- Konu Sahibi LadyMorganas
- #15.901
Canım troit icin dahılıyeye yonlendirir eger az calısıyorsada ordan endokrınede gonderebılır ama levotiron yada euhtrox baslatiolar genelde proteinüri dedigimzde idrarinda 24saatlık gfr diye geciyor en etkılı cozumudur bıraz bılmislık yapıyorumda dahılıye hemsıresiyim ouzden yardımcı olabilirsem ne ala tansıyonda genelde 14ve üzerine mudahele ediliyor bi hafta boyunca sabah aksam ölcüp yazdınmı hep osekıldemiydi ki cıkmasin tabı Ama benm en yakın arkafasımın gebelık boyu 19lardaydı tansıyonu hep ılac kullandı hamd olsun bisi olmadi arastirmadan randevu alamazsan cerrahpaşadan alırım ben sana istersenHerkese selam bana geçen hafta sonu holter takıldı kızlar.24 saat içinde 2 kere tansiyonum 13 olmuş gözüküyor kardiyoloji tedaviye değer bişey görmedi.Kendi doktorum bizim için önemli riskli gebelik kategorisine almak zorundayım deyip perinatolojiye yönlendirdi tekrar.Bi araştırma hastanesinden randevu alıcam.Şimdi sormak istediklerim şöyle
1-Coraspine sizde başladınız mı?
2-Dahiliyeye yönlendirdi tiroide bakılması için herkesi mi yönlendiriyorlar?
3-Protein kaçağı olup olmadığını öğrenmek için 24 saatlik idrar tahliline yönlendirdi.Sizde yaptırdınız mı?
4-Allahaşkına bi benim mi tansiyonum böyle sizce bu tansiyon anormal mi sizin nasıl?