2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Korkma kuzum Allahın ıznıyle bisi olmaz bendede oluyor ara ara magnorm eff tb verıor kasılmalar icin falan doktor suya atılandan o iyi gelıor her nekdr benım mıdemı bulandirsada

Amin canım inşallah. Evet ben de sürekli okuyorum. Rabbime sığınıyoruz

Benim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???

İnşallah sizlerde farklı olur.
Ama şöyle diyim es veriyor en azından o yoğunluk azalıyor koku hassasiyeti de biraz azalıyor

Kızlar mı böyle bulantı yapıyo acaba sadece
Bende sabahları kaldı mide rahatsızlığın düzeldi bitmek üzere bende çok şükür

Benim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
17 dolmadan 18 den gün alicak ki 4 ayı doldu diye bilelim ben direk hafta olarak söylüyorum

17 dolmadan 18 den gün alicak ki 4 ayı doldu diye bilelim ben direk hafta olarak söylüyorum
Ben 4 ayı doldurdu diyorum artık 18+1 i şuan doktora göre. 19. Haftanın içindeyim
Bende sabahları kaldı mide rahatsızlığın düzeldi bitmek üzere bende çok şükür
İştahım yok, yanma bulantı var. Benim kusmalar hep gece.

Hatta dün gece uykumda kustum ona uyandım

Ben 4 ayı doldurdu diyorum artık 18+1 i şuan doktora göre. 19. Haftanın içindeyim

İştahım yok, yanma bulantı var. Benim kusmalar hep gece.

Hatta dün gece uykumda kustum ona uyandım
Hadi ya senin ki baya şiddetli geçiyor desene ben ilaçlara başladığımdan beri aşırı yiyorum karnım yumuşacık sertleşme yaşamıyorum kaç gündür çok şükür inşallah kısa zamanda seninde kusmalarin geçer

Ay ağzın bal yesin inşallah
Bir ara rahatladım aslında. Hatta buraya da yazmıştım çok şükür diye fekat kısa sürdü
İlaç kullanmıyorum yan etkisi çok bende. Mecbur doğal yoldan gidiyorum.

Ay ağzın bal yesin inşallah
Bir ara rahatladım aslında. Hatta buraya da yazmıştım çok şükür diye fekat kısa sürdü
İlaç kullanmıyorum yan etkisi çok bende. Mecbur doğal yoldan gidiyorum.
Tek sıkıntım akıntımin olmasi sol kasigim ağrıyor devamlı onuda bebeğe yoruyorum zaten kendine alan aciyodur die büyüsün poncigim tospik oğlum benim hamileliğimi rüyalarda görüyordum gerçek oldu tonbis bir oğlan görmustum cinsiyetide oğlan sagsaglim gelsinler dünyaya inşallah

Hem de hayırlı evlat olsun sizlere vatana millete

Bugün sabahtan beri karnım hafif hafif ağrıdı geçmedi sancı gibi. Doktoruma mesajla sordum normal mi diye tekrar progestan başlattı bana sabah akşam iki hafta kullan dedi. İnşallah önemli bir şey olmaz
Benim de karnim ara ara agri oluyor cnm basta idrar yolu enfeksiyonu sandım ama rahim de büyurken agri olabiliyor ara ara oldugu zaman rahim buyumesi geliyor benim aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…