- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.081
Normal de olabilir ama enfeksiyon sadece yanma ve ağrıyla belli olmuyor canım. Ne olur ne olmaz sen bi idrar ver eğer akıntın varsaBenim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
Gecmis olsun.Kiz ben ölecektim baş ağrısından neydi öyle sizden uzak olsun .Bu gün biraz iyi düne göre.günaydın kızlar bugün yine baş ağrım var su tüketimini artırmaya çalışıyorum inşallah geçer siz ne durumdasınız kontrolleriniz ne zaman ben çarşamba 3 lü taramaya gidicem
valla bende çok çekmeye başladım baş ağrısı suyuda çok içiyorum ama bilmiyorum neden durmadan su içiyorum durmadan tuvaletteyim heralde benimki audan falan değil normaldede çok su içen biriyim zaten anlamafım neden gözlerime vuruyo ağrısı resmen yağlı falanda yemiyorum ki ondan diyimGecmis olsun.Kiz ben ölecektim baş ağrısından neydi öyle sizden uzak olsun .Bu gün biraz iyi düne göre.
Kullandığınız ilaçların yan etkilerine bakın bazı ilaçlar yapabiliyor maalesef bende de ishal ve mide bulantısı yapıyor bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyorBenim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
Bende onu dusundum acaba mi diye cunku gece de hic degilse 4 defa kalkiyorumcanım enfeksiyon değilse bebiş baskı yapıyo olabilirmi acaba bende çok sık idrara çıkmaya başladım ama öyle sizin gibi gidip çok az olmuyo normal o yüzden sıkıntı etmedim
Ben varım.Kendimi sıkışık hissetmiyorum ama sıkışık oluyorum gidince.Garip.İç çamaşırıma kaçmış oluyor hissetmiyorum hiç bunu.Korktum doktora sordum dün acaba suyu mu eksiliyor diye yok ben görüyorum öyle bir sorunumuz yok dedi.Kardeşimde bunu atmış bugün.
Oda olabilir dogru. Cok su iciyorum ayaklarim sicak hep ama olunca oluyo iste.bakteri olabilir benim de aynıydı bakteri çıktı kültürde üreme yok diye ilaç vermrdiler, muhtrmrlen hala da var
Enfeksiyonu ayirt edebiliyoruz allahtan ya yanma ya kasinti ya agri bisey oluyo ama bunlar hic yok sadece hep dolu gibiBen. Hatta geceleri iki kere kalkmaya başladım.
Bir ara enfeksiyon oldum gibi ama geçti.
Akinti her zaman gibi ya ondan yana bi sikayetim yok sukur. İdrarda iste sanki galonla su icmisim gibi devamli. Cokta iciyorum gercekten sadece gece icme imkanim olmadigi halde surekli tuvalete kalkiyorum en kotu doktoru ararim cidden rahatsiz bi hisNormal de olabilir ama enfeksiyon sadece yanma ve ağrıyla belli olmuyor canım. Ne olur ne olmaz sen bi idrar ver eğer akıntın varsa
Bende öyleyim yaBende onu dusundum acaba mi diye cunku gece de hic degilse 4 defa kalkiyorum
Valla sadece vitamin kullaniyorum onuda bayadir kullaniyorum yeni cikti bu cis isiKullandığınız ilaçların yan etkilerine bakın bazı ilaçlar yapabiliyor maalesef bende de ishal ve mide bulantısı yapıyor bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor
Ben doğduğumdan berli depresyondayım sanırımHerkes baş ağrısı demiş
Ben de depresyona giriyorum
O niye kiz?Herkes baş ağrısı demiş
Ben de depresyona giriyorum
Fizyoterapistim canım ben cihaz uygulaması yapılmaz şu an sana ama egzersiz yaparsınız fizyoterapist seni çalıştırabilir git benceYaşayan bir kişi daha buldum mutluyum :) ama ben baya baya yolda yürüyüşe çıksam arada çömelmek durumunda kalıyorum oturacak yer yoksa bile o derece ilerledi gibi. Öğretmenim zaten okulda da şimdi tatilden sonra çok zorlanacağımhep ayakta oluyorum. Fizik tedaviye gitsem bir şey yapar mı acaba sence
Gözlerine vurur kasinti yaptırır daha.suylan felan değil bende zorla içiyorum 2 litreyi deviriyorum hatta 17 haftaya girecem pazar günü 16.haftaya hasmı ne bu baş ağrısı aşırı siddetli oluyor.valla bende çok çekmeye başladım baş ağrısı suyuda çok içiyorum ama bilmiyorum neden durmadan su içiyorum durmadan tuvaletteyim heralde benimki audan falan değil normaldede çok su içen biriyim zaten anlamafım neden gözlerime vuruyo ağrısı resmen yağlı falanda yemiyorum ki ondan diyim
Baş agrinda oluyor mu ekstra ?Kızlar bende de ara ara kulak tıkanması oluyo niye oluyo olabilir sizce yaşayan var mı kulağımda sanki bı basınç hissi oluyo rahat yutkunamıyorum sonra geçiyo maske takmaktan mı diye düşündüm olabilir mi
canım ben bi yerde okumuştum hamilelikte özellikle kış aylarında evlerimizi falan ısıttığımız için kuruyan havadan dolayı burunda ve kulakta tıkanma basınç normal diyodu sen yazınca hatırladım evini bol bol havalandır belki ondandırKızlar bende de ara ara kulak tıkanması oluyo niye oluyo olabilir sizce yaşayan var mı kulağımda sanki bı basınç hissi oluyo rahat yutkunamıyorum sonra geçiyo maske takmaktan mı diye düşündüm olabilir mi
ben sürekli mutfağa gidip gelip su içiyorum hemde zorlada içmiyorum canım isteye isteye ama dediğin gibi hamilelikte baş ağrısı falanda yaygınmış ıhlamur içilebilirmi diye araştırırken görmüştüm hamilelikte baş ağrısı falan için doğal ağrı kesici olarak kullanıldığını okumuştum tekrar bi araştırıp denicem belki iyi gelirGözlerine vurur kasinti yaptırır daha.suylan felan değil bende zorla içiyorum 2 litreyi deviriyorum hatta 17 haftaya girecem pazar günü 16.haftaya hasmı ne bu baş ağrısı aşırı siddetli oluyor.
Burun tıkanıklığı kulak tıkanıklığı normal kabul ediliyor diş problemin yoksa ya da kulağına su kaçırmadıysan tabi kulaktan çok çeken bir insan olarak söylüyorum sıkıcı bir durumKızlar bende de ara ara kulak tıkanması oluyo niye oluyo olabilir sizce yaşayan var mı kulağımda sanki bı basınç hissi oluyo rahat yutkunamıyorum sonra geçiyo maske takmaktan mı diye düşündüm olabilir mi