• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sevgili anneler blw de ürünlerin yumuşaklığı ne derece olmalı sizce, cok yumuşak hemencik kopan kivamda mi olmalı? Bizim ki kaşığı görünce çıldırıyor ağzını açmıyor, eline verince heycanlaniyor. Bugün havuç verdim eline ama o öğürdükçe benim ömrüm gitti 😀 sürekli ayağa kalkıp oturdum 😀 dün burnundan brokoli temizledim 😀😀 ay çok tatlılar ya, herşeyin çok başındalar 🥺

Sağım yapıyosan anne sütü yoksa su yani 😀 ee bizim tabakta bitmiyo ki 4 köfte koyuyosam bir köftenin yarısını yiyo bazen yoğurda parmağını sokuyo bulaşanı emiyo başka bişeyin yüzüne bakmıyor ama kaşık uzatınca kaçan çocuk mu kendi kendine uğraşan eline aldığını ağzına götüren çocuk mu kesinlikle bu yani
Ana sütümü kullanayım 😀
Evet ya ver eline yiyo kendi kendine
benimki muhallebici ve katı gıdacı çorbacı değil anladım
Kahvaltı da yarın pankek yapacağım tek yumurta sarısı ile bakalım nasıl olacak 😅

Ay benim oğlanda aynı şekilde son 1 haftadır özellikle, 1 saat içinde 3 4 kere uyanıyor ve hiç diş belirtisi yok. Bu kolyeden var bizde hediye gelmişti ama ipi kopar boğazına kaçar falan diye kullanmak istemiyordum hiç bide pek inanmıyorum açıkçası böyle şeylere ama bi deneyeyim ya dikkatli şekilde. Bi iki gün sonra güncelleyeyim bakalım ise yarayacak mi, çünkü birazcık kesintisiz uykuya ihtiyacım var 🥺
AYnennnnnnn bizim kıza gaz damlasını yeniden verdim işe yaradı dün biraz daha iyi uyudum

Her an bir gebelik haberi verebilirim bende 🤭 günüm geçti silik bir testim var ama bolca kimyasal silik test ama kanda negatif yaşadığım için beklicem bir hafta on gün bakalım nasip 🤗
Hayırlısı olsun.🙏
Olumsuz bir tecrübe olsa bile.emin olmak, emin olmadan kimseye söylemek içinden gelmiyor demi.

Olumlu düşünelim bambam a kardeş çakıl geliyordur belki

Hayırlısı olsun.🙏
Olumsuz bir tecrübe olsa bile.emin olmak, emin olmadan kimseye söylemek içinden gelmiyor demi.

Olumlu düşünelim bambam a kardeş çakıl geliyordur belki
Aynen öyle birde tecrübem şu oldu her kadın bolca kimyasal gebelik yaşıyo fark etmeden ve çok normal günümüzde artık. O yüzden bekleyelim bakalım 🙏🏻

Her an bir gebelik haberi verebilirim bende 🤭 günüm geçti silik bir testim var ama bolca kimyasal silik test ama kanda negatif yaşadığım için beklicem bir hafta on gün bakalım nasip 🤗
Hahahah gel peşimden ne mutlu oldum ama şuan varya temmuz ayından tek yeniden gebe kalan ben olmiycam🤣🤣🤣

Şimdi istiyordun arayı çok acmiiym diyordun az yorulcan ama bi gülüşü var 🤩👌

Canlı gebelikten sonra kimyasal biraz nadir olur. Rahim şuan tam kıvamda hormonlar mikemmel yani istemesen bile rahat hamile kalırsın
Aynen öyle yani bi sorun yoksa sevinirim sadece gecikmeye göre biraz silik bi çizgi o yüzden kimyasal olma ihtimalini düşündüm bakalım nasipte varsa inşallah 🙏🏻 evet yaaa bambam gibi bir bebişim daha olursa idare ederim bir şekilde grupta okuduklarıma nazaran çok çok daha kolay bir bebek çünkü haaaaydi hayırlısı 💛

Back