- 23 Ağustos 2023
- 1.305
- 1.066
-
- Konu Sahibi palm angels
- #29.961
Ay maşallah sağlıkla büyütün huzurla mutluluklaKızlar doğum yaptım çok şükür epidural sezeryan biraz ağrım var emiyor çok şükür 4 kilo bir pamuk doğurdum
Ya inşallah bizde kavuşuruz hemen1 gün sonra çıktıkayy hadi güzel haberler olsun inşallah
Bebeği tutan tıkaçtaki mukus dökülüyor. Yani 2 3 kerede dökülebilir. Nişan gelince hemen doğum başlamıyor. O yüzden ara ara gelebilir.
Masallah minnaka. Saglkla buyut cnm.Kızlar doğum yaptım çok şükür epidural sezeryan biraz ağrım var emiyor çok şükür 4 kilo bir pamuk doğurdum
İkisinin arasındaki fark ne tam olarakMasallah minnaka. Saglkla buyut cnm.epidural sezaryeni merak ediyorm. Deneyimini anlatir misn .mesela spinalde ameliyattan bir iki saat sonra agrilar baslio serumdan agri kesici veriolar. Epidral nasl. Sirtindaki baglantidan mi veriyorlar agri kesici
Akintidir o canım su gelmesi damla damla olmuyormuş en azından iç camasirini komple islatmasi bacaklardan sızması gerekiyormuş ya akintidir yada terlemedir canimBu arada benim de akıntım daha farklı daha su gibi geliyor artık çok kıvamlı değil. Acaba su sızıntısı mı var diyorum ama bilemedim. Ama suyum geldi diyecek kadar çok da değil.
Oy maşallah tombik doğmuşKızlar doğum yaptım çok şükür epidural sezeryan biraz ağrım var emiyor çok şükür 4 kilo bir pamuk doğurdum
Çokkk şirinKızlar benim zıbın geldi nasıl olmuş
Benimki de küvezde kaldı iki gün ama giydirdiler canım üstelik yetmedi nerdeyse hastaneye götürdüklerim istediler sürekliBenimki kuvöze girdiği için bir şey giyemedi ama bence hastanede ilk etapta uzun gerekir. Ama gene de kısa kollu Zıbın yedeğinde olsun bence oda falan sıcak olursa hiç pişmesine gerek yok.
Hastane çıkışı uzun kollu içine bodysi bence mükemmel.
Hadi ya ben de klima var nasılsa diye uzun kollu giydiririm diyordum. Su hazır kundaklar var ya ondan almıştım bir de onun içine de sadece kısa kollu zıbın giydiririm diyordum fazla mı acaba ?Askılı, yarım kollu, kısa kollu hep bazen alt Giydiriyorum bazen de çorap. Klima açık olmasına rağmen o kadar sıcak ki, uzun şeyleri aldığıma çok pişmanım
Canim çok kasıntınız varda mutlaka karaciğer enzimlerine baktırın benim doktorum çok önemsiyor.Canım bende tam olarak şu an ondan uyandım benim de çok kaşıntım oluyoe çözüm yolu bulursak birbirimize haber verelim
Benim sadece ayaklar kötü isilik gibi oldu kızardı da kaşıdıkça tabi. Doktora sordum fotoğraf attım alerji olmuşsundur dedi. Benim büyük ihtimal sıcakta etkilemiştir ama yoğun deterjan kullanıldı 2 gündür ondan olabilir diye düşünüyorum. İnşallah atlatırız bunu daYa ben özellikle terleyince kaşınıyor sırtım kollarım karnım yüzüm arada bacaklar ama herhangi bir kızarıklık yok kaşıntı tek var sıcaktan galiba böyleyiz baksana hepimiz kaşınıyoruz özellikle benim boğaz çevresi
Teşekkür ederim canımÇokkk şiringüle güle giysin şeker kız
İnşallah canımBenim sadece ayaklar kötü isilik gibi oldu kızardı da kaşıdıkça tabi. Doktora sordum fotoğraf attım alerji olmuşsundur dedi. Benim büyük ihtimal sıcakta etkilemiştir ama yoğun deterjan kullanıldı 2 gündür ondan olabilir diye düşünüyorum. İnşallah atlatırız bunu da
Dün çok tü bugün iyi biraz terleyince hemen kaşınmaya başlıyor ayın biri kontrol gidince söyleyeceğimCanim çok kasıntınız varda mutlaka karaciğer enzimlerine baktırın benim doktorum çok önemsiyor.rojbininannesi
Ayın kaçı olucan canım kaç ayliksin şuanKızlar bugün kontrolüm vardı anestezi uzmanı spinali önerdi spinal olacağım insallah. Sancı çıkmadı ama bugun kasiklarimda inanılmaz ağrı var özellikle ayaga kalkınca ve bebek hareket ettikçe ağrı oluyor anlam veremeidm
Sabah dr dan çıktıktan sonra oldu artık cok buyudu de baskı mi yapıyor ondan mi acaba.
Benimde öyle oluyor çok değişik bir ağrı özelikle bebek baskı yapinca çok fena oluyorumKızlar bugün kontrolüm vardı anestezi uzmanı spinali önerdi spinal olacağım insallah. Sancı çıkmadı ama bugun kasiklarimda inanılmaz ağrı var özellikle ayaga kalkınca ve bebek hareket ettikçe ağrı oluyor anlam veremeidm
Sabah dr dan çıktıktan sonra oldu artık cok buyudu de baskı mi yapıyor ondan mi acaba.
Dün çok tü bugün iyi biraz terleyince hemen kaşınmaya başlıyor ayın biri kontrol gidince söyleyeceğim
Zaten aradı kontrole çağırdı hemşire yarın izin günü Perşembe yada cuma gel dedi ben aslında ayın 16 si kan tahlilleri verdim bakmışlar enzimlere temiz çıkmışcanım sağlık ocağında da bakarlar alt/ast enzimlerine bakılıyor