- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.621
Ayyy inşallah ya cidden amin amin aminDiş durumlarımız var da o artık çıkana kadar fiks saylanmaz o yüzden
Mantık çerçevesinde tartışılcak adamlar olsalar zaten tartışılcak konu da olmaz bence, erkeklerin çoğu her durumda haklı olmak istiyor ve karşıdakini suçluyor ayağını masaya çarpıp masayı suçlamak gibiyapacak bir şey yok inşallah bizim yetiştirdiklerimiz upgrade versiyon olurlar.
Bizimki de karşılamıyor da tadım yaptırcam ben zaten sadece damak tadınoluşsun bir çay kaşığı falan
Hangi kriterler yok mesela ? Munchkin aldım ama bakalım içebilecek mi
O ne zaman hazırsa annesi munchkin ve chicco aldım biri pipet biri emzik ağızlı ama hala emmesi gerektiğini anlamadı arada eskaza çekiyo su gelince şaşırıyo ama birden olmuyomuş o suluk işi doktorda kaşıkla vermemi önermişti en olmadı biberondan içer ama genel olarak ikiside su akıtmıyo asla atıyorum
Başını tutabiliyor mu peki tam olarak. Benim bebeğim gıdısını yapıştırıyor eğile eğile. Dedim noluyoruz buda yeni çıktı
Bütün güne yayıyorum ama yemek sonrası mutlakaTek öğünde mi o kadar veriyorsun ve öğünden hemen sonra mı 5 tatlı kaşığı su? Yoksa yayıyor musun güne suyu ?
Rica ederiiiimBen tadıma da 6. Ayda başlamayı düşünüyorum. İlgi alaka yemeğe karşı sıfır sıfır sıffffııır
Oturamıyor
Başını tamamen dik tutamıyor öne düşüyor
Yemeğe ilgisi hiç yok. Yaklaştırıyorum dibine getiriyorum yok hiç.
Teşekkürler canım. İyi ki erken doğurmuşsun beee nasıl faydalanıyoruz bilgilerinden aylardır
İnşallah yakın zamanda tutarlar bişey olmasın daYok tam tutamıyor yani şöyle kucakta falan evet türüyor. Ama otururken yoruluyor mudur nedir desteği olmadığı için sanırım tutamıyor.
Öne doğru düşüyor.
Tam anlamıyla Ek gıda alan bebekler günlük 100 ml şu içebilirOturamıyor diye mi karşılamıyor diyorsunuz? Ne kadar su vereceğiz ya bir de
Sen süpersin cevaplar için de teşekkürler. Sen şu ilk gün 1 çay kaşığı ikinci gün 1 tatlı kaşığı muhabbetini yapmadın o zamanTadım için örnek olsun listemizi atayım dedim
2 gün denenecek her biri ne kadar isterse ve tek öğün. Gün içinde 4-5 tatlı kaşığı su. Ben ikinci gündüz uykusundan uyanınca veriyorum. Emzirmeden veriyorum çünkü memede uyuyo
Patates
Kabak
Havuç
Bal kabağı
Tatlı patates
Avokado olgun olucak zeytinyağı veya anne sütüyle beraber. Ben hem anne sütü hem zeytinyağı hem sade yedirdim parmak boy kesipte verdim. Birde patates bitti havuca geçtik + patates havuç karışıkta verdim damak tadı gelişsin diye. Aynı şekilde 3 gğn tatmışta oldu bi sebzeyi. İlk iki hafta sebzeler sonra meyveler
Elma
Medine hurması
Armut
Muz her biri yoğurtla birlikte. Ben yine anne sütüde kattım. Muz ve armut kaldı bizde sonra 6.ay kontrolüyle tahıl çorba pürelere geçeriz inşallah. Bizim böyle oldu katılara girişimizzeytinyağı kabızlığı önledi hatta bez arttı. Öğürdü tabi hiç müdahale etmedim alışınca bir daha öğürmedi.
Şu an tadım yapıyorum tam anlamıyla ek gıda değil bence bu değil miTam anlamıyla Ek gıda alan bebekler günlük 100 ml şu içebilir
Bizde tadımdayız hala. Benim kızım 3 4 kaşık zor içiyor pek arası yok ama 12 aya kadar bebek anne sütü veya mamadan ihtiyacı olan suyu alıyor zaten ek olarak 1 kaşık bile içse sıkıntı etmeye gerek yok diyor doktor.Şu an tadım yapıyorum tam anlamıyla ek gıda değil bence bu değil mi
Ben verdikçe içiyor verdikçe içiyor sınırlamam lazım o yüzdenBizde tadımdayız hala. Benim kızım 3 4 kaşık zor içiyor pek arası yok ama 12 aya kadar bebek anne sütü veya mamadan ihtiyacı olan suyu alıyor zaten ek olarak 1 kaşık bile içse sıkıntı etmeye gerek yok diyor doktor.
Çok zor biliyorum ama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, bir gün dönüp baktığımızda bu anlarımızı bile özleyeceğiz. Benim kızımda gece sürekli uyandı ve uyutamadık. Eşimle dönüşümlü kucağımıza aldık gezdirdik zar zor uyuttuk. Sanırım aşı huzursuzluk yaptı ve ya diş yüzünden artık bilemiyorumda. Sabah ezanından sonra uyudu yavrum. Onlarında bir derdi oluyor işte, tek dermanları da bizizYa cidden ben çıldıracağım artık bu çocuk uyanıyor ve en az iki sat uyanık kalıyor ya ye iç yat yok abi yok o uykulu halimde gezdirmekten canım çıkıyor iki saat boyunca ya mama veren kızlar nasıl uyandırmadan gazını çıkarıyorsunuz ben artık gazlı gazlı yatıracağım ya gazını çıkarmaya çalışırken uyanıyor ve uyumuyor bir daha da en a iki saat ve ben çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım cidden bıktım
Dün menenjit ve rota aşılarımızın 2. Dozlarını olduk gecemiz zor geçti.Zaten son 1 haftadır her 2 saatte bir uyanıyor.Ateş yaptı calpol verdim.Elimde ek gıda listemle eve döndüm meyve sularına başlamıştık zaten.İsteyen olursa atabilirim kızlar.
Ya cidden ben çıldıracağım artık bu çocuk uyanıyor ve en az iki sat uyanık kalıyor ya ye iç yat yok abi yok o uykulu halimde gezdirmekten canım çıkıyor iki saat boyunca ya mama veren kızlar nasıl uyandırmadan gazını çıkarıyorsunuz ben artık gazlı gazlı yatıracağım ya gazını çıkarmaya çalışırken uyanıyor ve uyumuyor bir daha da en a iki saat ve ben çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım cidden bıktım
Kasım başında bir hafta arayla iki defa hastalandım ikincisi fenaydı annemi çağırmak zorunda kaldım. Ama oğlumun yanında hiç maskemi çıkarmadım anne yanı beşikte uyuyo uyurken en uzak tarafa yattım ve yine maskeyle uyudum. C vit d vit multi vit çorba meyve ıhlamur ne ararsan ama yine bulaştıKızlar merhaba. Boğazım ağrıyoremzirirken maske takın diyorlar ama emzirme bizim en uzak mesafede olduğumuz an, kızıma tek başıma bakıyorum haliyle sürekli dipdibeyiz. Eşimden geldi hastalık, ayrı yattık, dikkat ettik ama aynı evin içinde illa geliyor. Bu akşam kızımın doktor randevusu var Allah’tan ona da soracağım ama boğazımda kızarıklık var, bu süreçte atlatan var mı? Önerisi olan?
Canım ağlayarak bağırarak uyanma diş belirtisi aklında olsun sık sık diş etlerini kaşı belki rahat uyur.Çok haklısın. Dün benim kızımda saat başı ağlayarak uyandı. Birde ağlayarak uyanınca bir yeri ağrıyor anlamıyorum heralde diye de üzülüyorum.
Gaz için yorum yapamıyorum bende aynı şekilde çıkarmadan yatmıyorum. Bizimki de uyanıyor maalesef. Yatırırsam da hiç farketmez 30 dk sonra sıkışması ile kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?