- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.260
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #5.441
İnşallah bulabilirim birde pazartesi özelde şansımı deneyimSen özele git canım mutlaka verirler arayınca öyle söylerler özelden heyet bile almak çok kolay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bulabilirim birde pazartesi özelde şansımı deneyimSen özele git canım mutlaka verirler arayınca öyle söylerler özelden heyet bile almak çok kolay
İnşallah alırsın raporunuİnşallah bulabilirim birde pazartesi özelde şansımı deneyim
Ankara’da çok rahat alırsın canım heyet raporunu özelde. Ben daha önce almıştım Ankara da iken. İnşallah kolaylıkla alırsın rahat edersin.İnşallah bulabilirim birde pazartesi özelde şansımı deneyim
Karanfil yağı aldım pamukla bastırıyorum ama oda yayılıyor bütün damagimi mahvetti karanfili bı deniyim sadece bakalım teşekkür ederimAğrıyan dişin üstüne karanfil koy
Eskiden karanfil yağlı ilaç verirlerdi uyuştururdu ama artık eczanelerde yok
Bı deniyim teşekkür ederimKekik suyu kaynatıp soğuyunca gargara yapıyordu Hamile bir arkadaşım iyi geldiğini söylemişti
Karanfil yağı kesiyordu biraz ama düşük ihtimalini yazmissin, ben kekikle gargara sarımsak basmaya devam o zamanSarımsak canım işini görür bence bende ile yaradı
Aynen canım ben de oyle dusundum öyle yapıyım bundan sonra![]()
Evet kanama alanı varmış atmaya çalışıyor dedi doktor. Sanırım keseden uzak bi yerde. Ama büyüklüğüyle ilgili bilgi vermedi canım. 7+5 oldukSeninde kanama alanın var sanırım kaçıncı haftadasın? Kanama alanın hakkında bilgi verdi mi doktor büyük veya küçük diye
Ben daha önce özelden çok kolay heywtvrapoeu almıştım bir dene bakalımİnşallah bulabilirim birde pazartesi özelde şansımı deneyim
Canım gittim. Bebek duruyor şükür. Ama hematom var dedi doktor. Kanama alanı ve pıhtı doluymuş. Keseyi itiyormuş aşağıya. 15 gün daha kritik dedi. 23 ünde kontrole çağırdı.
Bebek duruyor canım çok şükür. Ama kanama alanı çok ve pıhtılar görünüyordu baya. Hematom bunlar dedi. 15 gün daha kritik dedi. Keseyi itiyormuş aşağı kanama alanları. 23 ünde çağırdı.
İnşallah kritik günlerini atlatırsın canım İnşallah hep beraber bu kanamaları geride bırakırız bu seneki bebekler de ne nazlı çıktı yaCanım gittim. Bebek duruyor şükür. Ama hematom var dedi doktor. Kanama alanı ve pıhtı doluymuş. Keseyi itiyormuş aşağıya. 15 gün daha kritik dedi. 23 ünde kontrole çağırdı.yine belirsizlik yani
Amin canım inşallah. Ay gerçekten aynı şeyi ben de düşünüyorum. Başka başlıklarında takip etmiştim bizimki kadar hiçbir yerde yok. Hepimizde bir kanama alanıİnşallah kritik günlerini atlatırsın canım İnşallah hep beraber bu kanamaları geride bırakırız bu seneki bebekler de ne nazlı çıktı ya![]()
Bu ilacı bilemem ama bana ne zaman alerjiyle ilgili birşey yapacak olsalar ilk sorduğu gebelik var mı? Hatta pco olduğu için 1 gün gecikme olsa bile önce test yapıp işlem yapmislardi. Sen doktora hamileliği söylediyse ona göre ilaç vermiştir.
Evet kadın doğum doktorum verdi ve bende başka doktor ve hemşireye daha sordum içilebilir dedilerBu ilacı bilemem ama bana ne zaman alerjiyle ilgili birşey yapacak olsalar ilk sorduğu gebelik var mı? Hatta pco olduğu için 1 gün gecikme olsa bile önce test yapıp işlem yapmislardi. Sen doktora hamileliği söylediyse ona göre ilaç vermiştir.
Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi misin?Kızlar ben mahvoldum proluton iğne beni mahvetti gözlerim falan şişti kapanacak duruma geldi sabah gittim alerji iğnesi yaptılar serum taktılar şuan halâ biraz şişlik var
Sağol canım yine yemek yedikçe şişiyor ve kaşınıyorum ama o alerji ilacını içtim şimdiGeçmiş olsun canım. Şimdi iyi misin?