- 13 Ekim 2021
- 143
- 110
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E var maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişinKizlar merhaba 3.yasinda kizim var ikinciyi düşünüyorum. Mart ayinda düşük gibi bir sey oldu. Sonra ara verdim bir kac aydir yine dusunuyordum. Sat.8 ekim bat 7 ya da 8.bugun test yaptim bakabilir misiniz umarim.temmuz annesi olurum
Cok sagolun insallahh dileyen herkese insallahE var maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin
Benimde bugün vajinalde göründü merak etme arkadaşım cuma günü vajinale bile gerek kalmadan görünür büyük ihtimalleYok karnımdan baktı kese boş görünüyor cuma vajinal bakacak
Maalesef güzel haberler gelmedi canım muayeneden birkaç saat sonra düşük yaptım evde şuan kanamam var parçalar da düşüyor doktorum zaten sağlıklı büyümez demişti kanama olabilecegini soylemistigüzel haberlerr gelsin inşallah
İyi değilim canım valla muayeneden birkac saat sonra düşük yaptım evde kanamam başladı parçalar düştü doktorum zaten sağlıklı buyumez demiştiBu gün nasılsın canım umarım her şey yolundadır.
Ben de yasadim aynisini bugun hatta bir tedirgin oldum ama sonra hem psikoloji hen de yasanan onca fizyolojik degisim normal heralde deyip geri yattim :)Kizlar sizdede oluyor mu.Ben uyurken bu aralar yari uyanık gibi oluyorum.Sanki böyle karnım mi titriyor bilmiyorum böyle bir titreme oluşuyor vucudumda ona uyaniyorum.uyandigimda vücudum titriyor.ama bu titremesine üşümeden dolayı olmadığını biliyorum.sizde de oluyor mu ya da bilginiz var mı?
HoşbuldumHosgeldin aramıza. Hayırlı olsun
Sağlıkla gelsin bebişlerrrhoşgeldiniz kizlar aramiza temmuz anneleri cogaliyor
Canım merhaba. Son adet tarihlerimiz aynı sanırım 14 Ekim.Hoşbuldum
Canım bnm 16 ekim ben hiç düşünmüyordum bu ay aşılama olacaktı tekrarlayan kayıplarım var. Salı kanamam oldu adetin 2. Günü gel demişlerdi dünde gittim kanama yoktu doktor kanda baktı değer 50 dedi pozitif dedi. Ben 26 günde bir adet oluyorum idrarda çıktıysa kanda kesin vardır.Canım merhaba. Son adet tarihlerimiz aynı sanırım 14 Ekim.
Kan verdin mi? Ben de idrar testinde gördüm
Canım benim de sat 14 Ekim. Doğum 21 Temmuz görünüyor o yüzden aynı sandım. Ben de 3 gündür idrarda silik görüyorumCanım bnm 16 ekim ben hiç düşünmüyordum bu ay aşılama olacaktı tekrarlayan kayıplarım var. Salı kanamam oldu adetin 2. Günü gel demişlerdi dünde gittim kanama yoktu doktor kanda baktı değer 50 dedi pozitif dedi. Ben 26 günde bir adet oluyorum idrarda çıktıysa kanda kesin vardır.
Aynı sayılır canım bence idrarla uğraşma direk kan ver pozitif oluyor ama kan verince insanda tamam hamileyim diyorCanım benim de sat 14 Ekim. Doğum 21 Temmuz görünüyor o yüzden aynı sandım. Ben de 3 gündür idrarda silik görüyorum
Canım benim de iki düşüğüm var, kan vermeye korkuyorum. iki günde bir kan takibi yapmaktan yoruldumAynı sayılır canım bence idrarla uğraşma direk kan ver pozitif oluyor ama kan verince insanda tamam hamileyim diyor
Korkma kafan rahat olsun hersey allahtan benim 1 tane 9 1 tane 6 var. En sonda kızım 23 haftalık erken doğumda kaybettim servikal yetmezlik sebebi ile. O yüzden rabbim vericek se veriyo. Allahtan gelen önce kafamızı rahatlatıcazCanım benim de iki düşüğüm var, kan vermeye korkuyorum. iki günde bir kan takibi yapmaktan yoruldum
Haklısın canım. Sen kan takibine devam edecek misin yoksa randevu mu aldın?Korkma kafan rahat olsun hersey allahtan benim 1 tane 9 1 tane 6 var. En sonda kızım 23 haftalık erken doğumda kaybettim servikal yetmezlik sebebi ile. O yüzden rabbim vericek se veriyo. Allahtan gelen önce kafamızı rahatlatıcaz
2 gün sonra gel degere bakalım sonra takibi perinatolojiye alalım dediler canım.Haklısın canım. Sen kan takibine devam edecek misin yoksa randevu mu aldın?
Bir de pıhtılasma için genetik teste gittin mi hiç2 gün sonra gel degere bakalım sonra takibi perinatolojiye alalım dediler canım.
Sağlıkla gelsinler inşallah2 gün sonra gel degere bakalım sonra takibi perinatolojiye alalım dediler canım.
Evet pıhtılaşma sorunum var. Kan cıvıtıcı kullanıyorumBir de pıhtılasma için genetik teste gittin mi hiç