- 20 Mayıs 2024
- 782
- 858
- 26
Kız kimse ses çıkarmıyor. Bir iki kişi soru sorarsa yine bir iki kişi cevap veriyorKızlar ya puxhu da hamile kaldı grup iyice öldü nerelerdesiniz
pıhtılı bi kanama değilse olabilirKızlar selammmm sat 17 ağustos bat 11 Eylül, yumurtlama tarihi 30 ağustos idi biz 28-29-30-31 ağustosta korunmasız ilişki yaşadık. Dün sadece peçete ile sildiğimde pembe bi kanamam oldu bugün sabahta yine sadece peçetede kahverengi kanama benzeri bir şey oldu hatta reglim erken geldi zannedip ped taktım ama pedde hiçbir şey yok sadece peçeteye silince geldi ve bugün öğlen bitti yani 1.5 gün bu şekilde oldu sadece. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir miii lütfen olsun çünküüüü
Hiç pıhtı yoktu, şimdi ben yarın regl olmazsam ne zaman test yaptırmalıyım hemen çıkar mı kipıhtılı bi kanama değilse olabilir
Zaten yerleşmeyse testte de çıkar kanda da çıkar istersen bekle istersen baktır için rahat etsinHiç pıhtı yoktu, şimdi ben yarın regl olmazsam ne zaman test yaptırmalıyım hemen çıkar mı ki
O zaman yarın regl olmazsam ertesi gün kan vereyim garanti olsunZaten yerleşmeyse testte de çıkar kanda da çıkar istersen bekle istersen baktır için rahat etsin
Regl olmadım henüz beklemedeyim
Test yaptınmıRegl olmadım henüz beklemedeyim
Yaptım silik çıktı ama kan negatifTest yaptınmı
Hayırlısı olsun canım. Bende regl oldum neyse bdahaki aylara bakıcizkittenlyy üzülme kız emindim zaten olmadığına tatile geldim yolda giderken kan verdim kafam rahat tatil yapayım diye bu ara da silik çıkan artimed o yüzden de olmadığını düşündüm.
Şuan tatil modundayım Almanya’ya dönünce bakıcam artık
10 ve üzeri pozitif diye biliyorum progesteron takviyesi verebilir doktorunuzKızlar selam adetin 20.günü progesteron sonucum 7 çıktı. Doktorum henüz dönmedi. Merak ediyorum yumurtlama onaylandı mı? Doktorum bu sonuç olumlu olursa diğer hormonlarına bakmaya gerek yok demek ki onlarda düzgün çalışıyor demişti.
İlaçla tedavi olunur değil mi? Bi sonraki adetimde rahim filminde istedi eşimde test verdi. İnşallah olur bu sefer10 ve üzeri pozitif diye biliyorum progesteron takviyesi verebilir doktorunuz
Evet çok basit ilaçla tedavi ediliyor duphaston filan verir 10 gün kullanırsın varsa tutunmasına yardımcı olur yoksa da regl gördürür. Herşeye bakılması tabi iyi bir sorun varsa çözümlenmesi açısından özelde mi doktorunuz?İlaçla tedavi olunur değil mi? Bi sonraki adetimde rahim filminde istedi eşimde test verdi. İnşallah olur bu sefer