hiç korkma stres olma pozitif düşün pozitifi çağırmak önemli canım. Bi süre sonra düzeliyormuş o hatta dün okumuştum burada belirti ararken dedim öyle şey de mi oluyormuş. İçini ferah tut sen canımLütfen cevp verin. 5+3teyim dün doktor kontrolum vardı doktor bulamadı önce, bi önceki hafta vardı Allah Allah falan dedi bakarken ben de korktum sonra buldu aşağıdaymış lugesro iğne verdi zaten progestan kullanıyorum + folik asit. haftada bir kez vurulmak üzere verdi iğneyi, sancılarım çok ama kanamam yok. sancılarda progestan ve iğneyle azaldı sadece kramplarım var ara ara. zor bi gebelik olacak olsun ama bebeğimi kaybetme düşüncesi beni korkutuyor.. başına gelen var mı ? kese aşağıdaysa muhakkak düşükle mi sonuçlanır ?
çok tşekkür ederim inşallahhiç korkma stres olma pozitif düşün pozitifi çağırmak önemli canım. Bi süre sonra düzeliyormuş o hatta dün okumuştum burada belirti ararken dedim öyle şey de mi oluyormuş. İçini ferah tut sen canım
Korkma canım henüz küçük zaten büyüdükçe yukarı çıkacak bebek. İlaçlarını kullan dinlen ağır işler yapma.Lütfen cevp verin. 5+3teyim dün doktor kontrolum vardı doktor bulamadı önce, bi önceki hafta vardı Allah Allah falan dedi bakarken ben de korktum sonra buldu aşağıdaymış lugesro iğne verdi zaten progestan kullanıyorum + folik asit. haftada bir kez vurulmak üzere verdi iğneyi, sancılarım çok ama kanamam yok. sancılarda progestan ve iğneyle azaldı sadece kramplarım var ara ara. zor bi gebelik olacak olsun ama bebeğimi kaybetme düşüncesi beni korkutuyor.. başına gelen var mı ? kese aşağıdaysa muhakkak düşükle mi sonuçlanır ?
çok teşekkür ederim inşallah :)Korkma canım henüz küçük zaten büyüdükçe yukarı çıkacak bebek. İlaçlarını kullan dinlen ağır işler yapma.
Sat : 19 AğustosEvet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
@Mervesare41 @cookiep @Usagiii @istanbullugelinnnn
Pozitif gorunuyorKızlar bakar mısınız erken gebelik daha silik emin olamadım
Teşekkür ederimPozitif gorunuyoradetiniz gecikince tekrarlayin doktora hemen gidip kan verip sonra kan degerinin artmasinin stresini yasamayin derim tebrik ederim simdidennn
Aa o zaman bekletmeyin gidin tabiTeşekkür ederimpıhtılaşma olduğu için iğne kullanmam lazım doktor hemen gel demişti
Kızlar bakar mısınız erken gebelik daha silik emin olamadım
Bir de ben adet oldum geçen ay güncelleyebilir miyizEvet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
@Mervesare41 @cookiep @Usagiii @istanbullugelinnnn
Bence regl gecikmenizi bekleyin, eger 14 eylulde regl oluyorsaniz size tavsiyem en erken 16si gibi yapin. Erken yapmanin hicbiseye faydasi yok stresten baska, sari akinti gebelik belirtisi, yogun kivamli beyaz krem akinti da gebelik belirtisidir. Insallah hamilesinizdirMerhaba kızlar, 3 eylülde el kremi renginde yogun kıvamlı kokusuz birkerelik akıntım gelmişti. 4 eylülden bu yana hafiften başlayıp çoğalan gögüs hassasiyeti bel kasık agrım var. Akıntım çok yok Bazen çok açık sarı ve şeffaf oluyor. Eylül 14 regli tarihim. Sizce kaç gün kala erken gebelik testi veya kan testi yapmalıyım ? Kremsi akıntıyı baz alırsam 17 sindemi yapmam lazım yoksa 14 ünde mi?
Teşekkür ederimBence regl gecikmenizi bekleyin, eger 14 eylulde regl oluyorsaniz size tavsiyem en erken 16si gibi yapin. Erken yapmanin hicbiseye faydasi yok stresten baska, sari akinti gebelik belirtisi, yogun kivamli beyaz krem akinti da gebelik belirtisidir. Insallah hamilesinizdir