-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.881
Dikkat et canım haklısınaynıyız şimdiden elim belimde yürüyorum 8 aylık gibi daha karnım yok ama ağrım çok kocamda diyo şimdiden yn yan yürüyon daha ilerlince nasıl olucak diye valla çok zor bunu sağlıkla kucağıma alim başkada çocuk yapmam zaten bir erkek bir kız yeter her hamileliğimde böyle oluyorum fıtıkta varmış üstüne ağırlık binince ağrı yapıyo hamile değilken hiç ağrı falan yok
Canım bugün doktoruma söyledim ultrasonla bir şeyi ölçtü. Üzüntüden kaynaklanmış senin tansiyon yüksekliğin gebelikle ilgisi yok dikkat et. Tekrar olursa takip edelim dedi.canım tansiyonun yükseliyosa limonlu su iç yudum yudum yavaş içeceksin üstüne de bir bardak su iç idrara çık öyle düşüyo. baş ağrın olunca dene bunu ama bulanık görecek kadar yüksekse doktor ilaç da verebilir gittin mi doktora?
Canımm çok geçmiş olsun. Rabbim bi an önce kanamaların bitmesini nasip etsin sana da dayanma gücü versinKızlar ben yine geceyi hastanede geçirdim dün çığlık attıracak kadar felaket ağrılar girdi kasıklarıma sonra kanamam başladı okadar korktum ki bu sefer gidiyor bebeğim dedim titremekten kasılmaktan kendimi alamadım yine serumlar iğneler bu sefer kanama durmadı 2 kere serum taktılar ağrılarım derseniz halâ var çok kötü hissediyorum bebeĝim iyi çok şükür ama progestanı kullanamadığım için tekrarlıyor kanamalar çok yıprandım cinsiyet için de daha 2 haftan var dedi doktor
Ağrım var bedenen de çökmüş durumdayım gücüm kalmadı artıkCanımm çok geçmiş olsun. Rabbim bi an önce kanamaların bitmesini nasip etsin sana da dayanma gücü versinşimdi nasılsın?
Özel kabul etmedi kendi çalıştığım yerin fakultesinde yapıyorlarmış oraya gideceğim yarın. Bide diş çıktı başımaBen ozelde yaptirmiştim 14 haftalikken gecici dolgu dogumdan sonra tam dolgu yapacam
Canım Ankaradayim çok teşekkür ederim buldumGeçmiş olsuninşallah idare edebilecek duruma getirirler en azından bilmiyorum belki yapanda bulursun ama kanallık dişi kapatmak için farklı kompozit malzeme kullanılıyor bildiğim tabi bunlar kişiye özel olarak da değişiyor o yüzden yapmaktan imtina ediyorlar. Dt tijen seçerli var Instagram da mesaj atınca filan cevap veriyor bazen levetteymiş yeri eğer durumun dayanılmayacak gibiyse bir de onunla görüş istersen.
Öyle düşünme bu test direkt down sendromuna değil nelere nelere bakılıyor bazı şeyleri erkenden öğrenmek daha faydalı olabilir bence aksatma testlerini.İstemiyorum ya doktora soyliycem ikili zaten oldum pozitif diyince moral ler yerle bir oldu şimdi ucude aynı der sinirimi iyice ziplatir evde ufacık şeyde sinirleniyorum artık herife bağırıp çağırıyorum
Hayırlısıyla ozman bir gelsin bilmiyorum ya kafam karışık şuan daha zaten 15+2 yim tarama ne zaman yapılıyor ki ilaçlara bile yeni başladım bugün herşey yeni yazıldı banaÖyle düşünme bu test direkt down sendromuna değil nelere nelere bakılıyor bazı şeyleri erkenden öğrenmek daha faydalı olabilir bence aksatma testlerini.
17. Haftada gel dedi doktorum senin bişey kalmamışHayırlısıyla ozman bir gelsin bilmiyorum ya kafam karışık şuan daha zaten 15+2 yim tarama ne zaman yapılıyor ki ilaçlara bile yeni başladım bugün herşey yeni yazıldı bana
Ben gibi oturduğu yerde bebişin hareketlerini hisseden varmi sanki içimde maç var gibi göbeğimin etrafına bir şeyler surunup duruyor kasıklarıma bir yandan çok hareketliKızlar yine siz bilirsiniz tabiki ama 3lu test ayrıntılı ultrason felan bunlari sadece down sendrom gibi düşünmeyin. Büyük oğlumun bobreklerinde damar genişliği vardı, biz bunu ayrintilida ogrendik. Sonra doğunca tedavi oldu tamamen geçti, ben o testlere girmeseydim bunu bilemezdik ve belki doğunca tedavi olmadığı için çok ilerledi.Herseyden önce tedbirinizi alın. Testler yararsız değil girmekten çekinmeyin bence
yahu 10 haftada nasıl belli oldu:) ben dün gittim 13 haftaya girdim belli değil dedi doktor:)Kızlar az önce yazdım sanıyodum yazmamışım. Bu arada sürprizzz bana erkek demişti ya 10. Haftada bugün kesinleşti kızçeymişsağlıkla büyüsün doğsun inşallah hepsi LadyMorganas benim cinsiyeti de ekleyebilirsin artık canım.
ikili tarama testi 12 ve 14 haftada yapılıyor daha sonrasında yapılmıyor diye biliyorumHayırlısıyla ozman bir gelsin bilmiyorum ya kafam karışık şuan daha zaten 15+2 yim tarama ne zaman yapılıyor ki ilaçlara bile yeni başladım bugün herşey yeni yazıldı bana
Hayır , ne gurubu ?AA benim deee grupta var mısınız
Sağlıkla gelsinler canım. TebriklerMerhaba herkese uzun süredir kayıtlıyım ben de takip ediyorum hepinizi SaT 6 Ekim benimkiler de ikiz inşallah Temmuz'da doğacaklar. Bugün öğrendik ikisi de erkekeklerseniz sevinirim
Merhaba canım. MaşaAllah sağlıkla kucaklayalım hepimiz . Amin aminHerkese merhaba
Bende nasipse Temmuz annesi olacağım, gruba ilk defa yazıyorum. Bir kızım olacak
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaptırdım zaten riskini yani potif çıktı ztenuclu ve dörtlüye bu yüzden girmek istemiyoru mikili tarama testi 12 ve 14 haftada yapılıyor daha sonrasında yapılmıyor diye biliyorum