- 19 Nisan 2022
- 438
- 517
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.061
Ben hazal ece dusunuyorum isim olarak kizlar yada sadece ece gerci ipek de Cok guzel:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hazal ece dusunuyorum isim olarak kizlar yada sadece ece gerci ipek de Cok guzel:))
Arada baktır yinede ama ferrasanol iyiymiaBenim de normalde de inanilmaz dusuk oldugu icin ferra sanol kullaniyorum. Degerlerime baktirmadim artmis mi diye ama kendimi daha zinde hissediyorum, eminim ise yariyodur
Suya karıştırılan miDuzensiz kullaniyorum canim istemiyor
Gunde bi defa yarim bardak yazmişti doktor
Ece ismidw çok çok kibarBen hazal ece dusunuyorum isim olarak kizlar yada sadece ece gerci ipek de Cok guzel:))
Tablet olanlarida var. Belki ağrılarına iyi gelir canımDuzensiz kullaniyorum canim istemiyor
Kuzum benımde old oluodu magnorm sabah aksam kullanıyom benYorulmakda etki ediyor tabi
Ama ben uzansam bile agri yapiyo insallah gecer bu durum
Tiroidle demir ilacı peş peşe alınınca rahatsızlık veriyor dediler doğru mu bende tiroide başlıcam pazartesi.O kadar çok ilaç oldu ki vitaminler dahil.Ben 1 kutu gyne ferro sanol bitirdim, sonra kontrol ettik daha alt sınırda o nedenle 2.kutıya başladım bu sefer normal ferro sanol verdi ben burda okudugum dan beri gece yatmadan önce atıyorum demir ilacını öncesi en az 2 saat meyve dahil yemiyorum ama bende yükselme olmadı (sabahta troid ilacı içtiğim için ramazan sahurda troid alıyorum)
Çok çok geçmiş olsun hava tam hastalık havası herkes hastaCanım hamısler havalar bi soguk bi sıcak bde hasta olanlar ck fazla ben kaptım sıfayi siz dkkt edin cnkı gecmiyor sirkeli su parol tablet ballar portakal sulari icmedigim bisi kalmadi ne tat aliyorum ne koku burnum tıkalı agzımdan nefes aldigim icin bogazlarin tahris oldu bide suan evdeyim kimseye gitmedim Allahdan gitmedigim halim:). Geceleri terlemeler sadece ruzgarlıydı gecen hafta bes dakka durmam yetti evi havalandirip salak gibi karsısında dolap duzenlemeye aman koruyun kendınızı banada dua edin gecsin biran once Allahın ıznıyle (
Evet o suyla karıştırıyorumSuya karıştırılan mi
Tablet olanlarida sevmiyorumTablet olanlarida var. Belki ağrılarına iyi gelir canım
Ablam da kızına Hazal koyacakBen hazal ece dusunuyorum isim olarak kizlar yada sadece ece gerci ipek de Cok guzel:))
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahCanım hamısler havalar bi soguk bi sıcak bde hasta olanlar ck fazla ben kaptım sıfayi siz dkkt edin cnkı gecmiyor sirkeli su parol tablet ballar portakal sulari icmedigim bisi kalmadi ne tat aliyorum ne koku burnum tıkalı agzımdan nefes aldigim icin bogazlarin tahris oldu bide suan evdeyim kimseye gitmedim Allahdan gitmedigim halim:). Geceleri terlemeler sadece ruzgarlıydı gecen hafta bes dakka durmam yetti evi havalandirip salak gibi karsısında dolap duzenlemeye aman koruyun kendınızı banada dua edin gecsin biran once Allahın ıznıyle (
Evet 5-6 olarak gidiyor hep. Gyno ferrosanol u ilk iki ay gunde 2 kere aldim, sonradan doktor gunde bire indirdi. Ölcturmem lazim gene bu araKactı hatirliyor musunuz en son kan degeriniz?
Tiroidle demir ilacı peş peşe alınınca rahatsızlık veriyor dediler doğru mu bende tiroide başlıcam pazartesi.O kadar çok ilaç oldu ki vitaminler dahil.
Benim de kendi ismim HazalAblam da kızına Hazal koyacak
Canım ben tablet olarak alıyorum ve günde 2 kez ama iki gün düzensiz kullandım saatini geciktirdim hemen ağrım oldu magnezyum Bence bizim için çok önemli düzenli içmeye çalışTablet olanlarida sevmiyorum
Ben hapını aldım Trendyol dan , gebelikten önce almıştım hapını içmek daha kolay ,sulandırılmış içemiyorum benDuzensiz kullaniyorum canim istemiyor