2024/2025 Gebeliğe Hazırlık Topiği :)

Lütfen cevp verin. 5+3teyim dün doktor kontrolum vardı doktor bulamadı önce, bi önceki hafta vardı Allah Allah falan dedi bakarken ben de korktum sonra buldu aşağıdaymış lugesro iğne verdi zaten progestan kullanıyorum + folik asit. haftada bir kez vurulmak üzere verdi iğneyi, sancılarım çok ama kanamam yok. sancılarda progestan ve iğneyle azaldı sadece kramplarım var ara ara. zor bi gebelik olacak olsun ama bebeğimi kaybetme düşüncesi beni korkutuyor.. başına gelen var mı ? kese aşağıdaysa muhakkak düşükle mi sonuçlanır ?

Lütfen cevp verin. 5+3teyim dün doktor kontrolum vardı doktor bulamadı önce, bi önceki hafta vardı Allah Allah falan dedi bakarken ben de korktum sonra buldu aşağıdaymış lugesro iğne verdi zaten progestan kullanıyorum + folik asit. haftada bir kez vurulmak üzere verdi iğneyi, sancılarım çok ama kanamam yok. sancılarda progestan ve iğneyle azaldı sadece kramplarım var ara ara. zor bi gebelik olacak olsun ama bebeğimi kaybetme düşüncesi beni korkutuyor.. başına gelen var mı ? kese aşağıdaysa muhakkak düşükle mi sonuçlanır ?
hiç korkma stres olma pozitif düşün pozitifi çağırmak önemli canım. Bi süre sonra düzeliyormuş o hatta dün okumuştum burada belirti ararken dedim öyle şey de mi oluyormuş. İçini ferah tut sen canım

Korkma canım henüz küçük zaten büyüdükçe yukarı çıkacak bebek. İlaçlarını kullan dinlen ağır işler yapma.

Kızlar bakar mısınız erken gebelik daha silik emin olamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bakar mısınız erken gebelik daha silik emin olamadım
Pozitif gorunuyor💕🙏🏻 adetiniz gecikince tekrarlayin doktora hemen gidip kan verip sonra kan degerinin artmasinin stresini yasamayin derim🙏🏻🧿 tebrik ederim simdidennn

Pozitif gorunuyor💕🙏🏻 adetiniz gecikince tekrarlayin doktora hemen gidip kan verip sonra kan degerinin artmasinin stresini yasamayin derim🙏🏻🧿 tebrik ederim simdidennn
Teşekkür ederim 🌸 pıhtılaşma olduğu için iğne kullanmam lazım doktor hemen gel demişti 😌

Kızlar ovülasyon testimi yorumlar mısınız sanki yumurtlama yakın gibi 🥹 önceki günler daha silikti kuruyunca böyle oldu hep aynı çıkınca üzülmüştüm ama bugün yapınca çizgi belirginleşti gibi ne diyorsunuz
IMG_7610.jpeg

Ben de 7si adet oldum. Ben bir süre düşünmeyecegim çocuk falan. Güncelleme yapmayacağım. Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda versin. Ben de duamı keşke diyeceksem nasip etme Ya Rabbim diye ediyorum. Demek ki keşke dicem ki olmuyor elhamdülillah. Seviniyorum olmamasına da. Rabbim bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi biliyor. Hayırlı geceler canlar

Merhaba, beni de ekler misiniz
SAT: 19/08
Yumurtlama: 30/08
BAT: 13/09
2 gün önce test yaptım negatifti sabırsızlıkla bu haftanın geçmesini bekliyorum tekrar test yapacağım

Merhaba kızlar, 3 eylülde el kremi renginde yogun kıvamlı kokusuz birkerelik akıntım gelmişti. 4 eylülden bu yana hafiften başlayıp çoğalan gögüs hassasiyeti bel kasık agrım var. Akıntım çok yok Bazen çok açık sarı ve şeffaf oluyor. Eylül 14 regli tarihim. Sizce kaç gün kala erken gebelik testi veya kan testi yapmalıyım ? Kremsi akıntıyı baz alırsam 17 sindemi yapmam lazım yoksa 14 ünde mi?

:KK200: Merhaba kızlar, 3 eylülde el kremi renginde yogun kıvamlı kokusuz birkerelik akıntım gelmişti. 4 eylülden bu yana hafiften başlayıp çoğalan gögüs hassasiyeti bel kasık agrım var. Akıntım çok yok Bazen çok açık sarı ve şeffaf oluyor. Eylül 14 regli tarihim. Sizce kaç gün kala erken gebelik testi veya kan testi yapmalıyım ? Kremsi akıntıyı baz alırsam 17 sindemi yapmam lazım yoksa 14 ünde mi?
Bence regl gecikmenizi bekleyin, eger 14 eylulde regl oluyorsaniz size tavsiyem en erken 16si gibi yapin. Erken yapmanin hicbiseye faydasi yok stresten baska, sari akinti gebelik belirtisi, yogun kivamli beyaz krem akinti da gebelik belirtisidir. Insallah hamilesinizdir :KK200:

Bence regl gecikmenizi bekleyin, eger 14 eylulde regl oluyorsaniz size tavsiyem en erken 16si gibi yapin. Erken yapmanin hicbiseye faydasi yok stresten baska, sari akinti gebelik belirtisi, yogun kivamli beyaz krem akinti da gebelik belirtisidir. Insallah hamilesinizdir :KK200:
Teşekkür ederim 🙏🏼💖

X