- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.061
Çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah azıcık rahatlayıp uykuya dalabilmişsindirAy kızlar aşırı sırt ağrım var. Uyutmuyor. Saat 3 buçuk oldu hala ayaktayım. Eşim masaj yaptı azalmadı. Sıcak havlu yaptık, azalmadı. Isıtıcı açtık, faydası yok. Bir sürü pozisyon denedim belki az ağrıyan pozisyon bulurum diye, yok hepsinde aynı. Uyku haram oldu resmenön tarafta tam kaburga kemiklerinin bittiği yere vurmaya başladı sonradan. Parol yokmuş evde, ağrı kesici de içemiyorum o yüzden. Oturdum ağlıyorum sadece
Ben ağdacıya gidiyorum hiç ara vermedim şimdi sıkıntısını görmedim ama adadan mikrop kapılma gibi bence herkeze ayrı ağda sürüyorlar ya seninki sana özel olur ben şimdiden göbekten zorlanıyorum jiketide düşünmem azalmışken çoğaltamam sanırım kıllarıKızlar vajinal bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Normalde lazere gidiyorum ara vermek zorunda kaldım şuan ağda yapıyorum kendim ama bi süre sonra göbekten göremeyeceğim, aranız da kuaföre agdaya giden var mı hijyen bakımından temiz mi ? Yada gilette venüs kullanan memnun olan ?
Ben 23 şubata aldım tam 20 haftalık oluyor diyeKızlar detaylı ultrasona gün alan var mı aranızda? Doktor bana 3-4 hafta sonrası için şimdiden al randevunu dedi. İlk boş gün 24 şubatmış o güne aldım bende. Fiyatları nasıl sizin oralarda burda 1500 liraymış.
Devlette almıyorlar özelde doğum paketin varsa almıyorlar yoksa alıyolarŞeker testinde ücret alınıyor mu??
Yaşayan bir kişi daha buldum mutluyum :) ama ben baya baya yolda yürüyüşe çıksam arada çömelmek durumunda kalıyorum oturacak yer yoksa bile o derece ilerledi gibi. Öğretmenim zaten okulda da şimdi tatilden sonra çok zorlanacağımCanım benimde aynı öyle.ilk cocugumda olmustu.kalcadan sol ayağa giden bölgede zedelenmem var.Dizine masaj yap bol bol.Yuruyus yaparken bile ayagim hissizlesiyor kaç kere tutmadi sol ayağım.cok ayağa yüklenme derim. Fazla olan hersey ayağa zarar.
Yaa öyle mi canım? Benim de işte 1.5 senede ancak geçmişti beş yıl önce ben doğum yaptım kızıma. Bunda da yine başa sardık maalesef. Aynı şekilde oldu yani çok ilginç yaaTıpa tip aynısını ilk hamileliğimde ben yaşadım doğurdum 1,5 yaşinda kizim oldu hala düzelmedi doğumdan sonra kaldı malesef doktora da hiç gitmedim ha gidecem de gidecek diye diye 1,5 sene gecti
Devlette almıyorlar özelde doğum paketin varsa almıyorlarŞeker testinde ücret alınıyor mu??
Aynı durumdayizCnm ben normalde sebze ve salata tarzi seyler cok severim ama malesef sebzeyi pismis veya cig midem kesinlikle hazmetmiyor direk disarı atiyor.en cok yedigim sey bayat ekmek
canım enfeksiyon değilse bebiş baskı yapıyo olabilirmi acaba bende çok sık idrara çıkmaya başladım ama öyle sizin gibi gidip çok az olmuyo normal o yüzden sıkıntı etmedimBenim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
Ben dün gittim tansiyon kontrolü için.Plesantanın uzantısı biraz aşağıda dedi.3lü tarama istersen haftaya cuma günü gelebilirsin dedi.günaydın kızlar bugün yine baş ağrım var su tüketimini artırmaya çalışıyorum inşallah geçer siz ne durumdasınız kontrolleriniz ne zaman ben çarşamba 3 lü taramaya gidicem
Ben varım.Kendimi sıkışık hissetmiyorum ama sıkışık oluyorum gidince.Garip.İç çamaşırıma kaçmış oluyor hissetmiyorum hiç bunu.Korktum doktora sordum dün acaba suyu mu eksiliyor diye yok ben görüyorum öyle bir sorunumuz yok dedi.Kardeşimde bunu atmış bugün.Benim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
bakteri olabilir benim de aynıydı bakteri çıktı kültürde üreme yok diye ilaç vermrdiler, muhtrmrlen hala da varBenim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
canım benim 3. gebeliğim 15+4 olduk bazen hergün bi iki defa hissediyorum bazen hissetmiyorum bende baya heyecanlıyım biran önce düzenli sürekli hissetmek istiyorumKizlar 17. Haftadayim hala ben tekme vs vs hic bir sey hossetmedim ilk hamilelikte nornal diyorlar ama insan yine de hemen hisssetmek istiyor :) siz de durumlar nasil ?
Bu dediğini en baştan beri yasiyorumBenim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
Ben. Hatta geceleri iki kere kalkmaya başladım.Benim gibi idrar sorunu yasayan var mi acaba deliricem dunden beri. Hep tuvaletim var gibi sanki gitsem 1 lt idrar yapicam gidiyorum cok az ama hep sıkısık haldeyim. Yanma yok agri yok diyeyim ki enfeksiyon. Cozemedim gitti asiri rahatsiz edici ama.
Ben de öyle. Hamile kalmadan önce başlamıştım ağdaya şimdi halen devam ediyorum ayda bir gidiyorum vajinal bölge ve bacaklar için. Oh mis tertemiz. Jilete vurursam iki uc ay sonra goremeyecegim icin mecbur agda yaptiracam. En azından çoğalmasın dedim ve kesmedim ağdayıBen ağdacıya gidiyorum hiç ara vermedim şimdi sıkıntısını görmedim ama adadan mikrop kapılma gibi bence herkeze ayrı ağda sürüyorlar ya seninki sana özel olur ben şimdiden göbekten zorlanıyorum jiketide düşünmem azalmışken çoğaltamam sanırım kılları
Ben de öyle. 15e giricem his yok halaKizlar 17. Haftadayim hala ben tekme vs vs hic bir sey hossetmedim ilk hamilelikte nornal diyorlar ama insan yine de hemen hisssetmek istiyor :) siz de durumlar nasil ?