- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.621
Bende sürekli var anlamadımBen yorulunca yaşıyorum canım , doktor normal diyor
Çok yorulduğum zamanKızlar bel kasık ağrısı çekiyor musunuz siz de?
Ben evdeyim zaten. Yaptığım tel şey ev işi ve yemek çoğunlukla yatıyorum. Doktor düşük tehliken var demişti.. Ara ara da kahverengi leke geliyo filan.. Ay ne yıprattı bu süreç yaÇok yorulduğum zaman
Sen bol bol dinlen canım kendini zorlama ben süpürge falan yapınca direk belim ağrıyor direk dinlenmeye alıyorum kendimi sonra devam ediyorum hiç zorlama olduğu kadar ev işiBen evdeyim zaten. Yaptığım tel şey ev işi ve yemek çoğunlukla yatıyorum. Doktor düşük tehliken var demişti.. Ara ara da kahverengi leke geliyo filan.. Ay ne yıprattı bu süreç ya
Her zaman çekiyorumKızlar bel kasık ağrısı çekiyor musunuz siz de?
Merhaba dün bebek oluşmadığı için kürtaj oldum. Umarım sizinki sağlıklı ilerlerYazdiklarinizi yeni gördüm de benim de kesem daha olusmadi sat 23 ekim ve geç döllenmedir belki ama dış gebelikten suphelendi doktorum. Progestan kullaniyor musunuz siz gittiniz mi sonra doktora
Merhaba bebek oluşmadığı için dün kürtaj oldum.Canım yeniden gittin mi doktora
tmm canim eklerimBende de uykusuzluk var günde 3 4 saat uyuyamıyorum. Bedenim uyumak istiyor ama yokk
Benim yaş 35 ilk çocuk insaalah son adet 16 ekim
saol canimListemiz ne güzel olmuş ellerinize sağlık
Ay maşallah bebişeee
tmm canimBeni de ekler misin
Yaş 35 son adet 16 ekim ilk çocuk insaalah
tam canimSat 5 ekim 2.çocuk yaş 32
tamam canim ne zaman soylersen eklerimBen bir hayvanasigi olarak sokaktakileri de seve seve bitiremiyorumellerimi ve üzerimi eve gelince pakliyorum ama o minnoş benden sevgi beklerken uzaktan bakıp gecemem.
Şuana dek herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bagisikligim var. Çocukluğumdan beri hem sokak hem de ev kedileri ile iç içe yaşadım. Köpeklerden kaçmadım ve hatta kümes hayvanları, danalar kuzular bile sevdim hep (gerçi çocukken sonunda hep bitlenmisimdir)
Velhasili hayvandan korkmam insandan korktuğum kadar. İnsandaki pislik, virüs, bakteri daha fena. Uzak olsunlar :))
Hijyene dikkat ettiğiniz sürece hastalık bulaşmaz.
Herkese gunaydin bu arada. Ben listeye ekletmedim kendimi hala. 12. Haftayı tamamlayıncaLadyMorganas a mesaj atacağım.
cok üzgünüm canim allah en guzelini nasip etsin insallahSelam. Geçen hafta kalp atışını duyamadığımdan, vajinal ile sadece atan kalbi gördüğümden bahsetmiştim. Geç döllenmedir diye bir haftadır bekledim ve dün sonunda tekrar gittim doktora. Maalesef kalbi durmuş, biz o gün gördükten hemen sonra muhtemelen... İnanılmaz üzüntülü ve bunalımlı bir gün geçirdim dün, sürekli sağlıklı değildi diye kendimi telkin etsem de kabullenmekte çok zorlandım, çünkü tam geçen yıl bu zamanlarda da dış gebelik yaşayıp tüpümü de kaybetmiştim... İki deneme de bu şekilde sonuçlanınca moralim bir hayli düştü ama sağlık olsun diyorum kabulleniyorum ne yapayım. 26 yaşındayım, önümde çok fırsat olucak, acele de etmek istemiyorum ama durum bu... Allahım herkese sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin...
canim iki gunde bir artiş cok fazlaysa bi ihtimal olabilirMerhaba Annelerim 1arakikda kan testi verdim adetime 4 gün kala 399 çıktı sizce nasıl çoğul gebelikmidir
Gecmiş olsun canimMerhaba bebek oluşmadığı için dün kürtaj oldum.
Ben de fitil olarak kullanıyorum canım. Kahve leke geliyor arada onu kullanınca iyi geldi baya. Çünkü hep ayaktayım işte de,öğretmenim sabah akşam 200 mg olandan kullanıyorum.Merhabalar benim de 8+2 bugün.Dün kalp atışını duydum.Doktor kültür ve idrar tahlili istedi fakat dünden beri sık sık ve az idrara çıkıyorum akıntıda sabah çok az.Her kış tekrarlanan kronik idrar enfeksiyonu oldum galiba .Bugün tekrar doktora gittim korktum açıkçası arada batmada oluyor kasığımda progestan fitil verdi.Aranızda kullanan var mi fitil olarak korktum açıkçası daha çok küçük bebek
Teşekkür ederim kuzum yarım hastabeye gidicem kaç haftalık oluyor acabatmm canim eklerim
saol canim
Ay maşallah bebişeee
tmm canim
tam canim
tamam canim ne zaman soylersen eklerim
cok üzgünüm canim allah en guzelini nasip etsin insallah
canim iki gunde bir artiş cok fazlaysa bi ihtimal olabilir
Gecmiş olsun canim
Geçmiş olsun. Bunun sonrasinda sağlıklı bir gebeliginiz oluşacaktır. İki ya da üç adet sonrası diyor genelde doktorlarMerhaba dün bebek oluşmadığı için kürtaj oldum. Umarım sizinki sağlıklı ilerler
Progestan fitil en iyisidir ya. Ne yan etki yapar ne başka olumsuzluğu olur. Direkt keser kanamayla lekelenmeyi. Gönül rahatlığıyla kullanın.Merhabalar benim de 8+2 bugün.Dün kalp atışını duydum.Doktor kültür ve idrar tahlili istedi fakat dünden beri sık sık ve az idrara çıkıyorum akıntıda sabah çok az.Her kış tekrarlanan kronik idrar enfeksiyonu oldum galiba .Bugün tekrar doktora gittim korktum açıkçası arada batmada oluyor kasığımda progestan fitil verdi.Aranızda kullanan var mi fitil olarak korktum açıkçası daha çok küçük bebek
Pilav gibi mi yapiorsn canm. İçin dişim hamur oldu reflü yapıyor yediğim herşey ağzıma geliyor. Ağrıyor midem blmyrm bende napicamBen artık sadece şehriye su ve tuz kaynatıp ekmekle yiyorum
Başka bir şey yiyemioyğrm
Galiba ben de çok bekleyemeyecegim. Çok sevmiyorum ultrason ile rahatsız etmeyi. Ama ilk 12 hafta kritik ve benim geçmiş tecrübem kötü :/Valla ben bekleyemedim erken gittimbirşey de demedi iki hafta sonra tekrar
Giderseniz haberlerinizi bekliyoruz sağlıklı haberler almayı nasip etsin Allah.Galiba ben de çok bekleyemeyecegim. Çok sevmiyorum ultrason ile rahatsız etmeyi. Ama ilk 12 hafta kritik ve benim geçmiş tecrübem kötü :/
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin en kısa zamanda inşallahMerhaba dün bebek oluşmadığı için kürtaj oldum. Umarım sizinki sağlıklı ilerler
Yaa ama bizim senle haftamız aynı değil miydi daha erken olması lazımMerhaba bebek oluşmadığı için dün kürtaj oldum.
Progestan fitil en iyisidir ya. Ne yan etki yapar ne başka olumsuzluğu olur. Direkt keser kanamayla lekelenmeyi. Gönül rahatlığıyla kullanın.
Teşekkür ederim valla içimi rahatlattınız.Doktor yaşın ileri ilk gebelik yok nift testi mi ne bir sürü bişey anlatınca moralim bozuldu.Bide dün akşam böyle olunca.Kahve lekem kanamamda hiç yok batma hissi bi işte.Birde sık sık ama az idrar.Ben de fitil olarak kullanıyorum canım. Kahve leke geliyor arada onu kullanınca iyi geldi baya. Çünkü hep ayaktayım işte de,öğretmenim sabah akşam 200 mg olandan kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?