- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Artimed hep yanlış sonuç veriyor umarım doğru sonuç alırsınız ama üzmek istememAnladım. Biraz bekleyeyim o zaman. Arti med ya aşırı hassas ya da hepsi bozuk gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artimed hep yanlış sonuç veriyor umarım doğru sonuç alırsınız ama üzmek istememAnladım. Biraz bekleyeyim o zaman. Arti med ya aşırı hassas ya da hepsi bozuk gerçekten
Hayırlısı artıkArtimed hep yanlış sonuç veriyor umarım doğru sonuç alırsınız ama üzmek istemem
O zaman testleriniz pozitif mi çıkıyorduYükselebilir adetinize daha var. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde 0,456 dan yükselmişti
En güzeli çünkü artimed markası çok şikayet alıyor.Kan vericem
Kendin mi başladın yoksa doktor mu yönlendirdi. Benim doktor 1 ekimş bekle dedi 16 sında çatlama yaptım her gün ilişki dedi bakalım süreç hep bi uzun hep beklemeceliGaliba şuan yumurtlama dönemindeyim akıntım arttı göğüsler büyüdü. Sabah da duphastona başladım şimdilik sakinim ama bat yaklaştıkça bu sakinliğim olmaz diye düşünüyorum sen de ne var ne yok bu arada batlarımız aynı benim de 1ya da2 ekim
Büyük ihtimalle gebelik var gibi ve çok ama çok yeni gibi. Adet günü kan ver tekrarHep 1,20 çıkan değerim 2,86 çıktı . Adetime en az 8 gün olduğunu varsayarsak belki ilk günleridir. Beta hcg ne zaman baktırsam 1.20 çıkıyordu. Böyle olan oldu mu hiç
Olabilir tabi. Eğer öyle ise kanda bile çıkmaz bir daha kan vermek için adet gününü bekle bence canım.16sından beri ufak ufak kan pıjtıları geliyor ama tuvalet kağıdıma ya da çamaşırıma. Adetime 7 gün var. Sizce yerleşme kanaması olur mu 2 gün ?
Valla ya hakkımızda hayırlısı olsunİnsanı ne korkutmuyor ki şu devirde kuzum..
Teşekkür ederim canım inşallahTüh kuzum ya cok üzüldüm ters zaman da hasta olmuşsun inşallah bundan sonrası güzel olur senin için
Valla ben anlamam dolunaydan ama dünkü terim soğudu peşine de belim ve sırtım ağrımaya başladı şuan salya sümük oturuyorum
Amiiinnn bacımValla ya hakkımızda hayırlısı olsun
Aşırı aşırı silik çıkıyordu. Sonra zaten 15 oldu. Sağlıklı artmadı kimyasal olduO zaman testleriniz pozitif mi çıkıyordu
Soğuk algınlığı seninki bir bardak sıcak suya bir dilim limon biraz da taze nane iyi gelir boğazını filan rahatlatırTeşekkür ederim canım inşallah
Valla ben anlamam dolunaydan ama dünkü terim soğudu peşine de belim ve sırtım ağrımaya başladı şuan salya sümük oturuyorum
Olur tabiki bana Özel mesaj da yazabilirsinizTesekkur ederim.Kullanırken etiket yaparım sizi olur mu?İlk defa kullanacağım hic bir bilgim yok.☺
Aa az kalmış hadi bakalım. Tekrar geçmiş olsun birtanem. Bizi biliyorsun fik fik olmazsa olmazımız22 veya 23 eylül bebişim bat. Benim öyle oluyo kuşum ya bağışıklığı düştü mü hepsi birarada oluyo. Sen naptın yumurtlama zamanı galiba, bol bol fik fikle
Doktorum verdi canım. Hıı sen iğne olmuştun değil mi hatırladım. Bende pcos var yumurtlayıp yumurtlamadığımdan emin değilim sadece varsaydım. Bakalım hakkımızda hayırlısıKendin mi başladın yoksa doktor mu yönlendirdi. Benim doktor 1 ekimş bekle dedi 16 sında çatlama yaptım her gün ilişki dedi bakalım süreç hep bi uzun hep beklemeceli
Canım bu pcos ne oluyor yani yumurtalama olmuyorsa nasıl regl oluyorsunDoktorum verdi canım. Hıı sen iğne olmuştun değil mi hatırladım. Bende pcos var yumurtlayıp yumurtlamadığımdan emin değilim sadece varsaydım. Bakalım hakkımızda hayırlısı