2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kız isim önerileri tabiki kızımın adı Nil 🥰 sonraaa inci ,ipek ,Ece ,gülce,buğlem,ela ,efsun,duru,bade aklıma gelen sevdiğim kızçe isimleri

Bende erkek ismi arıyorum ama asla içime sinen bir ad olmadı, hamilelikden önce hep şu olur dediğim isimlere şimdi binbir bahane buluyorum :)
Önerilerinize açığım 😊 bu aralar aklımda olan tek olabilir dediğim'''' Tunç'''' ismi var ,anlamı dayanıklı sağlam demek , hamileliğin başından beri badireler atlattık oğluşumla ondan ona bu isim yakışır diye olumlu bakıyorum ,sizce nasıl ??

Selam kızlar hayırlı cumarlar. Hastane cantanizi hazırladıniz mi.. ben hazirladim icim rahatladi😂 malum plesantam aşağıda bebegin ne zaman geleceği belli değil. Hazirladim koydum amannnnn😂
Neler koydun canım içine şimdiden hayırlı olsun darısı bize bende hazırlıycamm ramazan sonu Allah kısmet ederse.

Bende erkek ismi arıyorum ama asla içime sinen bir ad olmadı, hamilelikden önce hep şu olur dediğim isimlere şimdi binbir bahane buluyorum :)
Önerilerinize açığım 😊 bu aralar aklımda olan tek olabilir dediğim'''' Tunç'''' ismi var ,anlamı dayanıklı sağlam demek , hamileliğin başından beri badireler atlattık oğluşumla ondan ona bu isim yakışır diye olumlu bakıyorum ,sizce nasıl ??
Güzel bende Demir ismini ve Mahir ismini çok seviyorum. Oğlum olsa koymayı düşünürdüm.

Evet 5-6 olarak gidiyor hep. Gyno ferrosanol u ilk iki ay gunde 2 kere aldim, sonradan doktor gunde bire indirdi. Ölcturmem lazim gene bu ara
Hgb degeriniz mi 5-6 cok düşük degil mi? Doktor bana 8.3 oldugu halde bu sekilde sezaryana giremeyecegimi ve kan serumu almam gerektigini soyledi. Ben de yan etkileri de var anliyorum kalp carpintisi ve nefes darligi yapiyor. 15 gun sonra tahlil yapilip karar verilecek

Demir emilimini artırmak için C vitamini ile almak gerekiyor. Bazı bünyelere etkisi sade içince yüksek olmuyor çünkü. İster takviye ister portakal suyu ya da yeşil yapraklı sebzeler ile olur. Sivri biber iyi bir C kaynağı mesela 🥰.

Canım ben tablet olarak alıyorum ve günde 2 kez ama iki gün düzensiz kullandım saatini geciktirdim hemen ağrım oldu magnezyum Bence bizim için çok önemli düzenli içmeye çalış
Bende bu sefer tablet olarak istiyim ozaman tablet daha rahat gibi

Kizlar ben ilac olarak
Coraspin, gyno fero sanol ve magvital kullaniyorum vitamin ilacini almadim midemi bulandiriyor diye sizce almalimiyim
Midemi cok bulandiriyor 😒

Kizlar ben ilac olarak
Coraspin, gyno fero sanol ve magvital kullaniyorum vitamin ilacini almadim midemi bulandiriyor diye sizce almalimiyim
bence al canım bebek vücudumuzdaki vitaminleri alıyo o yüzden vitamin takviyesi gerekiyo coraspin ne zamana kadar kullanıcaksın canım benim doktorum direk oksapar başlattı 32 haftadan sonra zaten aspirini bıraktırıp iğneye geçiyoruz direk iğneden başlayalım diye yoksa oğlumda coraspin kullanmıştım iğne zor oluyo

Demir emilimini artırmak için C vitamini ile almak gerekiyor. Bazı bünyelere etkisi sade içince yüksek olmuyor çünkü. İster takviye ister portakal suyu ya da yeşil yapraklı sebzeler ile olur. Sivri biber iyi bir C kaynağı mesela 🥰.
Evt ben de bir bardaga limon sıkıp sulandirip onunla iciyorum gyno ferro senol u cünkü recetesinde de meyve sulari emilimini artirir yaziyor.

Kizlar ben ilac olarak
Cnm ben vitamini bebekler irilesmesin diye almıyorum ama tek olsaydi alirdim mutlaka cok faydasi var cünkü bizim depolarimizi kullanıyorar. Farkli vitamine gecebilirsin belki bana doktor imom vermisti mesela.

Ben üst üst hiç almadım ikisini, birisini gece yatmadan önce yada gece wc ye kalkınca aldı isem ki genelde demir ilacını öyle alıyorum, sabah kahvaltısı en az yarım saat öncesi de troid ilacını alıyorum
Bazı kişilerde demir kabızlık falan yapar dediler yada miğde ağrısı bende ikisi de olmadı
Troid değerin kaç çıktı acaba
Bende de kabızlık yapmıyor.3.91 çıktı.Ben aç değildim T3,T4’e bakıyoruz normalde ama seni tahmin edebiliyorum pazartesi günü aç karnına yazdığım ilacı başlamadan gel bazal o değerler alınsın yine dedi.Her gün 25 mglık euthyrox yarısını kullanıcam.1 ay sonra tekrar kan testi vericem.

Canım size en başından başlayayım ama sizi de çok sıkmadan hatırlayanınız var mı bilmiyorum çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim 3 ay kadar kanamam oldu sürekli parçalar geldi düşük ilaçlarını kullanamadım plasentam aşağıdaydı her kanamada bu sefer bebeğim düştü diyerek hastaneye gittim hiçbir ilacı kullanamadım alerji yaptı Evde sadece yatarak ve bol su içerek Allah'a sığındım dua ettim Bebeğimin benimle kalması için çok şükür ki o sıkıntılı dönemleri atlattık bebeğim ile beraber bugün ayrıntılı ultrasona girdim ve çok şükür ki hiçbir sıkıntı olmadığını Bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve plasentanın artık gayet normal ve yukarıda olduğunu öğrendim o kadar mutluyum ki inanın bu mutluluğumu tarif edemiyorum inşallah Sıkıntısı olan herkes bu sıkıntılarından bir an önce kurtulur Ben hep kendim için dua ederken sıkıntıda olan bütün anneler için de dua ettim🥰🙏
Allahım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hep dedik sen çok sıkıntı çektin bu günleri kucağında sağlıklı bebeğinle anacaksın inşallah diye. 🙏

bence al canım bebek vücudumuzdaki vitaminleri alıyo o yüzden vitamin takviyesi gerekiyo coraspin ne zamana kadar kullanıcaksın canım benim doktorum direk oksapar başlattı 32 haftadan sonra zaten aspirini bıraktırıp iğneye geçiyoruz direk iğneden başlayalım diye yoksa oğlumda coraspin kullanmıştım iğne zor oluyo
Ayyy canim benim coraspin degil ecopirinmiş benimde 32 haftaya kadar kullanman gerek dedi vitamin ilacinida alacam galiba

Cnm ben vitamini bebekler irilesmesin diye almıyorum ama tek olsaydi alirdim mutlaka cok faydasi var cünkü bizim depolarimizi kullanıyorar. Farkli vitamine gecebilirsin belki bana doktor imom vermisti mesela.
Canim bence senin kesin kullanman lazim
İlk gebeligim ikizdi biliyorsun vitamin ilaci kulaniyordum ustune findik fistik badem kajuda aliyordum bebegim gelişsin diye
Buyuk ihtimalle bi sorun cikmazsa 37 haftada sezeryana alirlar seni

X