2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben aslında mide bulantilarim artınca idrar yolu enfeksiyonundan suphelenip gittim.Birkac gündür hem mide bulantim artmıştı hem de iştahım azalmıştı.Ikizler belki yediklerim yetmiyordur.Pazartesi aile hekimine soracağım.Doktor izne ayrılacakmis.

Kızlar göbek çevremde kaşınmalar başlayınca çatlak yağı yanında krem de kullanayım dedim. Biraz bakınırken Sirenol'ün çatlak kremini gördüm. İçeriği Badger ile birebir aynıydı. Badger'den daha uygun fiyatlı bi kremdi. Deneyeyim dedim.
Gelen kutuda satıcının Badger'in ve Sirenol'ün resmi distribütörü olduğu yazıyor. İçerikleri de aynı. Kokusu da çikolata gibi. Çok sevdim. Biraz yağlı bi dokusu var. Bakan araştıran varsa Sirenol markasına da bakabilir diye söyleyeyim dedim. İçindekileri de atayım hatta, karşılaştırmak isteyen karşılaştırsın.

Ben de her gece kabus görüyorum. Korku filmi gibi. Tiyreyerek uyanıyorum. Allah hayır etsin.

Bende badger aldım aynı satıcı sanırım bebek balmı ile seti vardı onu aldım 310 tl. Bu daha hesaplı gibi duruyordu ama yanlış hatırlamıyorsam bu 50 ml badger 87 ml yani aslında fiyat farkı yok diye hesaplamıştım alırken. Ayrıca bence de kokusu çok hoş çikolata yiyesim geliyor sürünce

Diş sorunum yok kulağıma su kaçmış gibi de değil sanki uçağa binmissin gibi bı basınç hissi
Kulak burun boğaza gitmelisin kulakta ki tüpler yapıyor o basıncı belki iltihap filan vardır iç kulakta ihmal etme bence kulak ilerledikçe sıkıntısı büyüyen hastalıklar yapıyor

Manik zamanlarını ne tetikliyor depresif hallerini ne tetikliyor ona biraz bak istersen ona göre kendine bilinç geliştirirsin. Belki biraz sosyalleşmek ihtiyacı hissediyorsundur? Gelecek yavrun sana şifa olsun inşallah içindeki boşlukları doldursun.

Bugün sabahtan beri karnım hafif hafif ağrıdı geçmedi sancı gibi. Doktoruma mesajla sordum normal mi diye tekrar progestan başlattı bana sabah akşam iki hafta kullan dedi. İnşallah önemli bir şey olmaz
Ama olıyor karın agrısı haftamiza gorede normal baska bi skayetin varmi canım prgoestan ne alaka anlamadm

Ben normalde çalışan birisiyim. Fakat son aylarda zor süreçler geçirdim. Zor sürece temmuz bebek kaybımı eklemiyorum bile. İstifa ettim çünkü bana ihtiyaç vardı.
Birden Herşey yerli yerine oturdu son bir buçuk aydır. E ben de evde oturuyorum:) alışık değilim. Sürekli üretmeli sürekli kazanmalıyım algısı oluşmuş yıllardır.
Ev hanımlığı pek bilmiyorum, yardımcı abla geliyor sağolsun. Yemek de hamilelikten yapamıyorum doğru düzgün.
Böyle bomboş hissediyorum. İşte kızın ödevi falan filan derken ben yine boş.
Gelen gidenim çok ama ben insan sevmiyorum

Ben çıkmaz bir sokağım galiba

Çalışan insanın birden evde oturması ne demek bilirim evlenince aynısı geldi başıma doğurduö yine aynı 1 sene sonra baktım çocuğumda benimle beraber gelişmiyor başladık gezmeye tozmaya öyle topladım kafayı. İnşallah tez toparlarsın sende

Amin cnm bende öyleyim sabahları iki gündür ağlayarak uyanıyorum
A aLin2005 kızlar hamilelikte sık sık yaşaman bir durum. Bende çok korkarak uyanıyordum ilk ayda sonrasında okumalarımı çoğalttım, ayetelkürsi Nas Felak. 7 fatiha muhakkak okudum
Elhamdülillah geçti.
Rüyalara gelince hala karışık anlamsız.
Hamile iken vücüt değişiyor ruh halimiz değişiyor. Duygusal yorgunluk çok oluyor haliyle rüyalarımıza yansıyor. Rabbim hepimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı geceler kızlar.
Nasılsınız nasıl gidiyor?
LadyMorganas
Minesuu kanaman azaldı mı ?
Aklımdasın hep. İnşallah rahatlarsın.
Ben bazen başımı alıp gitmek istiyorum. Kafa dinlemeye öyle ihtiyacım ki.
15 haftayı doldurdum çok şükür
Mide bulantısı azaldı gibi elhamdülillah.
İlgi istiyorum ama yok , tatildeyiz çocukalar kalabalıktan uzak kalsın bari hastalık gelmesin diyorum. Çıkmıyorum kalabalığa. Havalar buz gibi, yorgunum çıkasım yok. İşte durumlar böyle.

Ama olıyor karın agrısı haftamiza gorede normal baska bi skayetin varmi canım prgoestan ne alaka anlamadm
Başka bir şeyim yok canım. Sadece tüm gün süren karın ağrım vardı çok şiddetli değildi ama geçmedi bir türlü. Bilmiyorum demekki doktor önlem amaçlı verdi canım başladım kullanmaya vardı elimde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…