- 24 Haziran 2023
- 110
- 186
- 23
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #33.941
Diş döneminde delirmesini azaltmak için kullanılıyor bebeklerde, genel olarak iyileştirici özelliği var zaten, doğal taş satan yerlerde bulunuyorKehribar nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş döneminde delirmesini azaltmak için kullanılıyor bebeklerde, genel olarak iyileştirici özelliği var zaten, doğal taş satan yerlerde bulunuyorKehribar nedir
Eklememişim 180 derece 20 25 dkHemmen yazıyorum
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı yoğurt
Bir tutam karbonat
1 yemek kaşığı ruşeym
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1.5 su bardağı tam buğday unu
1 çay bardağı haşlanmış ezilmiş ıspanak yumuş yumuş bir kek![]()
Oh mis afiyet olsun yarınki menümüz de çıktıHemmen yazıyorum
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı yoğurt
Bir tutam karbonat
1 yemek kaşığı ruşeym
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1.5 su bardağı tam buğday unu
1 çay bardağı haşlanmış ezilmiş ıspanak yumuş yumuş bir kek![]()
Ruşeym yoksa? Ne koyalım, şart mı o ya:/Ek
Eklememişim 180 derece 20 25 dk
Yok kız ikili taramada morali sıfıra sıfır yapmışlardı ama şimdi aslan gibi paşam dukurcuk salıyor bağırıyor yurutecle ordan oraya gidip duruyorHadi yaa ben detaylı sanıyodum yaa tabi herşey Allahtan bende usulen yaptırmıştım ikiliyi açıkcası![]()
Nasil kullanicaz peki kehribar tasi mi alicazDiş döneminde delirmesini azaltmak için kullanılıyor bebeklerde, genel olarak iyileştirici özelliği var zaten, doğal taş satan yerlerde bulunuyor
Çok faydalıymış valla çocuk olunca öğrendim bende. Bu arada ben unuttum birazda ceviz koyucaktım içine. Siz ekleyin sağlıklı yağ artsın içindeOh mis afiyet olsun yarınki menümüz de çıktı
Ruşeymi bende herşeye 1 çay kaşığı eklemeye başladım
Yok yav hiç şart değil zaten miktar az tam buğday yerine kabızsa bebiş yulaf unu kullan hattaRuşeym yoksa? Ne koyalım, şart mı o ya:/
Maşşşallah kuzuyaYok kız ikili taramada morali sıfıra sıfır yapmışlardı ama şimdi aslan gibi paşam dukurcuk salıyor bağırıyor yurutecle ordan oraya gidip duruyor
Bebekler için kolyeler var kehribar kolye onu takıyolar geneldeNasil kullanicaz peki kehribar tasi mi alicaz
Netleşti cnm 7 haftalık hamileyim şuan
Sanırım durum mastite doğru gidiyor. Sütte birikmiş. Bence sıcak kompres duş masaj ile iyice kanalları gevşettikten sonra sağım yapmak veya emzirmeyi denemek. Biraz elle sağımda denenebilir.Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Görmüştüm cnm iki kereTebrik ederim canim, adet gormusmuydun? Bi benmi hala adet goremedim, korkudan test bile yaptim iki gun once![]()
Aynen öyle vallaMaşşşallah kuzuyaboşver valla o zaman detaylı ultrasona girene kadar netleşmiyo zaten birçok şey
Bol sıcak su altında masaj masaj masajMerhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Ters pozisyonda emzirme diye ararmısın nette kadınlar kulübü dede böyle bir başlık var mastite çözüm diye başlığı benim sık sık oluyor tek çözüm o oldu, olduğu gün o pozisyonda emzireceksin benim ateş oluyor eklemlerim de ağrı ilk ateş düşüyor göğüs rahatlıyor ama 2-3 gün düğümlenen yerde ağrı oluyor sonra geçiyorMerhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Evet benim gorumcemin oglundada ustten cikti iki dişi yani normalKızlar benim kızımın ön dişleri geliyor sanırım ama üstten geliyor, böyle bir şey olabilir mi ya ben alttan bekliyordum![]()
saglikla gelsin minigin allah guc kuvvet veriyor beraber buyurlerHadi kese tahmini yapmak![]()