• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ek
Hemmen yazıyorum
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı yoğurt
Bir tutam karbonat
1 yemek kaşığı ruşeym
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1.5 su bardağı tam buğday unu
1 çay bardağı haşlanmış ezilmiş ıspanak yumuş yumuş bir kek 👌🏻
Eklememişim 180 derece 20 25 dk

Hemmen yazıyorum
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı yoğurt
Bir tutam karbonat
1 yemek kaşığı ruşeym
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1.5 su bardağı tam buğday unu
1 çay bardağı haşlanmış ezilmiş ıspanak yumuş yumuş bir kek 👌🏻
Oh mis afiyet olsun yarınki menümüz de çıktı
Ruşeymi bende herşeye 1 çay kaşığı eklemeye başladım

Hadi yaa ben detaylı sanıyodum yaa tabi herşey Allahtan bende usulen yaptırmıştım ikiliyi açıkcası 🤷🏻
Yok kız ikili taramada morali sıfıra sıfır yapmışlardı ama şimdi aslan gibi paşam dukurcuk salıyor bağırıyor yurutecle ordan oraya gidip duruyor

Oh mis afiyet olsun yarınki menümüz de çıktı
Ruşeymi bende herşeye 1 çay kaşığı eklemeye başladım
Çok faydalıymış valla çocuk olunca öğrendim bende. Bu arada ben unuttum birazda ceviz koyucaktım içine. Siz ekleyin sağlıklı yağ artsın içinde 👌🏻

Yok kız ikili taramada morali sıfıra sıfır yapmışlardı ama şimdi aslan gibi paşam dukurcuk salıyor bağırıyor yurutecle ordan oraya gidip duruyor
Maşşşallah kuzuya 🧿 boşver valla o zaman detaylı ultrasona girene kadar netleşmiyo zaten birçok şey

Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba

Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Sanırım durum mastite doğru gidiyor. Sütte birikmiş. Bence sıcak kompres duş masaj ile iyice kanalları gevşettikten sonra sağım yapmak veya emzirmeyi denemek. Biraz elle sağımda denenebilir.

Bol sıcak su altında masaj masaj masaj
Hatta fırça tarakla böyle hafif sert tarama hareketi akışı sağlasın diye
Sıcak su torbası ile kompres (duşa giremediğin zamanlarda)
Ve elle sağım çünkü o sertlikte acayip canı acır insanın makine ile
Ben mastit yaşadım leş gibi bişey zaten sadece sertlikten değil süt çok tazyikli gelir onu da bebek istemez
Akıt akıtabildiğin kadar
Benim bebe 7 aylık oldu hala ve hala sağım yapıyorum bazen elle bazen makine ile. Yoksa yine dolar ama taşamaz.

Ters pozisyonda emzirme diye ararmısın nette kadınlar kulübü dede böyle bir başlık var mastite çözüm diye başlığı benim sık sık oluyor tek çözüm o oldu, olduğu gün o pozisyonda emzireceksin benim ateş oluyor eklemlerim de ağrı ilk ateş düşüyor göğüs rahatlıyor ama 2-3 gün düğümlenen yerde ağrı oluyor sonra geçiyor

Back