- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.341
cok sevindim canım benim ne guzel saglıkla kavusmussunuz darısı hepimizin basınaDoğurdum canım ama bi türlü yazamadım toparlanmaya çalışıyorum yine fena değilim çok şükürpazartesi sabah doğdu son kontrolümüzdeki gibi geldi kilosu boyu 3 kilo ve 49 cm ismini Erdem koyduk acayip hızlı bir maraton başladı inşallah kısa zamanda hepimiz adapte oluruz kendimi unuttum desem yeridir
canım ya benimde basıma geldi ne yazık ki ortalık dolandırıcı olmus, ben dododesignda yaptirdim guzel geldi bir sor istersenGünaydın kızlarbildiğiniz kapı süsü takı yastığı yapan güvenilir sayfa var mı? Ben iki hafta önce biriyle anlaştım şimdi cevap vermiyorlar ya. Acil başka birinden yaptırmam lazım yetişsin diye
Allah kolaylık versin . Sağlıcakla kavuşunca birbirinizeKızlar 11:00 da doğuma giriyorum dualarınıza talibim
Kolay doğumlar diliyorum sağ salim kavuşun inşallahKızlar 11:00 da doğuma giriyorum dualarınıza talibim
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünKızlar ben doğum yaptım Hem de öyle kolay oldu ki maşallah spinal anestezi çok rahatmış Bebis de iyi 37 + 1 3200 gr 52 cm Çok şükür küveze girmedi yanımda yarın eve çıkacağız inşallah
ismi ne yaptirdiginiz yerin kids couture mu bende 1 ayi gecti hala ses yoktaGünaydın kızlarbildiğiniz kapı süsü takı yastığı yapan güvenilir sayfa var mı? Ben iki hafta önce biriyle anlaştım şimdi cevap vermiyorlar ya. Acil başka birinden yaptırmam lazım yetişsin diye
Selam canım. Tekrar eden bir şey olmadı henüz doktoruma da yazmadım birazdan yazacağım oğlumun kahvaltısı okul hazırlığı derken vakit olmadıGdkd Selam canım nasılsın
Tekrar eden bir şey yoksa sorun yoktur bence ama yine de doktorun yorumunda fayda var çok geçmiş olsun tekrardanSelam canım. Tekrar eden bir şey olmadı henüz doktoruma da yazmadım birazdan yazacağım oğlumun kahvaltısı okul hazırlığı derken vakit olmadı
Sağol canımTekrar eden bir şey yoksa sorun yoktur bence ama yine de doktorun yorumunda fayda var çok geçmiş olsun tekrardan
İnşallah sorun görüp çağırmaz da yarın gideceksiniz zaten rutin kontrolünüz olmuş olurSağol canımşimdi yazdım doktoruma bakalım ne diyecek
İnşallahİnşallah sorun görüp çağırmaz da yarın gideceksiniz zaten rutin kontrolünüz olmuş olur
yiaaa saglikla kavus bebegine insallaaah su gobo gecsin hem dogumun hem sonrasi insallaaaahKızlar 11:00 da doğuma giriyorum dualarınıza talibim
Ben bu sayfaya yaptırdım canım iki haftada teslim edildiGünaydın kızlarbildiğiniz kapı süsü takı yastığı yapan güvenilir sayfa var mı? Ben iki hafta önce biriyle anlaştım şimdi cevap vermiyorlar ya. Acil başka birinden yaptırmam lazım yetişsin diye