gibi 5.8 çıktı bana göre çok düşük c.tesi kesin sonuç ama zaten ortalama ne kadar yükselir bilmiyorum son güne kadar umut etmek istiyorum. Çünkü az çok tanıdınız beni ben hep pozitif biriyim herşeyin iyisini düşünürüm ki iyisi olsun derim hep 🥰🥰 Rabbim kismet ettiyse yiyecek ekmeği var der dua ederim. Kısmet etmediyse bunda da Rabbimin bildiği birşey, bir hayır var derim sabir etmeye çalışırım. 🤲🤲 haa üzülür müyüm evet. Çünkü maddi manevi çok yıprandık, birde hayati riskim vardı sırf çocuğum yalnız büyümesin, dert ortağı olsun, kardeşi olsun istedim. Ama kendimi parçalarsam da hem evladimin hem kalan embriyolarimin hakkina girmiş olurum. Uzun lafin kısası değerimin artması için dua etmekten ve sizden dua beklemekten başka çarem yok.. Bu arada ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum iyi ki kesişti yollarimiz 🥰🥰🥰

Canım Maral’ım güzel kalplim sen zaten çok pozitif birisin hep böyle devam et canım benim hayatın boyunca hiç incinme inşallah kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum inşallah Allahım sağlıklı güzel bir kardeş nasip eder sağlıkla huzurla yaşamayı Rabbim nasip etsin yavrularınla birlikte sakın umudunu kaybetme en azından bir umudun var arkanda bu sefer olmadıysa bile bir hikmeti vardır zamanını bekliyor sakın pes etme canım çok zor insan yıpranıyor kolay değil ama bizlerin pes etme gibi lüksü yok ne yazık ki ben inanıyorum inşallah mucizen gelecek sonunda yeter ki sağlıklı bir şekilde gelsin sağlıklı hayırlı evlat olsun sağlıklı hayırlı güzel gebelikler olsun herşeyden önemlisi bunlar senin sağlığın öncelik iyi olması 🤲 canımsın sana sımsıkı sarılıyorum sakın bizleri bırakıp gitme sensiz olmaz bak küserim 😹🥺 🫶❤️

Kızlar günaydın. Az önce embriyologla görüştük. 9 embriyodan 2'si iyi kalitedeymiş birini 3. gün (bugün) dondurduk. Diğerini 5. gün donduracağız bir aksilik olmazsa. Muhtemelen pgt yapıp donduracağız.

Diğer 7 tanesi için olumsuz konuşmadı ama işte hücre boyutları farklılık gösteren varmış, fragmantasyonu fazla olan varmış gibi gibi. Bu durumda kalitesi düşük mü oluyor yoksa kullanılamaz mı oluyor?

Biraz canım sıkıldı açıkçası sayı az gibi geldi. Süreci de bilmiyorum siz ne diyorsunuz?

Günaydın canımın içi sakın umutsuzluğa kapılma inşallah onlarda 5. Güne gider Allah’ın izniyle sen dua 🤲 et gerisini Rabbimin takdirine bırak en azından o 7 taneden 5 tanesi inşallah kesin gider 5. Güne sen gönlünü ferah tut canım benim 4 embriyodan 3 tanesi 5. Gün oldu 3. De 6. Günde blast oldu bugün donduruldu Elhamdüllilah ben bu kadar bile beklemiyordum çok şükür darısı senin embriyolara olsun inşallah sen stres yapma cumartesi gününe inşallah çoğu blast olur Allah’ın izniyle 🤲🥰

Günaydın canımın içi sakın umutsuzluğa kapılma inşallah onlarda 5. Güne gider Allah’ın izniyle sen dua 🤲 et gerisini Rabbimin takdirine bırak en azından o 7 taneden 5 tanesi inşallah kesin gider 5. Güne sen gönlünü ferah tut canım benim 4 embriyodan 3 tanesi 5. Gün oldu 3. De 6. Günde blast oldu bugün donduruldu Elhamdüllilah ben bu kadar bile beklemiyordum çok şükür darısı senin embriyolara olsun inşallah sen stres yapma cumartesi gününe inşallah çoğu blast olur Allah’ın izniyle 🤲🥰
Amin kuzum peki embriyo kalitesi bu mu oluyor? 5. güne giderseler mesela orta kaliteli ya da düşük kaliteli falan mı olacaklar?

Sana hemen şöyle açıklayıcı şekilde bırakıyorum aşkım

Eklentiler

• IMG_2767.webp
    IMG_2767.webp
    48 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2768.webp
    IMG_2768.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 24

Bebeğim sağlıklı evlatlar olsunlar sana ins.🙏 Ben hiç embriyo kalitesinden anlamıyorum valla onu bir çözemedim 🫢 sepide ve mayala proflar onlar kesin bilgi sahibidir😆

Back
X