-
- Konu Sahibi palm angels
- #32.961
Geçmiş olsun canım inşallah hemen rahatlar bebeğin, sap simplex nurse harveyse herkes bunların bir anda değil düzenli kullanımla bikaç hafta içinde işe yaradığını söylüyor bence devam et, sıcak havlu koyabilirsin karnına masaja devam et o çok etkili oluyor. İnşallah bir an önce rahatlar yavrucakArkadaşlar selam, 36 gunluk olduk biz bugün. İlk gunden beri gaz sancısı çekiyor brbeğim. Sap simplex ve bigaia verdi doktor ama pek işe yaramadılar fakat kakasını gunluk yapıyordu. Eczacı önerisi üzerine nurse harveys damla aldık 1 gun kullandık ve bebeğim kabız oldu. Gaz cıkarıyor devamlı ama kabız. Ikınmaktan morardı yavrum 2 gun oldu tam yapamıyor kakasını. Var mı tavsıyenız? Zeytınyagı ıle makatı uyardım olmadı. Isıtıp sogutup birkaç damla agzından verdim zeytınyagını olmadı. Masaj falan da yapıyoruz. Yavrum cok zorlanıyor çok üzgün ve de stresliyim damlayı da bıraktık 1 gun kullandık sadece 3 doz
Canım tam bilemiyorum o raporda yazanları ama bu değerler zamanla düşebiliyor,bazen böbrek genişlemesi hormonal olabilirmiş veya erkekse sünnetle geçiyormuş.genişlemelerin çoğu 1-2 Yaşına kadar azalırmış.Bizde de var genişleme takip edilecek.Erkek bebekse geçme olasılığı çok daha yüksek.Korkma benceMerhaba bebegim 50 günlük kalxa çıkikligina baktırırken böbreginde genişleme olduğunu öğrendik raporda söyle yaziyor
sol bobrek uzun aksi 60 mm olup parankim kalınlığı 5 mm dir. (doktor altını çizmiş sorunlumu anlamadim) Solda renal pelvis AP çapında 3.5 mm genişlemeye neden olan minimal pelvikektazi ve eşlik eden grade 3 kaliektazi izlenmektedir.( garade 3 kaliektazinin de altını çizmiş)
Sag bobrek uzun aksı 57 mm olup parankim kalinligi 6.5mmdir. sağ böbrek üst kısımda minimal kaliektazi izlenmektedir.(Apçapı 1.5 mm)
Sag bobrekte biseyin altını cizmemis normalmi acaba ve ürolojiye sevk etti onlar bi tahlil yapacakmis ayrica 3. Ayda ilaçlı tomografi çekilecek dedi korkmalimiyim bizi ne bekliyor bu değerleri İnternete yazdığımda da bisey anlamadim hersey yaziyor sizin bilginiz varmi yardımcı olabilecek biri varmi
Evet erkek canim ya genişleme değeri çok yüksek değil aslında minimal yazmış zaten ama şu grafe 3 kaliektazi dediği yer problem sanırım araştırmalarıma göre oda genişlemeye neden olan basincmis insallah düzelecek biseydir ya burdaki doktor hiç yorum yapmadı geçer filan şu bu demedi kendimce araştırıyorum bende 3 gündürCanım tam bilemiyorum o raporda yazanları ama bu değerler zamanla düşebiliyor,bazen böbrek genişlemesi hormonal olabilirmiş veya erkekse sünnetle geçiyormuş.genişlemelerin çoğu 1-2 Yaşına kadar azalırmış.Bizde de var genişleme takip edilecek.Erkek bebekse geçme olasılığı çok daha yüksek.Korkma bence
Sizin bebeğiniz ne kadarlık acabaCanım tam bilemiyorum o raporda yazanları ama bu değerler zamanla düşebiliyor,bazen böbrek genişlemesi hormonal olabilirmiş veya erkekse sünnetle geçiyormuş.genişlemelerin çoğu 1-2 Yaşına kadar azalırmış.Bizde de var genişleme takip edilecek.Erkek bebekse geçme olasılığı çok daha yüksek.Korkma bence
Benimki 33 günlük ve kız bebek, takip edilecek,çoğu düzeliyormuş 1-2 yaşına kadar canım üzülme,düzenli kontrollerini yaptır.çocuk doktoruna da danışırsın zaten.ben de ilk öğrendiğimde üzülmüştüm baya araştırmıştım ordan biliyorumSizin bebeğiniz ne kadarlık acaba
Sizinki skntili değilmiş bence çok şükür bizden ekstra tomografi isteid ve uroloji baksın dedi bellide bobrekte değildir sknti bilmiyorum urolojiye sevk ettiğinde gore idrar çıkışındami nerde diye düşünüyorum herseyi dusunuyorum başka doktora da randevu aldım üroloji içinde aldım 3 ekimde insallah dediğiniz gibi düzelecek biseydir zamanlaBenimki 33 günlük ve kız bebek, takip edilecek,çoğu düzeliyormuş 1-2 yaşına kadar canım üzülme,düzenli kontrollerini yaptır.çocuk doktoruna da danışırsın zaten.ben de ilk öğrendiğimde üzülmüştüm baya araştırmıştım ordan biliyorum
Ben de 2 gün nurse harveys kullandım kullanmaz olaydım. Şikayetvar bizimle aynı sorunu yaşayanlarla dolu. Gaz damlası çocukta nasıl daha fazla gaz yapar aklım almıyor çocuk mosmor oldu ağlamaktan bidaha asla vermicem. Tane kimyon alın aktardan cezvede 1 tatlı kaşığı bi taşım kaynatın için. Bu bana çok iyi geldi en güzeli doğal yöntemler. Bide anason çayından çok memnunlar eşim almaya gittş birazdan deneyeceğim onu daArkadaşlar selam, 36 gunluk olduk biz bugün. İlk gunden beri gaz sancısı çekiyor brbeğim. Sap simplex ve bigaia verdi doktor ama pek işe yaramadılar fakat kakasını gunluk yapıyordu. Eczacı önerisi üzerine nurse harveys damla aldık 1 gun kullandık ve bebeğim kabız oldu. Gaz cıkarıyor devamlı ama kabız. Ikınmaktan morardı yavrum 2 gun oldu tam yapamıyor kakasını. Var mı tavsıyenız? Zeytınyagı ıle makatı uyardım olmadı. Isıtıp sogutup birkaç damla agzından verdim zeytınyagını olmadı. Masaj falan da yapıyoruz. Yavrum cok zorlanıyor çok üzgün ve de stresliyim damlayı da bıraktık 1 gun kullandık sadece 3 doz
dün benim de hiç kakasını yapamadı hep ağladı. mama kullanıyorum ondan böyle oldu galiba bugün biraz yapabildi. herkes sadece anne sütü mü veriyor grupta kimse yazmıyor yaBen de 2 gün nurse harveys kullandım kullanmaz olaydım. Şikayetvar bizimle aynı sorunu yaşayanlarla dolu. Gaz damlası çocukta nasıl daha fazla gaz yapar aklım almıyor çocuk mosmor oldu ağlamaktan bidaha asla vermicem. Tane kimyon alın aktardan cezvede 1 tatlı kaşığı bi taşım kaynatın için. Bu bana çok iyi geldi en güzeli doğal yöntemler. Bide anason çayından çok memnunlar eşim almaya gittş birazdan deneyeceğim onu da
Bizim de devam ediyo, gözlerinde ve yüzünde hâlâ var ama zaten doktor 3 ay sürer dedi. Yeğenimin de 3 ay sürmüştüArkadaşlar sarılığı devam eden var mı bugün 46 günlük olduk hala devam ediyor çok canım sıkılmaya başladı attık
Bizim de göz ve yüz de var değeriniz kaç ?Bizim de devam ediyo, gözlerinde ve yüzünde hâlâ var ama zaten doktor 3 ay sürer dedi. Yeğenimin de 3 ay sürmüştü
Bizim devam ediyor 53 günlük bir sürü test yapıldı kan verdik çok şükür bir şey çıkmadı anne sütü sarılığı dediler 3 ayi bulabilir dediler geçmesi. Bir zararı olmaz dedi doktor. En son değeri 9 çıktı.Arkadaşlar sarılığı devam eden var mı bugün 46 günlük olduk hala devam ediyor çok canım sıkılmaya başladı attık
Ben sadece anne sütü veriyorum 56 günlük olduk bizimde kakası mukuslu gibi yeşil gibi olabiliyor bazen ilk başlarda çok az toplu iğne başı gibi kan oluyordu süt alerjisi var dediler 1 ay diyet yaptım sonra alerji doktoruna gittim bana direk diyeti ac yoğurt ye kan olmazsa diyet yapma dedi yedim kan olmadi ama mukuslu yeşil kaka olursa dedim onu önemseme çok katı diyet yaparsan bağırsakları çok hassas olur dedi sadece kan görürsen diyete devam et dedi şükür kan bidaha görmedim ama arada hala mukuslu yeşil olabiliyor onların bağırsakları bizimkiler gibi değil hemen her şeyi çok kolay şekilde sindiremeyebiliyormus doktorumuz öyle demişti hele ki sarı renkte olan hiç bir kakaya takılmayın ayrıca sadece anne sütü alan bir bebeğiniz varsa 7 güne kadar kaka yapmaması da normal sayılıyor doktorlar tarafından bilginiz olsundün benim de hiç kakasını yapamadı hep ağladı. mama kullanıyorum ondan böyle oldu galiba bugün biraz yapabildi. herkes sadece anne sütü mü veriyor grupta kimse yazmıyor ya