- 14 Haziran 2023
- 6.262
- 4.974
- 23
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kuzum hakkında hayırlısı olsunCandy7777 ben adet oldum dün 17 eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kuzum hakkında hayırlısı olsunCandy7777 ben adet oldum dün 17 eylul
Valla ben sevindim sende sevinSevinsem mi üzülsem mi bilemedim kuzum hakkında hayırlısı olsun
Beybisu nasılsın bu ara herkes kendi kabuğuna çekildiİnsanı ne korkutmuyor ki şu devirde kuzum..
Sen mutlu ol gerisi önemli değilValla ben sevindim sende sevin
Teşekkür ederim iyiki varsınSen mutlu ol gerisi önemli değil
Sende iyiki varsın kuşumTeşekkür ederim iyiki varsın
İnşallah sizin de benim de hepimizin de pozitif olsun testleriBenim de son bir kaset testim kaldı o da artımed. Sabah ilk idrarla yapıcam o da böyle çıkarsa kan vericem. İnşallah kan sonucunuz da pozitif çıkar
Candyy seni takip edemedim sende durumlar nasılSende iyiki varsın kuşum
Galiba şuan yumurtlama dönemindeyim akıntım arttı göğüsler büyüdü. Sabah da duphastona başladım şimdilik sakinim ama bat yaklaştıkça bu sakinliğim olmaz diye düşünüyorum sen de ne var ne yok bu arada batlarımız aynı benim de 1ya da2 ekimCandyy seni takip edemedim sende durumlar nasıl
Ayni yerde mi verdinizHep 1,20 çıkan değerim 2,86 çıktı . Adetime en az 8 gün olduğunu varsayarsak belki ilk günleridir. Beta hcg ne zaman baktırsam 1.20 çıkıyordu. Böyle olan oldu mu hiç
Evet aynı yerde verdimAyni yerde mi verdiniz
Amanın o ne öyle kuşum nerde başladın çalışmayaİlk ve son günüm oldu parmaklarım yara bere içinde çok ağır bı iş bide çok terledim öyle koşarak eve gitmiştim şuan hastayım hem adet hem grip
Bat yaklaştıkça sessizleştim bacım ya bide mantar oldum galiba dün bi yanma kaşıntı. Acayip akıntım oldu. Gece leğenlere oturdum sirkeli sirkeliBeybisu nasılsın bu ara herkes kendi kabuğuna çekildi
Sana da nazar mı değdi ne oldu herşey üst üste. Geçmiş olsun biraz hafifledi mi bari bat ne zamanBat yaklaştıkça sessizleştim bacım ya bide mantar oldum galiba dün bi yanma kaşıntı. Acayip akıntım oldu. Gece leğenlere oturdum sirkeli sirkeli
22 veya 23 eylül bebişim bat. Benim öyle oluyo kuşum ya bağışıklığı düştü mü hepsi birarada oluyo. Sen naptın yumurtlama zamanı galiba, bol bol fik fikleSana da nazar mı değdi ne oldu herşey üst üste. Geçmiş olsun biraz hafifledi mi bari bat ne zaman
Oğlanın okulunda temizlik görevlisi olarak başladım ama şuan fena griip oldum bı elimde yeşil çay bı elimde peçete üstümde battaniye hırka çok hastayım yaAmanın o ne öyle kuşum nerde başladın çalışmaya
Tüh kuzum ya cok üzüldüm ters zaman da hasta olmuşsun inşallah bundan sonrası güzel olur senin içinOğlanın okulunda temizlik görevlisi olarak başladım ama şuan fena griip oldum bı elimde yeşil çay bı elimde peçete üstümde battaniye hırka çok hastayım ya
Yükselebilir adetinize daha var. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde 0,456 dan yükselmiştiEvet aynı yerde verdim
Anladım. Biraz bekleyeyim o zaman. Arti med ya aşırı hassas ya da hepsi bozuk gerçektenYükselebilir adetinize daha var. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde 0,456 dan yükselmişti