2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya kizlar ne diycem size iki gündür rüyamda kafayi bebeğe taktım galiba dün geçen akşam rüyamda bebeğim elini gördüm yukarı doğru etimi kaldırıyordu dün aksamda birini gördüm hiç tanımıyorum hamileydi karnı çok garipti kendimi gördüm galiba fazla hatırlamıyorum bebeğin başı sağ göbeğimin tarafindaydi poposuda soldaydi karnım çok garipti en son oğluma doğum yaparken karnım öyle olmuştu taş gibiydi sizde rüyalar ne durumda aşırı acikiyorum dünyanın yemeğini yedim şimdi sanki midem hala aç yiyesim var dokunucak die yiyemiyorum da

Evet ihmal etme ben de çok içiyorum su. Gece iki kere tuvalete kalkıyorum her kalktıgımda dayanamayıp tekrar su içiyorum döngü devam ediyor tuvalet su

Normal bence canım rüyanda böyle değişik şeyler görüyo olman hiç kafana takma yemek konusunda da çok abartmadan biraz daha ye bence aç hissediyosan vücudunun ihtiyacı vardır yemeğe dokunmaz sana tok olduğun halde yersen dokunur

Hastanedeyim ben ya bütün gün hastanedeyken oluyo genelde evdeyken değil de işteyken havasızlıktan oluyo demek ki bı de üstüne maske takıyorum tabi bütün gün başım da ağrıyo kulağım da tıkanıyo o zaman yapacak bişey yok o zaman havalandırmak çok zor çalıştığım yeri ev gibi büyük bir alan hastalar var kış günü açamıyoruz istediğimiz kadar kapı pencere

Burun tıkanıklığı kulak tıkanıklığı normal kabul ediliyor diş problemin yoksa ya da kulağına su kaçırmadıysan tabi kulaktan çok çeken bir insan olarak söylüyorum sıkıcı bir durum
Diş sorunum yok kulağıma su kaçmış gibi de değil sanki uçağa binmissin gibi bı basınç hissi

Ayni sey bende 10 gundur var sag kulagim basincli duymuyorum resmen gecer diye bekledim gecmiyorda nedenini ben de bilmiyorum

Psikolojik bir rüya canım bu. Kafana taktigin icin. Zaten hamilelikte değişik ruyalar görmek normal iicni rahat tut

Hic doymuyorum ki tok olayım bir saat olmadı yiyeli salonu toparladım yine aç yine açım yani

Evet ihmal etme ben de çok içiyorum su. Gece iki kere tuvalete kalkıyorum her kalktıgımda dayanamayıp tekrar su içiyorum döngü devam ediyor tuvalet su
Evet ya bide o is var gece icmemeye calisiyorum valla zaten icmeden o kadar bolunuyo uyku bide icersem ne olur allah bilir. Tabi mide bulantisi zamani kana kana su icemeyince simdi vuruyo

Evet ya bide o is var gece icmemeye calisiyorum valla zaten icmeden o kadar bolunuyo uyku bide icersem ne olur allah bilir. Tabi mide bulantisi zamani kana kana su icemeyince simdi vuruyo
Ya. Birde sabah sağ tarafına yatınca mide bulantısı yapıyor ama sola yatınca hiç hissetmiyorum mide bulantisini

Beni bırak sen nasil oldun durumun nasıl
Ben dun taburcu oldum canm eve geldim gelir gelmez gene kanamayla bas basa kaldim sabaha kadar.bildigin reegl.oldum.karnim falan indi resmen siskinligimde gitti resmen adet oluyorum. Simdi yok ama gene gelir akşama karnim falanda agriyor yatiyorum valla yapilmasi gereken her sey yapildi Allah buyuk

Ben doğduğumdan berli depresyondayım sanırım Ayırt edemiyorum. Baş ağrısı desen kronik. Aileden geliyor zaten. Her gün baş ağrısı da var.
O da iyiymiş. Ben manik depresif (yanlış kullanıyor olabilirim) gibiyim bir mükemmelim bir diplerdeyim. Herhangi bi doktora gitmedim ama benim gibiler için bu tanımı koyuyorlardı sanırım
Neden bilmiyorum Herşey tamken bile eksik hissediyorum
Ay ne bilem rahat battı heralde :/

Allah sifa versin kardesim

Merhaba Hanımlar, size bir şey sormak istiyorum.Bugun Idrar tahlili yaptırdım.Sonucu gösteremedim maalesef yetişmedi.E nabizdan kontrol ettiğimde keton +1 yazılı.Diger sonuçları normal.Bu arada bu değerde kirmizi olarak gösterilmemis.Internetten araştırdım.Diyabetle alakalı olduğu yazılmış.Sizlerin bilgisi var mi?

Canım suyu az içiyorsan, beslenmen biraz zayıfsa keton çıkıyor genelde. Suyu biraz arttırırsan, beslenmene dikkat edersen oran azalıyor bildiğim kadarıyla. Ben beslenemediğim zaman serum takmadan önce keton değerine bakıp öyle takmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…