- Konu Sahibi LadyMorganas
Haklısın canım. Sen kan takibine devam edecek misin yoksa randevu mu aldın?
İnşallahhh canım sen genetiğe gtti mi pıhtılasma falan var mıSağlıkla gelsinler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım. Sen kan takibine devam edecek misin yoksa randevu mu aldın?
İnşallahhh canım sen genetiğe gtti mi pıhtılasma falan var mıSağlıkla gelsinler inşallah
Hımmmm Allah şifa versin sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah yasayan bilir cok zor sana dua edicem sende bana et olurmuEvet pıhtılaşma sorunum var. Kan cıvıtıcı kullanıyorum
Tamam canım teşekkür ederimHımmmm Allah şifa versin sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah yasayan bilir cok zor sana dua edicem sende bana et olurmu
Keseyi gördüm kese boş değil dedi haftaya kalbini duymayı umuyorum dedi haftaya çarşamba tekrar gideceğim :) ben daha önce düşük yaptım korona olmuştum hamileyken. Tekrar yaşamamak için kan sulandırıcı ve progestan verdi. Kan sulandırıcı iğne dehşet yakıcı ama napalm bebiş için kullanacağım. O iyi olsunKeseyi gördük canım haftaya cumartesi bebişi görücez inşallah Senin randevun nasıldı ? Bekledim senden güzel haberleri
Senin canın sağ olsun canım inş tekrar sağlıklı gebelik lerin olur canını sıkma diycem ama ister istemez sıkıyor insan ama sana duam en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın geçmiş olsun canımMaalesef güzel haberler gelmedi canım muayeneden birkaç saat sonra düşük yaptım evde şuan kanamam var parçalar da düşüyor doktorum zaten sağlıklı büyümez demişti kanama olabilecegini soylemisti
benim de sabah geldi yine canım buna alışmamız gerekecek bol dinlenme :) işe gitmek yaramadı galiba bana da hakkımızda hayırlısı olsun cumartesi benim de randevumHer şey olacağına varacak canım zorlu bir süreç ama bekliyorum. Ben de öyle ped koyuyorum. Belini sıcak tutmak mantıklı geldi denerim canım onu da çok sağ ol
cnaım ben de toplu taşıma kullanıyorum korkuyorum coronadan o yüzden mi doldu düşüğün (Keseyi gördüm kese boş değil dedi haftaya kalbini duymayı umuyorum dedi haftaya çarşamba tekrar gideceğim :) ben daha önce düşük yaptım korona olmuştum hamileyken. Tekrar yaşamamak için kan sulandırıcı ve progestan verdi. Kan sulandırıcı iğne dehşet yakıcı ama napalm bebiş için kullanacağım. O iyi olsun
Hiç üzülme canım bebeğin sağlıklı olsun kanama teferruat dinleneceksin sadece kaç haftalıktınızbenim de sabah geldi yine canım buna alışmamız gerekecek bol dinlenme :) işe gitmek yaramadı galiba bana da hakkımızda hayırlısı olsun cumartesi benim de randevum
Testiniz pozitif tebrikler kan verin hemenKizlar merhaba 3.yasinda kizim var ikinciyi düşünüyorum. Mart ayinda düşük gibi bir sey oldu. Sonra ara verdim bir kac aydir yine dusunuyordum. Sat.8 ekim bat 7 ya da 8.bugun test yaptim bakabilir misiniz umarim.temmuz annesi olurum
Cok gecmis olsun saglikli bir gebelige hamile.kalirsin inşallah tez zamandaİyi değilim canım valla muayeneden birkac saat sonra düşük yaptım evde kanamam başladı parçalar düştü doktorum zaten sağlıklı buyumez demişti
uzulme canim inanki daha guzeli nasip olcak sanaMaalesef güzel haberler gelmedi canım muayeneden birkaç saat sonra düşük yaptım evde şuan kanamam var parçalar da düşüyor doktorum zaten sağlıklı büyümez demişti kanama olabilecegini soylemisti
Ney göründü kese mi ? Bebek mi. ? Kaç haftalıksınız şuan tam :)Benimde bugün vajinalde göründü merak etme arkadaşım cuma günü vajinale bile gerek kalmadan görünür büyük ihtimalle
Benim var yarın randevum ben de heyecan ile bekliyorum :))Kizlar yarin randevum var cok heyecanliyim simdiden zaman gecmek bilmiyor
Kimlerin yarin randevusu var başka
Sanırım erken dedil doktor bakalım yarın göreceğiz görünecek mi birşeylerBende gittim doktora.Galiba 5. Haftanın içinde olduğu için gorukmuyor bebisler.
Hayır bebek değilNey göründü kese mi ? Bebek mi. ? Kaç haftalıksınız şuan tam :)
bakalim artik heyecan turu beniBenim var yarın randevum ben de heyecan ile bekliyorum :))
hoşgeldin canim bnmde sat 3 ekimdi yarin doktora gidecemMerhaba hanımlar
Aranıza yeni katıldım. Ben de hayırlısıyla temmuz annesi olacağım inşallah. Sat 1 ekim, bat 31 ekimdi. 4 kasımda erken gebelik testi ile öğrendim hemen kan testi verdim betahcg 361.39 çıktı ancak o günden beri tekrar kan testi vermedim yarın için doktor randevum var ilk gebeliğim çok heyecanlıyım bütün bebişler hayırla ve sağlıkla doğsun, büyüsün
Testiniz pozitif tebrikler kan verin hemen