- 5 Ekim 2020
- 1.398
- 1.594
- 30
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.361
Sancı varsa, karnın taş gibiyse bugün gel, hareketi normal ve sancı yok karnın rahatsa yarın gel dedi canımİnşallah sorun görüp çağırmaz da yarın gideceksiniz zaten rutin kontrolünüz olmuş olur
Hiçbiri yok dimiSancı varsa, karnın taş gibiyse bugün gel, hareketi normal ve sancı yok karnın rahatsa yarın gel dedi canım
Yani bunların hepsini gün içinde yaşıyorum aslında ama şu anlık böyle çok tedirgin edecek bir şeyim yok. Gün içinde bakacağım duruma göre eğer rahatsız eden bir şey olur şiddetlenirse ya da aynı akıntı olursa giderim yoksa yarın giderim doktoruma da öyle söyledim bakalım bugün takipteyimHiçbiri yok dimi
Bu çocuklar bize çok çektirdiYani bunların hepsini gün içinde yaşıyorum aslında ama şu anlık böyle çok tedirgin edecek bir şeyim yok. Gün içinde bakacağım duruma göre eğer rahatsız eden bir şey olur şiddetlenirse ya da aynı akıntı olursa giderim yoksa yarın giderim doktoruma da öyle söyledim bakalım bugün takipteyim
Bu çocuklar bize çok çektirdiİnşallah olmaz canım
Ya ahahhahahahnormal karşılıyorum artık her şeyi. Dün yatmadan önce eşimle konuşuyorduk kesin erken gelecek bu da işte hazırlıklı ol falan diyordu bana sonra rüyama girdi o kadar gergin uyandım ki sonra çok güldüm kendime. Rüyamda kontrolde doğuma alacağını söylüyorlar arkadaşımla gitmişim kontrole biz her şeyi hallederken bir an da eşime haber vermediğim geliyor aklıma falan o geliyor arabadan bir inişi var hala gözümün önünde ya çok komikti
Kontrolün ne zamandıYa ahahhahahahBenim de içime erken doğacak diye doğuyor ama böyle düşüne düşüne ters köşe yapacağını düşünüyorum artık Bakalım bugün ilacı bırakıyorum yarın ve sonrasında ne gibi şeyler olacak
Kontrolüm pazartesi günüKontrolün ne zamandı
Hadi hayırlısı bakalım hepimiz içinKontrolüm pazartesi günü
Ben de instagramda baykuscraft a yaptırdım çok güzel şeyler var çabuk geldi 10 günde falan çok hoş olmuş tavsiye ederim.Günaydın kızlarbildiğiniz kapı süsü takı yastığı yapan güvenilir sayfa var mı? Ben iki hafta önce biriyle anlaştım şimdi cevap vermiyorlar ya. Acil başka birinden yaptırmam lazım yetişsin diye
Canım ben en ağır etkisini yaşadım, sadece baş ağrısı değil boyun ve bel ağrısı ile birlikte. Kafamı tutamıyordum o kadar kötü yan etki yaptı. Serum + kan yaması diye bir çözümü varmış bu durumun ama ben direndim yaptırmadım. Tam 7. Gün geçti hepsi.Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünspinalden sonra baş ağrınız oldu mu? Beni en düşündüren şeylerden biri
Çok güzel böyle yorumlar duymak insanı rahatlatıyor hayırlı olsun darısı bizlereKızlar ben doğum yaptım Hem de öyle kolay oldu ki maşallah spinal anestezi çok rahatmış Bebis de iyi 37 + 1 3200 gr 52 cm Çok şükür küveze girmedi yanımda yarın eve çıkacağız inşallah
İnstagram: @sihirliellermakrome sayfası var çok güzel şeyler yapıyorGünaydın kızlarbildiğiniz kapı süsü takı yastığı yapan güvenilir sayfa var mı? Ben iki hafta önce biriyle anlaştım şimdi cevap vermiyorlar ya. Acil başka birinden yaptırmam lazım yetişsin diye
Şimdiden geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun ikinizindeKızlar 11:00 da doğuma giriyorum dualarınıza talibim
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki benim kafam çok karıştıEvet aynı şekilde bende ilişkiye girerken de ağrılı oluyor banada normal doğum senin için bı travma olmasın istersen tercih etmeyebilirsin dedi ama çatı durumu filan normal doğum için uygun görünüyor
sağlıkla gelsin canm sana da kolay doğum olsun inşallahKızlar 11:00 da doğuma giriyorum dualarınıza talibim
Kızlar bugün doğuma gidiyorum 11:30-12:00 gibi .. dualarınıza talibim
Uçuk varsa öpmeyin bebeği dedi doktorum. Geçse de öperken aklım çıkacak şimdi… bulaşırsa çok kötü enfeksiyon olur dedistresten olmuştur uçuk için kremler var eczacı bilir 10 güne birşey kalmazzor olmuş ama en azından doğumdan önce hallettiniz öyle düşün
Çiçekkk senle ilk gebe kaldığımızda konuşmuştuk çok duygulandım şuanKızlar bugün doğuma gidiyorum 11:30-12:00 gibi .. dualarınıza talibim