2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Dikkat et canım haklısın

Canım bugün doktoruma söyledim ultrasonla bir şeyi ölçtü. Üzüntüden kaynaklanmış senin tansiyon yüksekliğin gebelikle ilgisi yok dikkat et. Tekrar olursa takip edelim dedi.

Canımm çok geçmiş olsun. Rabbim bi an önce kanamaların bitmesini nasip etsin sana da dayanma gücü versin şimdi nasılsın?

Canım Ankaradayim çok teşekkür ederim buldum

İstemiyorum ya doktora soyliycem ikili zaten oldum pozitif diyince moral ler yerle bir oldu şimdi ucude aynı der sinirimi iyice ziplatir evde ufacık şeyde sinirleniyorum artık herife bağırıp çağırıyorum
Öyle düşünme bu test direkt down sendromuna değil nelere nelere bakılıyor bazı şeyleri erkenden öğrenmek daha faydalı olabilir bence aksatma testlerini.

Kızlar yine siz bilirsiniz tabiki ama 3lu test ayrıntılı ultrason felan bunlari sadece down sendrom gibi düşünmeyin. Büyük oğlumun bobreklerinde damar genişliği vardı, biz bunu ayrintilida ogrendik. Sonra doğunca tedavi oldu tamamen geçti, ben o testlere girmeseydim bunu bilemezdik ve belki doğunca tedavi olmadığı için çok ilerledi.Herseyden önce tedbirinizi alın. Testler yararsız değil girmekten çekinmeyin bence

Öyle düşünme bu test direkt down sendromuna değil nelere nelere bakılıyor bazı şeyleri erkenden öğrenmek daha faydalı olabilir bence aksatma testlerini.
Hayırlısıyla ozman bir gelsin bilmiyorum ya kafam karışık şuan daha zaten 15+2 yim tarama ne zaman yapılıyor ki ilaçlara bile yeni başladım bugün herşey yeni yazıldı bana

Hayırlısıyla ozman bir gelsin bilmiyorum ya kafam karışık şuan daha zaten 15+2 yim tarama ne zaman yapılıyor ki ilaçlara bile yeni başladım bugün herşey yeni yazıldı bana
17. Haftada gel dedi doktorum senin bişey kalmamış

Ben gibi oturduğu yerde bebişin hareketlerini hisseden varmi sanki içimde maç var gibi göbeğimin etrafına bir şeyler surunup duruyor kasıklarıma bir yandan çok hareketli

yahu 10 haftada nasıl belli oldu:) ben dün gittim 13 haftaya girdim belli değil dedi doktor:)

AA benim deee grupta var mısınız
Hayır , ne gurubu ?
Pek sevmiyorum kalabalık gurupları.
3.doğumumda yeni iklim hastanesindeydi. Hastane ile ilgili eleştiride bulundum, guyrp kurucusu beni linçledi. Derken olay hastanenin yönetimine kadar gitmiş. Ama sayemde sorunu çözmüşlerdi
Açıkçası doğum fiyatını öğrenmek istiyorum.
İlk doğumun mu ?
2Ssvd yaptım onda. Çok memnunum inşallah gene normal doğum yaparım.

Herkese merhaba
Bende nasipse Temmuz annesi olacağım, gruba ilk defa yazıyorum. Bir kızım olacak
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba canım. MaşaAllah sağlıkla kucaklayalım hepimiz . Amin amin

Allah hepimizin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende hic mide bulantısı olmadı 16 haftadayız şuan geceleri sırt ve bacak ağrısı oluyor.onun dışında iştahım cok yüksek ama 2kilo aldım henüz. Sabahları coraspin akşamları oksapar 6000 kullanıyorum. Sidefer kan ilacı innate pronatal d vitamini alıyorum bugun bir de magnezyum eklendi. Bende ileri seviye kan pıhtılaşma durumu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…