- 3 Nisan 2023
- 2.123
- 1.893
- 63
- 38
benim bu ara çok iyi çalışmıyor yarın gittiğimde doktoruma söyleyeceğim.Bağırsaklarım şov yaptı sabah sabah ajajsj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bu ara çok iyi çalışmıyor yarın gittiğimde doktoruma söyleyeceğim.Bağırsaklarım şov yaptı sabah sabah ajajsj
Ben de 5. Günün sonunda çıktım hatta bugün ilaç yazdıracaktımbenim bu ara çok iyi çalışmıyor yarın gittiğimde doktoruma söyleyeceğim.
Kivanca kardes geliyor jajdfjf
(Konuyu cok yanlis anlamis)
Ya bu durum mümkünKocam da diyor ki yenisi olmaz şimdi demi dkdjdkjdjdjdjd bi halt yedi ama başından aşağıya da kaynar sular döküldü yani![]()
muhatap olma yada ağzının payını sert bir biçimde ver. Ben olsam öyle yapardımKızlar bu sürekli kötü anne bebek hikayelerini anlatan tanıdıklarımıza uçan tekme atsak ayıp olur muetkileniyorum anlatma diyorum bir de tecrübe öğrenmen lazım diyor ya sabır ya
Benim de ara ara oluyordu tuzlu ayran iç iyi geliyor biraz tansiyon oynuyor sanırım kuzum yabenim bugün acayip aşım dönüyor progestan mı yapıyor, bebek mi yapıyor anlamadım pcde çalışıyorum ama bazen yazıları çift görüyorum![]()
Tamam canım sağolmaşallah canım çok sevindim. İstirahat etmeyi ihmal etme bu sıralar biraz uzan canım fazla ayağa kalma etkisi oluyor.
Anaaaam yeni anksiyete yüklendiYa bu durum mümkünben ortaokuldayken dershanede kardeşler vardı aralarında 2 ay mı 3 ay mı ne vardı tam hatırlamıyorum hocamız ikiz misiniz diye sorduğunda öyle söylemişlerdi herkes gülmüştü kız olan utanmıştı falan
aralarında 2 ya da 3 ay var diye hatırlıyorum öyle kaldı aklımda yani bazı durumlarda tıbben de mümkünmüş çilekcim insallah seni 2026 ocak anneleri grubunda da görmeyiz
![]()
Tövbe yarabbim bu nasıl bi akıl tutulması acabaBen de bütün gece kaynanamla uğraştım. Dün beni aradı. Sen bebeğini evde doğuruyordun. Boynuna kordon dolanıyordu dedi. Ben şok. Kendime gelemedim bir süre. Gece de rüyamda ona dersini vermeye çalışıyordum![]()
Bu nasıl rüya nasıl bi bilinçaltı var acaba insanın bunu anlatmaya dili varmaz töbe yarabbimBen de bütün gece kaynanamla uğraştım. Dün beni aradı. Sen bebeğini evde doğuruyordun. Boynuna kordon dolanıyordu dedi. Ben şok. Kendime gelemedim bir süre. Gece de rüyamda ona dersini vermeye çalışıyordum![]()
Fena olmazdı aslında peş peşe olurdu Kıvanç'a kardes derdinden kurtulmuş olurdunAnaaaam yeni anksiyete yüklendiöyle bişey olursa gelin beni alnımdan öpün yani ahhahjhjhhhjj
Magnezyum eksikliğinden oluyor muz badem ve soda iç canımYa kızlar bu arada benim bir kaç gündür sabah uyandığımda diz kapaklarım acıyo zor basıyorum dizlerimin üzerine normal mi acaba bel ağrısı kasık ağrısı tamam ama diz kapağı ağrısı yaşayan var mı![]()
ölçeyim bakayım tansiyonumuBenim de ara ara oluyordu tuzlu ayran iç iyi geliyor biraz tansiyon oynuyor sanırım kuzum ya
İçimden verdim maalesef sert yapamıyorummuhatap olma yada ağzının payını sert bir biçimde ver. Ben olsam öyle yapardım
iyi yolculuklar dilerim, kazası belasız ulaşın, çok teşekkür ederim beklmedeyim o zamn :)Şimdi yola ciktik mutlaka haber veririm sonuçları deneyimlerimi
Aa evet olabilir saol canım ama soda zararlı diye duymuştum sanki hamilelikte doğru mu ama hiç bilmiyorumMagnezyum eksikliğinden oluyor muz badem ve soda iç canım
bnde sadece yanma var, bulantı yok. en iyi gelenler; kefir yoğurt ayran naneli sakız ve şeker oluyor bndekızlar bugün midem yanmaya başladı normal mine iyi gelir acaba