2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sağlık ocakları çok saçmalıyor önce kan almalı sonra glikoz icilmeli sonra yine kan almalı aradaki farka bakmalilar yani verdikleri ne kadar yükseltmiş bakmalı doktoruna öncesinde alınmadığını söyle canım benimkide cuma gidince bakalım dedi ama özelde yaptırmayacağız haftaya kalır benimkide

Ben düşük tansiyon + tiroit (hatta yeni tahlil ile ikiye katladı ilaçları doktor)
Bunların hepsi aslında sen ve bebek iyi olsun diye. Üzme kendini

Benimde hep bulantu kusma ile geçti simdiye kdr da hiç kansızlık yazamadm kan ilacı i günde iki kere mi alıyorsun yarın bende gidicem sanirm ikiye cikar

Gelişiminde hiç bir sıkıntı görmedi şu an ama ilerleyen dönemde yatış isteyebilirim dedi.Bazı doktorlarda korkutmayı mı seviyor nedir anlamadım.İnşallah yolunda gider canım.
Sen hiç korkma bebek iyiyse inşallah hep iyi olarak gider ablama havuç suyu da önerdi doktor istersen sen de doktoruna sorup iç belki iyi gelir

Benim tam 10 du ona ragmen doktor dusuk buldu
Suan kan ilaci kullaniyorum simdi kac bilmiyorum

Mümkünse aile hekimliğinde tahlil yaptırmayın orda kanlar beklediği için çok doğru sonuç vermiyor.

Kan ilacını da yemekten 45 dk önce ya da yedikten 2 saat sonra almak gerekiyor. Ben gece WC ye kalkınca alıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Midemi rahatsız etmiyo ama emilim oluyo mudur ya da başka bi zararı var mıdır bilmiyorum. Diğer türlü gün içinde almayı unutuyorum. Benim de 10.5 çıktığı için 2ye çıkardık. Bu demir her şeyden etkileniyor ya çay kahve yoğurt ayran özellikle

Canim yanlis yapmislar
İlk oce ac karna sonra glukoz icecektin kan alcaklardi sonra tekrar kan alcaklar di 3 defa

Bende önce parmaktan kan aldılar yüksek çıksa glukoz icirmiyorlarmis.
Sonra damardan da aldılar
1 saat de ve
2 saat de tekrar aldılar.
Sonra yemek yedim, 1 saat sonra tekrar aldılar

Kızlar selam bayadır yazmıyordum iş yeri yoğunluğundan bugün göğüslerim den süt geldi ılk kızımdada doğumdan once gelmıstı ama bu sankı daha erken oldu benım gibi gelen varmı acaba

Kizlar kan ilaci kuallananlar süt ve süt ürünleri ilacin etkisini azaltiyor oncesinde ve sonrasinda en az 2 saat süt ürünleri kullanmayın.
Bi de bugün kasiklarimda bi 10 dakika süren sancı oldu böyle olan var mi korkuyorum ya herseyden bilmiyorum genisleme falanmi acaba

Kızlar selam bayadır yazmıyordum iş yeri yoğunluğundan bugün göğüslerim den süt geldi ılk kızımdada doğumdan once gelmıstı ama bu sankı daha erken oldu benım gibi gelen varmı acaba
Benim göğüs ucum şimdiye kadar 3 4 kere ıslandı ama minik damla şeklinde doğumdan önce göğüslerimiz hazırlanıyodur bence endişe edecek birşey yoktur

Benimde hep bulantu kusma ile geçti simdiye kdr da hiç kansızlık yazamadm kan ilacı i günde iki kere mi alıyorsun yarın bende gidicem sanirm ikiye cikar
Evt 2 kez alıyorum pekmez ve siyah kuru üzüm de yiyordum ama onlari kesmek zorunda kaldım su fazlaligi oldugu icin. Bi de omega ve magnezyum verdi bana doktor. Omega icin arada kaldım hani kilo yapar mi diye bebeklerin irileşmemesi icin emin olamadim

Ben düşük tansiyon + tiroit (hatta yeni tahlil ile ikiye katladı ilaçları doktor)
Bunların hepsi aslında sen ve bebek iyi olsun diye. Üzme kendini
Bugün devlette de her ay gittiğim doktor vardı perinatolojiyi açtırmak için gittim.Senin zaten vardı tansiyonun baştan beri sana demiştim stres demiştin dedi.Gerçekten çok rahatlatıcı bi doktor tüm testlerin sebebini tek tek anlattı kalpteki parlaklıkta dahil bizi rahatlattı.Eşim vardiyalı çalışıyor uyku kalmamıştı adamda.
Şu an çok huzurluyum gerçekten.
Kadına keşke burada doğum olsa sizde olmayı çok isterdim dedim keşke olsaydı dedi.Sarılasım geldi kadına zaten hassasız.Özeldeki doktorum korku basıyor üstüme resmen.
Güven kaybettik bazı şeyler yüzünden insanlar üstünde dedi.

bendede şeffaf gibi sarı gibi geliyo oğlumdada gelmişti bi sorun olmaz

Kızlar burda ağrılardan falan bahsetmiştiniz ben magnezyum kullanıyorum ondan ağrım olmuyormuş bunu anladım dün magnezyumum bitmişti bugün içemedim benim de ağrım oldu doktorum 9.aya kadar kullanacağımı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…