- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 26
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.141
Evet en güzeli geç öğrenmek teşekkür ederimGeç öğrenmekle sanırım doğru bi karar vermişimbuyuk bi surpriz olmus. sağlıkla gelsin oğluşun
Bir kaç zıbın tulum elbise falan almıştım odası da yaptık ama beyaz dı Allahtan mobilya takımları bi tek halısı pembişAlışveriş yapmış mıydın annesi.. Sağlıkla gelsin oğluşun
Korkma kuzum Allahın ıznıyle bisi olmaz bendede oluyor ara ara magnorm eff tb verıor kasılmalar icin falan doktor suya atılandan o iyi gelıor her nekdr benım mıdemı bulandirsadaBaşka bir şeyim yok canım. Sadece tüm gün süren karın ağrım vardı çok şiddetli değildi ama geçmedi bir türlü. Bilmiyorum demekki doktor önlem amaçlı verdi canım başladım kullanmaya vardı elimde zaten
Amin canım inşallah. Evet ben de sürekli okuyorum. Rabbime sığınıyoruzA aLin2005 kızlar hamilelikte sık sık yaşaman bir durum. Bende çok korkarak uyanıyordum ilk ayda sonrasında okumalarımı çoğalttım, ayetelkürsi Nas Felak. 7 fatiha muhakkak okudum
Elhamdülillah geçti.
Rüyalara gelince hala karışık anlamsız.
Hamile iken vücüt değişiyor ruh halimiz değişiyor. Duygusal yorgunluk çok oluyor haliyle rüyalarımıza yansıyor. Rabbim hepimizi korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Deme ya ne hayallerle 16 yi bekliyorumMide bulantısı ve kusmadan şikayet edem hamişlerim
Hala kusuyorum
Hayallerinizi yıkmak istemem ama 18-19 haftada bitmezse hayal kırıklığı yaşamayın:/
İnşallah sizlerde farklı olur.Deme ya ne hayallerle 16 yi bekliyorum
Ben de 16 haftaligim bende bile sabahları kusma devAm ediyor malesefDeme ya ne hayallerle 16 yi bekliyorum
Çok teşekkür ederimCanım ozel saglık sıgortan varsa sadece katılım payı15tl eger sgklı isen 1.100tl dogumu bilmıyorum ck pahalandı
Bende sabahları kaldı mide rahatsızlığın düzeldi bitmek üzere bende çok şükürİnşallah sizlerde farklı olur.
Ama şöyle diyim es veriyor en azından o yoğunluk azalıyor koku hassasiyeti de biraz azalıyor
Kızlar mı böyle bulantı yapıyo acaba sadece
17 dolmadan 18 den gün alicak ki 4 ayı doldu diye bilelim ben direk hafta olarak söylüyorumBenim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???
17 dolmadan 18 den gün alicak ki 4 ayı doldu diye bilelim ben direk hafta olarak söylüyorum
Ben 4 ayı doldurdu diyorum artık 18+1 i şuan doktora göre. 19. Haftanın içindeyimBenim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???
İştahım yok, yanma bulantı var. Benim kusmalar hep gece.Bende sabahları kaldı mide rahatsızlığın düzeldi bitmek üzere bende çok şükür
Hadi ya senin ki baya şiddetli geçiyor desene ben ilaçlara başladığımdan beri aşırı yiyorum karnım yumuşacık sertleşme yaşamıyorum kaç gündür çok şükür inşallah kısa zamanda seninde kusmalarin geçerBen 4 ayı doldurdu diyorum artık 18+1 i şuan doktora göre. 19. Haftanın içindeyim
İştahım yok, yanma bulantı var. Benim kusmalar hep gece.
Hatta dün gece uykumda kustum ona uyandım
Ay ağzın bal yesin inşallahHadi ya senin ki baya şiddetli geçiyor desene ben ilaçlara başladığımdan beri aşırı yiyorum karnım yumuşacık sertleşme yaşamıyorum kaç gündür çok şükür inşallah kısa zamanda seninde kusmalarin geçer
Tek sıkıntım akıntımin olmasi sol kasigim ağrıyor devamlı onuda bebeğe yoruyorum zaten kendine alan aciyodur dieAy ağzın bal yesin inşallah
Bir ara rahatladım aslında. Hatta buraya da yazmıştım çok şükür diye fekat kısa sürdü
İlaç kullanmıyorum yan etkisi çok bende. Mecbur doğal yoldan gidiyorum.
Hem de hayırlı evlat olsun sizlere vatana milleteTek sıkıntım akıntımin olmasi sol kasigim ağrıyor devamlı onuda bebeğe yoruyorum zaten kendine alan aciyodur diebüyüsün poncigim tospik oğlum benim hamileliğimi rüyalarda görüyordum gerçek oldu tonbis bir oğlan görmustum cinsiyetide oğlan sagsaglim gelsinler dünyaya inşallah
Ah su icmeyi cok isteyip icemeyen ben. Bu günlerde gelecekmi acaba kana kana su icmeyi özledimEvet ya bide o is var gece icmemeye calisiyorum valla zaten icmeden o kadar bolunuyo uyku bide icersem ne olur allah bilir. Tabi mide bulantisi zamani kana kana su icemeyince simdi vuruyo
Benim de karnim ara ara agri oluyor cnm basta idrar yolu enfeksiyonu sandım ama rahim de büyurken agri olabiliyor ara ara oldugu zaman rahim buyumesi geliyor benim aklimaBugün sabahtan beri karnım hafif hafif ağrıdı geçmedi sancı gibi. Doktoruma mesajla sordum normal mi diye tekrar progestan başlattı bana sabah akşam iki hafta kullan dedi. İnşallah önemli bir şey olmaz
Bunu okuduguma üzüldüm herkes 4 ay 4 ay diyor cevremdeki. Artik midemden cok yoruldum gercekten kac haftasiniz su an tamMide bulantısı ve kusmadan şikayet edem hamişlerim
Hala kusuyorum
Hayallerinizi yıkmak istemem ama 18-19 haftada bitmezse hayal kırıklığı yaşamayın:/