2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
Normal de olabilir ama enfeksiyon sadece yanma ve ağrıyla belli olmuyor canım. Ne olur ne olmaz sen bi idrar ver eğer akıntın varsa

günaydın kızlar bugün yine baş ağrım var su tüketimini artırmaya çalışıyorum inşallah geçer siz ne durumdasınız kontrolleriniz ne zaman ben çarşamba 3 lü taramaya gidicem
Gecmis olsun.Kiz ben ölecektim baş ağrısından neydi öyle sizden uzak olsun .Bu gün biraz iyi düne göre.

Gecmis olsun.Kiz ben ölecektim baş ağrısından neydi öyle sizden uzak olsun .Bu gün biraz iyi düne göre.
valla bende çok çekmeye başladım baş ağrısı suyuda çok içiyorum ama bilmiyorum neden durmadan su içiyorum durmadan tuvaletteyim heralde benimki audan falan değil normaldede çok su içen biriyim zaten anlamafım neden gözlerime vuruyo ağrısı resmen yağlı falanda yemiyorum ki ondan diyim

Benim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
Kullandığınız ilaçların yan etkilerine bakın bazı ilaçlar yapabiliyor maalesef bende de ishal ve mide bulantısı yapıyor bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor

Ben varım.Kendimi sıkışık hissetmiyorum ama sıkışık oluyorum gidince.Garip.İç çamaşırıma kaçmış oluyor hissetmiyorum hiç bunu.Korktum doktora sordum dün acaba suyu mu eksiliyor diye yok ben görüyorum öyle bir sorunumuz yok dedi.Kardeşimde bunu atmış bugün.

😀😀Dogru...yaa akinti cok yasiyorum da iyle sizinti hic yasamadim sadece hep tuvaletim varmis gibi ayirt edemiyorum bazen oluyo gercekten bazen 0

Normal de olabilir ama enfeksiyon sadece yanma ve ağrıyla belli olmuyor canım. Ne olur ne olmaz sen bi idrar ver eğer akıntın varsa
Akinti her zaman gibi ya ondan yana bi sikayetim yok sukur. İdrarda iste sanki galonla su icmisim gibi devamli. Cokta iciyorum gercekten sadece gece icme imkanim olmadigi halde surekli tuvalete kalkiyorum en kotu doktoru ararim cidden rahatsiz bi his

Kızlar bende de ara ara kulak tıkanması oluyo niye oluyo olabilir sizce yaşayan var mı kulağımda sanki bı basınç hissi oluyo rahat yutkunamıyorum sonra geçiyo maske takmaktan mı diye düşündüm olabilir mi

Yaşayan bir kişi daha buldum mutluyum :) ama ben baya baya yolda yürüyüşe çıksam arada çömelmek durumunda kalıyorum oturacak yer yoksa bile o derece ilerledi gibi. Öğretmenim zaten okulda da şimdi tatilden sonra çok zorlanacağım :KK43: hep ayakta oluyorum. Fizik tedaviye gitsem bir şey yapar mı acaba sence
Fizyoterapistim canım ben cihaz uygulaması yapılmaz şu an sana ama egzersiz yaparsınız fizyoterapist seni çalıştırabilir git bence

valla bende çok çekmeye başladım baş ağrısı suyuda çok içiyorum ama bilmiyorum neden durmadan su içiyorum durmadan tuvaletteyim heralde benimki audan falan değil normaldede çok su içen biriyim zaten anlamafım neden gözlerime vuruyo ağrısı resmen yağlı falanda yemiyorum ki ondan diyim
Gözlerine vurur kasinti yaptırır daha.suylan felan değil bende zorla içiyorum 2 litreyi deviriyorum hatta 17 haftaya girecem pazar günü 16.haftaya hasmı ne bu baş ağrısı aşırı siddetli oluyor.

Kızlar bende de ara ara kulak tıkanması oluyo niye oluyo olabilir sizce yaşayan var mı kulağımda sanki bı basınç hissi oluyo rahat yutkunamıyorum sonra geçiyo maske takmaktan mı diye düşündüm olabilir mi
canım ben bi yerde okumuştum hamilelikte özellikle kış aylarında evlerimizi falan ısıttığımız için kuruyan havadan dolayı burunda ve kulakta tıkanma basınç normal diyodu sen yazınca hatırladım evini bol bol havalandır belki ondandır
Gözlerine vurur kasinti yaptırır daha.suylan felan değil bende zorla içiyorum 2 litreyi deviriyorum hatta 17 haftaya girecem pazar günü 16.haftaya hasmı ne bu baş ağrısı aşırı siddetli oluyor.
ben sürekli mutfağa gidip gelip su içiyorum hemde zorlada içmiyorum canım isteye isteye ama dediğin gibi hamilelikte baş ağrısı falanda yaygınmış ıhlamur içilebilirmi diye araştırırken görmüştüm hamilelikte baş ağrısı falan için doğal ağrı kesici olarak kullanıldığını okumuştum tekrar bi araştırıp denicem belki iyi gelir

Burun tıkanıklığı kulak tıkanıklığı normal kabul ediliyor diş problemin yoksa ya da kulağına su kaçırmadıysan tabi kulaktan çok çeken bir insan olarak söylüyorum sıkıcı bir durum

X