- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.971
- 30
Alttan bakildi canimHadi hayırlı olsun canım,alttan mi baktı yoksa karından mi baktı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttan bakildi canimHadi hayırlı olsun canım,alttan mi baktı yoksa karından mi baktı?
Amin canim insallahÇok Şükür cnm hadi gözün aydin . Hayırlısıyla Sağ salım sağlıklı şekilde alalim evlatlarimizi kucaklarimiza inşallah
TeşekkürlerHadi gözün aydın
DenicemEvet benim de öyle.Hatta iğne sol tarafı öyle yakıyor ki sağda çok hissetmiyorum.Bir püf noktası vereyim.vuracağın bölgeye iğne ucunu dokundur çek.En hassas yerlerin hemen tepki veriyor.Ama canını yakmayacak kısımda hissetmiyorsun.O bölgeyi sıkıp vur.Vururken oturuyor ol ve iğneye değil karşıya bak. Hemen giriyor öyle. Kaslar rahatlıyor.
İnşallah yetişir oda canım gözün aydınKızlarr hastaneden çıktım.İkizlerden biri 6+4 kalp ayışo duyuldu çok şükür.Diğeri 5+6. Küçük olduğundan henüz kalbi duyulamadı.Doktora bu normal mi dedim.İkizlerde farklı haftalar ve boyutlar normalmiş.İnşallah onu da duyarım
Gözünaydin cnm inşallah duyarsin onuda Sağ salimKızlarr hastaneden çıktım.İkizlerden biri 6+4 kalp ayışo duyuldu çok şükür.Diğeri 5+6. Küçük olduğundan henüz kalbi duyulamadı.Doktora bu normal mi dedim.İkizlerde farklı haftalar ve boyutlar normalmiş.İnşallah onu da duyarım
insallah o da yetisir kardesine ne zaman cagirdi bi daha?Kızlarr hastaneden çıktım.İkizlerden biri 6+4 kalp ayışo duyuldu çok şükür.Diğeri 5+6. Küçük olduğundan henüz kalbi duyulamadı.Doktora bu normal mi dedim.İkizlerde farklı haftalar ve boyutlar normalmiş.İnşallah onu da duyarım
Gelme bir daha dedi ama ben muhtemelen haftaya yine gideriminsallah o da yetisir kardesine ne zaman cagirdi bi daha?
Teşekkür ederim ben hep ayakta yapıyordum öyle deneyeyım bugunEvet benim de öyle.Hatta iğne sol tarafı öyle yakıyor ki sağda çok hissetmiyorum.Bir püf noktası vereyim.vuracağın bölgeye iğne ucunu dokundur çek.En hassas yerlerin hemen tepki veriyor.Ama canını yakmayacak kısımda hissetmiyorsun.O bölgeyi sıkıp vur.Vururken oturuyor ol ve iğneye değil karşıya bak. Hemen giriyor öyle. Kaslar rahatlıyor.
Evet var tebriklerSelamm bugün transferin 6. Günü biraz erken yaptım ama sizce var mı gebelik?
Git git ufaklik 6.5 hafta olur o zamanaGelme bir daha dedi ama ben muhtemelen haftaya yine giderim
Gözünüz aydın darısı bana olsun kalp atışlarını dinlemek son adete göremi 6+2Güüüünaydin kizlaar
Ben yeni ciktim doktorumdan , Cook Sükür 6+2 deyiz keseyide gördük Kalbinide dinledik
Tesekkür ederim canim insallah cok tesekkür ederim. Evet evet adete göre hesaplaniyormus canimGözünüz aydın darısı bana olsun kalp atışlarını dinlemek son adete göremi 6+2
Eğer iğneyi yavaş yavaş sokmaya çalışıyorsanız zor girer girerken ağrı olur ben oksapar ve progestan dex i ikisini de saplama şeklinde hızlı batırarak yapıyorum hiç hissetmiyorum bile girdiğini. Sağlık ocağında o şekilde yap ağrımaz diye göstermişlerdiNe olacak hiçbirşey olmaz..bekletmeden hemen yapıyoruz nolacak ama bugün diğer iğneyle yapınca acısı yarıya indi..ilaç yine yaktı ama cildi delerken ki ağrıyı çekmedim
kan verdim az önce çıktı 20.71 değerimSelamm bugün transferin 6. Günü biraz erken yaptım ama sizce var mı gebelik?
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsünkan verdim az önce çıktı 20.71 değerim