Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

11+5te gittiğimde benimki fır dönüyodu 😂 Gitmeden önce sadece meyve yedim bi de naneli sakız çiğniyodum sanki 😂
Belki faydası olur tüm tuşlara bas jdjdjd
ayy durrr tamamm bascam her seylere inşallah gösterir göstermezse de artık 1 hafta sonra da devlete randevu alırım ahhaa
Kizlar gunaydin pogaca simit vs yiyor musunuz?
Günaydııın, ben daha dün simit yedim. :) Geçen pazar da kıymalı börek yedim :) her gün yememek kaydıyla yenebilir ya.

Herkese merhaba, ben yeni katıldım
2.gebelik (ilk gebeliğim sonlandı ilerleyen haftalarda)
sat:4 Haziran
Sizlere bir sorum olacaktı şuan 15+4 haftalık gebeyim sanki bir iki hafta önce daha çok kıpırtı hissediyordum şimdi gebeliğimi unutmuşum gibi kıpırtı da yok gibi normal mi bu durum, aslında pazartesi de gördüm en son ama

Evet denk gelirse yiyorum çok aşırıya kaçmadan 🤤 Benim kendime yasak koyduğum bi gıda yok açıkcası çiğ et vb hariç, canımın istediğini yiyorum ama 80/20 kuralıyla gidiyorum genelde ve henüz 1,5 kilo aldım 13+6dayız 😇

Selam ben karbonhidratı genelde sabah tükettiğim için canım çekerse denk falan gelirse haftada bir iki oluyor o da tüketmiş oluyorum simiti Daha fazla istersem de tüketirim kafasındayım ondan çok kısıtlı hissetmiyorum Ama kendimi bildim bileli poğaça bana iyi gelmez mideme özellikle dışarıdan onu hiç tüketmiyorum

Herkese merhaba, ben yeni katıldım
2.gebelik (ilk gebeliğim sonlandı ilerleyen haftalarda)
sat:4 Haziran
Sizlere bir sorum olacaktı şuan 15+4 haftalık gebeyim sanki bir iki hafta önce daha çok kıpırtı hissediyordum şimdi gebeliğimi unutmuşum gibi kıpırtı da yok gibi normal mi bu durum, aslında pazartesi de gördüm en son ama
merhaba hoş geldin :) acaba hissettiğin başka bişey olabilir mi? Çünkü hissetmek için çok erken haftalar. Merak etme bebişin iyidir :)

Selam ben karbonhidratı genelde sabah tükettiğim için canım çekerse denk falan gelirse haftada bir iki oluyor o da tüketmiş oluyorum simiti Daha fazla istersem de tüketirim kafasındayım ondan çok kısıtlı hissetmiyorum Ama kendimi bildim bileli poğaça bana iyi gelmez mideme özellikle dışarıdan onu hiç tüketmiyorum
ya evet ben de poğaça yiyemiyorum. Yiyince şiddetli karın ağrım oluyoor

Hoşbuldumm :) sanırım ilk bebeğimden sonra bu konuya biraz fazla takıldım. Bir de ilerleyen haftalarda hakkaten gebe olduğunu unutturacak bi rahatlık geliyormuş 😀
merhaba hoş geldin :) acaba hissettiğin başka bişey olabilir mi? Çünkü hissetmek için çok erken haftalar. Merak etme bebişin iyidir :)

Kızlar kızlar En son 6 eylülde gittim kontrole. 11+3 tük. İkili tarama vs yapıldı.Bir sonraki kontrolüm 4 Ekim dendi 😅 yani 15+3 te😅 sabırla bekliyorum. Allah bana resmen Peygamber sabrı vermiş😂 2 hafta geçti. Meraktan çatlıyorum. İyi mi ne durumda içeride ne yapıyor hiçbir fikrim yok. 2 haftam kaldı diye seviniyorum 😅

Kızlar kızlar En son 6 eylülde gittim kontrole. 11+3 tük. İkili tarama vs yapıldı.Bir sonraki kontrolüm 4 Ekim dendi 😅 yani 15+3 te😅 sabırla bekliyorum. Allah bana resmen Peygamber sabrı vermiş😂 2 hafta geçti. Meraktan çatlıyorum. İyi mi ne durumda içeride ne yapıyor hiçbir fikrim yok. 2 haftam kaldı diye seviniyorum 😅
Benim doktor özelde ayda bir çağıriyo geçen gittim kontrole gerek yok dedi uzak diyede bişe demedik haftaici devlete gidicem bekleyemiyorum ya meraktan ölüyorum leke vs oluyo çünkü aklım kalmasın

Hoşbuldumm :) sanırım ilk bebeğimden sonra bu konuya biraz fazla takıldım. Bir de ilerleyen haftalarda hakkaten gebe olduğunu unutturacak bi rahatlık geliyormuş 😀
Merhaba, ilk gebeliğiniz kaçıncı haftada sonlanmıştı bende 15+2 yim daha hareket hissetmiyorum çok erken ama ilk gebeliğim diye sanırım ilkte 20. Haftayı bulabilir diyolar çünkü

X