2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorum plesanta.previa yani plesanta rahim agzinda

canım geçmiş olsun merak etme kuzenimde de aynısı vardı doğuma kadar yattı ve tosun gibi çocuğunu kucağına aldı. nerden bileceksin ki yürüyüşün iyi gelmeyeceğini. ben de yapıyprum bir haftadır her yürüyüşte sancım olunca bıraktım. içini ferah tut wc dışında hep yat Allahın izniyle sorun olmayacak.

bir de plasentanın aşağıda olduğunu yeni mi görmüşler normalde uyarıyolar böyle durumlarda

Nehir hanımın gebelerinin grubu var, yeni iklim hastanesinde mi oldu o olay? Benim ikinci ssvd adayıyım inşallah maşallah ne güzel 2 ssvd nasip olmuş inşallah buda normal olur doğum fiyatı henüz belli değil Şubat'ta belli olacak

bir de plasentanın aşağıda olduğunu yeni mi görmüşler normalde uyarıyolar böyle durumlarda
1 oncede kanamam olmustu bu kadar degildi ozamamda iki gun yattim hastanede ozaman demislerdi asagida olduğunu biliyordum ama.baktim iyim kanamam da. yok doktora sordum yuruyus yapabilirmiyim diye 10 dakikayi gecme dedi ben abarttim bisiy.olmaz diye gördüm gunumu

1ayy önce*

İnşallah sağlıkla ssvd yaparsın. Hadi ya neden şubatta belli olacak. Benim 2 şubat randevum. Cinsiyetini öğreneceğim İnşallah . Sen kaç haftalıksın.

Geçmiş olsun cnm şuan durumum nasıl bebek ne durumda doktor ne söyledi

Evet yeni iklimde.
2019 da, estağfurullah öyle birşki asla eleştiri veya yorum yapma hakkınız yok.
Düşük riskinden dolayı hastanede yattım baya bir para ödedik, açım sabah kahvaltıya 4 zeytin paket reçel vs geldi bir tane ekmek.
Öyle talihsiz bir zamandı anlatamam. Eşim evde iki yavrumla. Açım sabahı bekledim aklıma gelmedi biieyler aldırmak oradaki birilerine. Bide kalkmam yasaktı boşalırcasına kanama oluyordu.
Neyse kahvaltıyı böyle görünce şok oldum.
Guruba yazdım
Anam sen nasıl eleştirirsin. .neyse sonra menüye salatalık domates yumurta eklemişler

Canım ilk gebeliğinmi?
İnşallah bişey olmaz üzülme nolur dua edeceğim sende dua et. Allah bağışlasın çok emek verdin.
Bundan sonra dikkat edersin

Nerden bileceksin yürüyünce iyi olmayacağını. Sakın kendini suçlama. İstermiydin böyle kanama olsun. Sağlıkla evine gel dinlen üzülme.

Bana Fetal DNA testinden sonra doktorum cinsiyeti söyledi neden söylemediler ki acaba

Çok üzüldüm ama kendini suçlama yürüyün hareketli olun dedikleri dönemdeyiz sonuçta ve mümkünse hiç kalkmadan yat inşallah sağlıkla gelecek kocaman oldu bırakmaz artık seni

Hahaha nasıl bi olay yasamissin öyle canım benim ya hastanenin menüsünü de korumazsin yani şuan ki grup harika ben katilmani tavsiye ederim Gülsüm hanim var doula oda çok faydalı bilgiler paylaşıyor gruptaki herkes baldan tatlı sohbet çok keyifli

Kız mı erkek mi sanırım erkekler daha rahat oluyor direk açıyorlar bacakları
Benim 10+6da devletteki Dr kız olabilir dedi. Sonrasında özeldeki Dr um da kız olabilir dedi. Tahminler doğru çıktı
Bize gönderilen sonuçta yazmıyormuş da Dr a gönderilende yazıyormuş. Ben de arayıp öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…