- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #15.861
Günaydın cnmgünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cnmgünaydın kızlar
Çok şükür bende sıkınti yok geceleri rahat uyuyorum sagdece sol kısma yattigim için hep sol kalça kismim hafif açıyor sonra geçiyor.kızlar uyku durumunuz nasıl ben belimin ağrısına çok uyanıyorum belim olmasa 24 saat uyurum gibi hissediyorum her saniye uykum var
Güzel isim anlami ne acabaMerhaba arkadaşlar, bir arkadaşım sizin ayınızda doğum yapacak ve isim konusunda kararsız Alina ismini düşünüyor ama çok yaygın olmadığı için emin olamıyor. Fikir almam için buraya yazmamı rica etti sizce nasıl bir isim Alina?
Parlak, Güzel, Asil ve Soylu gibi anlamları varmış o da anlamlarını çok beğenmiş :)Güzel isim anlami ne acaba
kızlar uyku durumunuz nasıl ben belimin ağrısına çok uyanıyorum belim olmasa 24 saat uyurum gibi hissediyorum her saniye uykum var
Gunaydin canimgünaydın kızlar
Alina guzel isim bence cok kişide duydum alina ismiMerhaba arkadaşlar, bir arkadaşım sizin ayınızda doğum yapacak ve isim konusunda kararsız Alina ismini düşünüyor ama çok yaygın olmadığı için emin olamıyor. Fikir almam için buraya yazmamı rica etti sizce nasıl bir isim Alina?
Gecmis olsun cnm..suyun geldiğini nasil anladın cok mu geldi..su olduğuna eminmisin rahimde acilma falan varmi.slm kızlar benimde biraz suyum geldi doktora gittim hemen suda azalma yok ama 1 hafta hastanede yatış verdi bende evde yatarım deyip yalvarınca tamam dedi şimdi evde yatıyorum sürekli cuma tekrar kontrolüm var inşallah bir daha yaşanmaz dua edin bir daha olmasın korkuyorum baya
Benim ilk aylar çok uykum geliyordu şimdi uykum gelmiyor bel ağrım gündüz çok zorluyor aşırı hemdekızlar uyku durumunuz nasıl ben belimin ağrısına çok uyanıyorum belim olmasa 24 saat uyurum gibi hissediyorum her saniye uykum var
Çok gecmis olsun nasıl oldu yaslm kızlar benimde biraz suyum geldi doktora gittim hemen suda azalma yok ama 1 hafta hastanede yatış verdi bende evde yatarım deyip yalvarınca tamam dedi şimdi evde yatıyorum sürekli cuma tekrar kontrolüm var inşallah bir daha yaşanmaz dua edin bir daha olmasın korkuyorum baya
bence normal çıkmış canım yüksek değil ama tabi en iyi doktorun bilirkızlar dün sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptrdım . öncesinde kan almadılar eczaneden aldığım küçük şişede 50 mg glukoz içirdiler bi saat sonra kan alındı 109 çıkmış sonuç doktoruma attım ama daha cevap gelmedi sizce nasıl? önceden hiç tatlı yemezdim ama benim ikiz oğlanlar sürekli canım tatlı istiyor.
Doktorum tokluk şekeri 140 altı olması lazım demişti bana ona göre bakınca normal gözüküyor ama açlık şekerine neden bakılmadı onu anlamadımkızlar dün sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptrdım . öncesinde kan almadılar eczaneden aldığım küçük şişede 50 mg glukoz içirdiler bi saat sonra kan alındı 109 çıkmış sonuç doktoruma attım ama daha cevap gelmedi sizce nasıl? önceden hiç tatlı yemezdim ama benim ikiz oğlanlar sürekli canım tatlı istiyor.
BİLMİYORUM ISRARLA ÖNCE KAN ALINMAYACAK MI DEDİM HAYIR DEDİLER ANLAYAMADIMDoktorum tokluk şekeri 140 altı olması lazım demişti bana ona göre bakınca normal gözüküyor ama açlık şekerine neden bakılmadı onu anlamadım
Cnm benim kan degerim aralik ayinda 11.5 iken şu an 8.3 doktor bu sekilde sezaryana giremeyecegimi söyledi. Kan ilaclarimi 2 ye cikardi 15 gün sonra tekrar degere bakilacak. Yoksa kan serumu denen bisey var ondan takilacakmis. O da rapor cikarilsa bile baya maliyetli bisey. Seninki şu an sınırın az altında ama daha düşmemesi gerekiyor. Bilmiyorum ben cok kustum onun etkisi oldu mu. Cünkü simdiye kadar kansizlik sikayetim hic olmamisti.Kızlar hemoglobin 9.7 ye düşmüş kan ilacımı.kullaniyorm neden düşüyor anlamadm normal mi acaba sizinkiler kaç oldu. Benim.icjn çok önemli ya kan değeri plasenta aşağıda ya kanama olmaması lazm zaten
Bacaklarimdan akinca anladım yani suydu iç çamaşırı ıslattı çok fazla değil herhalde 3 yemek kaşığı kadar falandı ve doktor baktı rahimde açılma yok şuan dedi bir delik olmuş ve tekrar kapanmış olabilir tam kapanma için beklemez ve tekrarları diye bakacaz dedi fitil olduğu için iç çamaşırı ara ara ıslak oluyor ama bacağından akacak kadar bir şey yok şuan çok şükürGecmis olsun cnm..suyun geldiğini nasil anladın cok mu geldi..su olduğuna eminmisin rahimde acilma falan varmi.
Sağ ol valla Bende bilmiyorum ki nasıl oldu ama o gün sabahın 6sindan akşama kadar hiç oturmadım ilk iftardi misafir çağırdım çocuğu okula bırak al alışveriş yap tatlı yemek yap evi hazırla çok yoruldum o etkileri bilmiyorum doktora sormak aklıma gelmedi nedenini ama ben buna bağladım birazÇok gecmis olsun nasıl oldu ya
Kızlar hemoglobin 9.7 ye düşmüş kan ilacımı.kullaniyorm neden düşüyor anlamadm normal mi acaba sizinkiler kaç oldu. Benim.icjn çok önemli ya kan değeri plasenta aşağıda ya kanama olmaması lazm zaten
Ahh benimde düştü 10.4 çıktı doktor ilaç içtiğin halde neden düşüyor dedi bende bilmiyorum dedim ilacı ikiye çıkardı 1 ay sonra yine bakacak inşallah yükselir ve sizin daha çok düşmüş inşallah normale dönerCnm benim kan degerim aralik ayinda 11.5 iken şu an 8.3 doktor bu sekilde sezaryana giremeyecegimi söyledi. Kan ilaclarimi 2 ye cikardi 15 gün sonra tekrar degere bakilacak. Yoksa kan serumu denen bisey var ondan takilacakmis. O da rapor cikarilsa bile baya maliyetli bisey. Seninki şu an sınırın az altında ama daha düşmemesi gerekiyor. Bilmiyorum ben cok kustum onun etkisi oldu mu. Cünkü simdiye kadar kansizlik sikayetim hic olmamisti.